- Le[x]por`s.! .& "Cs qq" - Orjinal CFG.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeX +
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Lex ben senin eski halinide biliyorum hile açıp yardırdığın çok belli çokk onlarca adamın ahını aldın gereksiz yere anana bacına sövdürdün hile kullanmadan bileğinin hakkıyla oyunu oynadıysan helali hoş olsun eger hileyle oynadıysan ki oynadın haram zıkkım olsun bb cs'den bi hileci daha kurtuldu sxe sonrasını görmen daha iyi oldu bence neyse by.
basarı harıcı post kasmasana lan !: @

Üstüne olmuş GH'cilerin oyunda işi yok :)

çoluk çocuk yorum atmasın :S

cfg icin saoL ReaL hayatta başarıLar kardeşim :)

Helal krdesımın cfgsıde kıng kendısıde :) özlicem senı knk :(

Başarılar gardasım bende cs ara veriyom görüşürüz.

Real hayatında başarılar .

başarılar sanki senin real nick shaiyaa daki bir kurtun ismiydi gibi Reel hayatında başarılar

Realde başarılar.

[quote="~Grest0` x7 ']fotonada bakılırsa :D yasın 10 11 - senın neyıne cs .

birdaha kimsenın konusuna aykırı vs. post kasmayınız. aksi taktirde şikayet edilirsiniz ;)[/quote]

Birincisi yaşım 15
İkincisi senin konuşmalarına bakılırsa yaşın isterse 50 olsun zeka yaşın 11'i geçmez.
Üçüncüsü rahatsız olan şikayet eder ;)

Birincisi yaşım 15
İkincisi senin konuşmalarına bakılırsa yaşın isterse 50 olsun zeka yaşın 11'i geçmez.
Üçüncüsü rahatsız olan şikayet eder ;)

Geçicek evlat, bunlarda geçicek. Oğlum istenmiyosun sg şurdan konuyu kirletme ya :D 15 yaşında'yım diye övünüyo bide velet. :D

Realde başarılar

Geçicek evlat, bunlarda geçicek. Oğlum istenmiyosun sg şurdan konuyu kirletme ya :D 15 yaşında'yım diye övünüyo bide velet. :D

La salak mısın nesin adam gibi konuş daha 1 ay olmadı TW verdin girdim gh'lerin tam ss'ni çekecekken TW'den attın.Ondan sonra TS'de ss'leri Nb'ye koyma diye yalvaran kimdi he?

La salak mısın nesin adam gibi konuş daha 1 ay olmadı TW verdin girdim gh'lerin tam ss'ni çekecekken TW'den attın.Ondan sonra TS'de ss'leri Nb'ye koyma diye yalvaran kimdi he?
Oğlum sen kimsin ben sana yalvarcam. Daha ismini yeni duyuyorum yeni türeme. Defol git şurdan konuyu kirletme ya..

Mertcim Real'de basarilar hayatim.

premium kardeş sxe 12.3 de ismini duyduk şimdi bayadır cs oynayan adamlara uğraşma içimizde kaybolup gidersin ;)

Geri