- Le[x]por`s.! Frag Actions -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeX +
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

LeX +

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
LeX +
başarılar.

10 yıllık csciyim böyle movie görmedim kanka , kaç kere kestin bu sahneleri yapmak için fraglar 5 dk zaten o_O:eek:

Güzel Bir GH Movien Başarılar

ql knk supersın

Movie etkileyici :) Bişi sorcam post kasıyorum ama bıçak skini konu başlı altina yada özelden atarmisin çok hoşuma gittide .

ulan sen kimsin bizim clanımız hakkında ileri geri konuşuyorsun nbde postla meşhur olan çocuk oyuncağı gibi skin yapıp parayla sattım diyen çocuk seni sen kimsin?

lan bebe ben eskıden berı varım cok nıck degıstım yenı turemıs dıo bot herıfe bak bı kere ben konusmadım adamı dınden ımandan ckarmayın

Art`z clanı kadar yüzsüz bi clan görmedim ya :S

Kullandığın kelimelere dikkat et tamammı bebe ?

lan bebe ben eskıden berı varım cok nıck degıstım yenı turemıs dıo bot herıfe bak bı kere ben konusmadım adamı dınden ımandan ckarmayın

Çıksan ne olur bebeye bak git sen skin yap abisi öyle yaşınıda büyülterekde konuşma bizle yaşın en fazla 15-16 şimdi sen eskisin ya senden çok ürktük :(

Ulan daha yıl bile olmadı sen ortaya çıkalı. Benim ağzımı açtırma benim takım arkadaşlarım hakkında ileri geri konuşup. "Cfg at, rc at" diye yalvardığın, arkadaşlarını araya sokup cfg istediğin zamanları bilirim. Lütfen delirtme beni. Sus ve saygı duy!

Lexpors sana diyecek lafım yok balık etli iri kemikli.

Ulan daha yıl bile olmadı sen ortaya çıkalı. Benim ağzımı açtırma benim takım arkadaşlarım hakkında ileri geri konuşup. "Cfg at, rc at" diye yalvardığın, arkadaşlarını araya sokup cfg istediğin zamanları bilirim. Lütfen delirtme beni. Sus ve saygı duy!

ilkönce şunu söyleyeyim ben kimseden cfg isteyemem internetim 1 mb.2.ortaya çıkalı 1 yıl bile olmamış olabilir ama bu sizin her konuma saçma yorumlar atmanızı gerektirmez 3.deliricek bişey yok ben size küfür etmedim bişey yapmadım ama siz kendimi bildim bileli bana gördüğünüz yerde sövüyosunuz ben her zaman adamına göre adam olmaya çalıştım

ve gördüğün gibi konu başlılığındada belirttim bunları yine yapcağınızı bildiğim için

lan zekı ben goktug msnden de tanırsın ne zmndan berı varım Smdı dınden ımandan ckarma bneı sendenmı cfg dılencem en kralı bende var gel bensna atym adama bakla dha dun krdesım cnm dıodu smdı ne dıo burda :@

Kullandığın kelimelere dikkat et tamammı bebe ?

Çıksan ne olur bebeye bak git sen skin yap abisi öyle yaşınıda büyülterekde konuşma bizle yaşın en fazla 15-16 şimdi sen eskisin ya senden çok ürktük :(

ben sna urk demedım adamın dedı demı yenı turedın dıe benı bılen bılır sızı takan kım

Geri