15
EXE RANK
-AUXERRE. `
Fexe Kullanıcısı
arkadaşlar bu anlatacağım ve yazarken ürpereceğim hikaye tamamen yaşanmış ve gerçektir.. Daha 6 yada 7 yaşındayım ozamanlar. Yaşadığım yerin adını vermiycem ama hiçte hoş biyer değildi. Oraya annemin büyük ev merakından yeni taşınmıştık. Evimiz büyük sadece bize ait kocaman bahçeli müstakil bir evdi. Bizim çevremizde bulunan 2 tane ev daha vardı ama onlarda bize cok uzaklardı. Evimizin içi çok antika iyi korunmuştu. Ben bu tuaf eve hiç ısınamasamda, annem ve babam bayılmışlardı. İlk gün komşularımız bize hoşgeldin demek için misafirliğe geldiler. Onlar da oldukça ilginç sıcak yüzlü ama soğuk insanlardı. Annemde başta böle düşünsede sonradan onların iyi insanlar olduqunu düşünmeye başladı. O günden itibaren lanetli bir evin içinde yaşamaya başladığımızdan kimsenin haberi yoktu. Ben tek çocuktum ama ailem yinede üzerime düşmezdi. Onlar için önemli olan iş hayatıydı ben hep 2. plandaydım bazen bnm varlığımı bile unuttukları oluyordu. Ertesi gün babamla annem bana hemen bir bakıcı buldular. Onlar işteyken bana bakması için.. Ailemin, beyaz saçlı çok sevimli cana yakın ve iyi sandıkları bu yaşlı kadına ben ilk gördüğüm andan itibaren alışamamıştım. Babamla annem evden çıktıktan hemen sonra yaşlı kadın bana kendisini evde dolaştırmamı istediğini söledi. Ozamanlar küçüktüm ancak yaşıma göre fazla akıllı bir çocuktum ve herşeyin farkına çok kolay varabiliyordum. Bu kadın iyi bi insan değildi bundan emindim. Evi gezdikten sonra yemek hazırlamak için mutfağa indik. Hem yemeğimi hazırlıyor hemde bana tuaf sorular soruyordu. Ne kadar burda oturucaksınız? karşı evdeki arkadaşlarınla tanıştın mı? Bu evde yanlız kalsan korkarmısın? gibi.. Ben burda ne kadar oturacağımızı bilmiyordum. Çevremizde yaşayan garip komşularımızın çocuklarıda yoktu. Ve bu evde yanlız kalabilirdim. Yemeklerimizi yedikten sonra yaşlı kadın beni öğlen uykusuna yatırdı. Kalktığımda onu evde aradım ve göremedim. Odamın camından bahçeye baktığımda onu küçük bir mezar taşının yanında arkasını dönmüş otururken gördüm. Evimiz öylesine büyüktü ki bu küçük mezar taşı kimsenin dikkatini çekmemişti. Hemen dışarı çıktım ve bu yaşlı kadına burda kimin yattığını sordum. Cevap vermedi. Beni aldı ve içeri girdik. Akşam olmuş ve annemle babam işten gelmişlerdi. Bana günümün nasıl geçtiğini sordular. Onlara cok kızmıştım ve koşarak odama çıktım. Günler geçti. Bir gece uyurken annemin çığlıklarıyla uyandım. Merdiven korkuluklarından aşağa baktığımda annemin yerde kanlı bir şekilde yattığını babamın başında hıçkırıklarla ağladığını gördüm. Evde bir sürü polis vardı. Orda durmuş öylece bakıyordum sadece. Bir polis gelip beni aldı ve ***ürdü. Herşeyin iyi olucağını sölüyordu. Gözlerimi açtığımda bir hastane odasındaydım ve babam başucımda duruyordu. Elimi sımsıkı tutmuş annemi kaybettiğimizi burdanda bir an önce taşınacağımızı söylüyordu. Küçüklüğüm ağır bir depresyonla geçti. Babam benimle artık çok ilgileniyor ve birlikte sık sık psikolağa gidiyorduk. Kendimi toparlamam çok zor olmuştu. Babam benim hayatımdaki tek varlığımdı artık. Şehirde küçük bir evde yaşıyorduk. Ben okulda başarılı ve çok çalışkan bir öğrenciydim. Babam benimle daima gurur duydu. En büyük isteği benim meslek sahibi olup ayaklarım üzerinde durabildiğimi görmesiydi. İşte büyümüştüm ve iş hayatında tıpkı annem ve babam gibi çok başarılıydım. Burdan birine aşık oldum türkiyeden ve evlendik. Kısa bir süre sonra babamı nedensizce kaybettim. türkiyede ...... öğrendim bu kötü haberi. Eşim ve ben hemen amerikaya babamın yanına gittik. Daha sonra geri döndüğümüzde küçükken yaşadığım, anneme mezar olan o lanetli evi araştırdım. Halen insanlara açık kiralık bir ev olarak yaşamaya devam ediyor. O yaşlı kadın ise evin asıl sahibiymiş. Bana bakan o tuaf yaşlı kadın.. Sözde diyorlarki o ev lanetli ve evin sahibinin hayaleti hep o evin çevresinde. Mezarıda o evin bahçesinde. Şimdi 56 yaşında evinde emekli olan bir kadınım. Bunları öğrenmek beni oldukça etkiledi ama artık 2 çocuğum ve türk eşimle çok mutluyum. Ve artık bende bir türküm adım da Sahra.