`~LamA`LumA # Ws. -Jackue [EmrO EzOsu] - ReaL deqısme bıdaha ;] PatLat qL'yı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lamaluma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

lamaluma

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
lamaluma
knqo.jpg

İnanmayanLara kapak. Ben Demedım mı Anca Kardesımı yener dıye ?

Emre daha dunku cocuksun atarLanma fazLa. ;]

İnanmayanLar varsa herkesin gözunun onunde yıne atarız. Varmı Ötesi ? ReaL deqısıyor bıde ahahaha :D Adamsın sen yaa :D

hll :D adam erdem ya adam lama lumA :D qL :)

B[size=x-large]ıde reaL deqısıo ınsan bu kadarmı ezık OLur . Sen kımsn erdemı yencen... qL helal olsun kardesım :)[/SIZE]

erdeeem ah erdeeem anca ılk el fake nbıckle qırersın yenecegını anlayınca lamaluma realını alırsın :D hll kıngsın :D bısı dıcem ben wsden once o bugraya sorarsan bu bebeyı tanımıom kasmıcam dedım sanada dedım eger basta o realını alsaydın gorursdun kasısımı :D:D ınanmayanlar ıcın bıdaha atarız demısın gel bıdaha atalım ama kımse real deısmıcek aglamıcak bak ben ınkar etmıom snn gıbı kardesımı yenmıs fıland demıorum ılk wsyı ben altım 19 a 9 bunuda sen aldın gel bakalım 1 ws daha atcaz yenılen susar hade yersee :D:D??

fake ? :D:D:D kpüawrkpüwakprkpwakprw ahahhahaha ıyı quLdum yaa :D:D:D ben sana dedım adam sok ızLesınLer sOnra aqLama dıye pıkachu senı :D:D

olum ben lafımı soledım

YendıkLerımLe ws atmıyorum prensıp meseLesı dıOdn aynen kanka ;) :D

Yok artık emre gozumun onunde yaptınız adam ılk basdan berı real nıck gırdı... Hatta erdem ws ıstedı sende kabul ettın ..

la ne fakesı fake mı dıom mal ılk wsyı ben aldım bunu sen aldın hadı qel son wsmızı yapak yenılen otrsun agalsın yerse tabı?_?

Yendıqım adamLarLa ws atmam dıOdn ya hani ? bende ezdıqım adamLarLa ws atmam by.

Ben demıstım anca kardesımı yenersın O bıLe senden 9 eL aLdıysa bence cs deLete yap ;)

hadı erdem yıomu olum 1 - 1 durum qel son wsmızı atalım herkezın onunde??

erdem ben lafımı koydum ortaya durum 1- 1 noldu korkuonmu yoksa yenılcem dıe hadı qel atalım ws yerse

FazLa çene yapma sOnuc Ortada Ben ezdıqım adamLarLa ws atmam senınde dedıqın qıbı ;)

saqOLun arkadaşLar artstLık yapana haddını bıLdırdım ;)

0lum sus ben rezıl etmek ıstemıom ılk el tıryakıyle qırıon 19 11 olunca lamaluma tag alıon neyse atmassan atma qq

Lan yaLan atma bari adam şahit Adamın qozunun Önunde attık. Bastan berı aynı nıck duruOdu. neyse qq emOşcuk :) bOs cene yapma.

tm haklısın bısı dıemıoruma artık oyun ıcın o kadar yalan soleıp qunaha qırıon neyse qq

Adama Laf yOk .d qL

~BATVO`

hLL Lamama :) Adam aLcoLic Tiky (toRbac1)<>[0uz]

İçerim AqLatırım ^ :)

Emre qeL bnLe At wsni ?? -wiL`y // ~ `toRbac1

Geri