Le[x]por`s.! & Mükemmel CONFİG ++ DENEMELİSİN !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeX +
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 hesaptan birden tebrikleri kabul ediyor :O oğlum öğretemedim gitti sana ama az kaldı , sende adam olcan ya !

konuma yorum atmayın .

Sen dedin diye atmayacaktık. 95'lim.

yüzün varsa bidaha atmazsın kOÇ.

Küfür içerikli v.b tartışma yaratacak yorumlar atanların yorumları editlenecek 2. seferde gereken uyarılı ceza verilecektir.,

iyi forumlar.

saqolasn paylasım ıcın MMAASSTTTEEERRRR xd

Eyw MERT

önemli degil kardeşim :)

cfg için saol .

önemli degil .

aahahahaha Amelenin cfg sinden ne beklersin Paylaşmana gerek yoktu

Clana gel die agladıgın Gunlerı unutmadın degılmı ? ss atıyım msn gel

Clana gel die agladıgın Gunlerı unutmadın degılmı ? ss atıyım msn gel

ahah sana ve clana gel diye :D :D seni clana aldıklarında clandan ckmak istiordm ben canım hem sen benim çeyreğim olamazsın bunu sende çok iyi biliyosun

Senin kral sandıgın adamları ezerım ben sen kımsınden senın çeyreğin olamam kaç yıllık playersın kaç kere yalvardın bana sayısını unuttum ? + iyi bak daha kaç kere yalvardında hatırlamıyorm sayamadım aynı takımdayken maclarda ben dalgaya alıyodm bazen kaynatmak ıcın nolur kas knk yenılıyorz bak dıe zırlıyodn her mac ben gelıyım dıe bı taraflarını yırtıyodn buda hediyen olsn http://a1112.hizliresim.com/s/w/1fbp6.jpg

kolpalık son moda ss almış yaarabbim senn bana yazdıklarını ben ss alsam oturur aglarsın hem benim kral bildiklerimi sen kim oluonda yenion cürmün yeter mi ?2 günlük playersin kendini king sanıon milleti kandırıon 17 yaşındayım diye bi yol al ya. Git seviyendeki oyuncularla oyna ( 5-12 yaş gurubu )

Teşşekkürler Denemicem Ama:thumbup:

Geri