0
EXE RANK
scwear
Fexe Kullanıcısı
Schindler'in Listesi,Yıldız Savaşları,A Takımı gibi izlenme rekorları kıran filmlerin ünlü aktörü Liam Neeson(59) Kanada'da çekilen son filmi nedeniyle protesto ediliyor.İrlandalı aktör yurt dışında geçen ay vizyona giren "The Grey" adlı filmde uçak kazasından kurtulup kurt eti yiyerek hayatta kalan bir kişiyi canlandırıyor.Aktör filmde inandırıcı olsun diye gerçekten kurt eti yediğini itiraf edince ortalık karıştı.
'ÇEKİNMEDEN YEDİM'
Liam Neeson "Yönetmen role ısınmam için gerçekten kurt eti yememi önerdi.Ben de çekinmeden yedim." dedi.Hayvanseverler bu açıklama nedeniyle aktöre ateş püskürtüyor.Nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kurtların film için kapanlarla yakalanıp açlıktan ölüme terk edildiği ileri sürüldü.Kurt avlamanın yasak olduğu Kanada'da hayvanseverler filmi boykot etmeye başladı.Liam Neeson,çekimleri süren "Taken 2" filminin bazı sahneleri için geçen Kasım'da Türkiye'ye gelmişti.
Liam Neeson filmde kurt avlamaya çalışırken.
'ÇEKİNMEDEN YEDİM'
Liam Neeson "Yönetmen role ısınmam için gerçekten kurt eti yememi önerdi.Ben de çekinmeden yedim." dedi.Hayvanseverler bu açıklama nedeniyle aktöre ateş püskürtüyor.Nesilleri tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan kurtların film için kapanlarla yakalanıp açlıktan ölüme terk edildiği ileri sürüldü.Kurt avlamanın yasak olduğu Kanada'da hayvanseverler filmi boykot etmeye başladı.Liam Neeson,çekimleri süren "Taken 2" filminin bazı sahneleri için geçen Kasım'da Türkiye'ye gelmişti.

Liam Neeson filmde kurt avlamaya çalışırken.