`~LamA`LumA # Ws. -Jackue [EmrO EzOsu] - ReaL deqısme bıdaha ;] PatLat qL'yı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lamaluma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yha herkes sana wslerde fake nıckle qırıon yenınce real alıon dıolar bırsı ıkısı yalan soluo herkesmı yalan soluo muamma :D

Ya hadi Ordan pıkachu. bak daLqana. sOnuc Ortada By. dıyeLım kı fake nıck aLdım kasan adam yıne kasar hıkaye bnLar. By.

bısey demedımkı sadece bıcok kısı dedi real deısıo die kesın bısey demedım tbrkler bu arada.

eyw tsk ettm.

qL .. basarılar

amaN aLLahım adam Torbac1 :D ayıK oL
~ ex`!T ~ 3 | d `` <AGLAMA&EZMEM&FAZLA> .

`~LamA`LumA # Ws. -Jackue [EmrO EzOsu] - ReaL deqısme bıdaha ;] PatLat qL'yı.
Evet beyler Emre kardesimzden özur Dilerım ben bu erdemın bu kadar kopla yalancı oldugunu bılmıyodum ve böyle bı ayıp yaptıgm icim cok özur Dilerım ...
Ve size olan olayları anlatcam ve ws nasıl oldu bu erdemı emre kardesimiz her türlü yener bunu herkes Bilsin...

bugra taşan
ılk erdem bana emre cagır vs atacam ama sakın ısmımı soleme tıryakı nıck ıle gırecem son 19 nıck degıstırecem ve ss koyacam. dedı bende yok felan dedı qq werırım dedı tmm dedım sana soledım tıryakı senoynadan ko gecmıs de tmm dedım sana geldım ve bole dedım so ko gecmıs bı arkım var senın ıle ws atmak ıstıyor .. sen kıngmısın felan cart curt sonra oyuna gırdık
bana 19 real alcam ve ss al dedı bende ss alamam dedım
tıryakı nıck ıle
gırdı
ve
lamaluma 19 alacamı soledı
ve aldı
burak aynısını yaptı
bu kadar ?
baska

Ben ss dekı ws izLeyen MISTIK NICKLI KISIYIM özür diLerımm

haha lamaluma noldu real nıckle ezemessın sen benı anca fake nıckle qırersın kasmam bnde yenersın

Erdemi'n nickinin ßaş Harfi nerede ya hileci çakal :@

Kızma Memo kardesım :D :D

Nicke bak kraL :D neden silinik :D

buq'dan doLayı sıLınık. Demekkı bunu bıLdıqınıze qore sızde 3d kuLLanıOsunuz :)

Cs'den cakmayan adamLar cs OynuO ey aLLam :)

Hadı bakaLım kOLay qeLsın.

erdemı ben yendım la nbde ss bıle var :D kınqmıs ezık la ne kınqı :D

Erdem Gitte ßaßa'nı kandır seni hileyi aç aç oyna ohh ne qüzel sanki elalemin kralı Sensin. unutma Senden kraL Milyon kadar insan var ! ! !

Herşey Ortada qL .

gerizekalı hasan ne herseyı ortada adeadee nın yaptıgı yorumu qorde ondan snra konus !!!

`~lama`luma # ws. -jackue [emro ezosu] - real deqısme bıdaha ;] patlat ql'yı.
evet beyler emre kardesimzden özur dilerım ben bu erdemın bu kadar kopla yalancı oldugunu bılmıyodum ve böyle bı ayıp yaptıgm icim cok özur dilerım ...
ve size olan olayları anlatcam ve ws nasıl oldu bu erdemı emre kardesimiz her türlü yener bunu herkes bilsin...

bugra taşan
ılk erdem bana emre cagır vs atacam ama sakın ısmımı soleme tıryakı nıck ıle gırecem son 19 nıck degıstırecem ve ss koyacam. Dedı bende yok felan dedı qq werırım dedı tmm dedım sana soledım tıryakı senoynadan ko gecmıs de tmm dedım sana geldım ve bole dedım so ko gecmıs bı arkım var senın ıle ws atmak ıstıyor .. Sen kıngmısın felan cart curt sonra oyuna gırdık
bana 19 real alcam ve ss al dedı bende ss alamam dedım

tıryakı nıck ıle
gırdı
ve
lamaluma 19 alacamı soledı
ve aldı
burak aynısını yaptı
bu kadar ?
baska

ben ss dekı ws izleyen mistik nickli kisiyim özür dilerımm

bak bak usttekİ mesaja bak ondan snra konus !!!

emrenın boyle bır adama yenılecegıne ınanmıyorum.

Geri