Kupa golcüsü Bienvenu

4
EXE RANK

Faik Küçükali

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Faik Küçükali
L
igde hayal kırıklığı yaratan Bienvenu, kupada hat-trick yapıp, geceye damgasını vurdu.

10. dakikada gol perdesini açan Bienvenu, 83 ve 85. dakikalarda iki gole daha imza koydu. Kamerunlu oyuncu, böylece bu sezon Fenerbahçe’nin hat-trick yapan ilk oyuncusu ve toplamda (4 lig, 3 kupa) takımının en golcü (7) oyuncusu oldu. Golcü oyuncu mutluluğunu, “Benim için önemli bir maçtı. Çünkü uzun süredir gol atamıyordum. 3 golle gelecek için iyi sinyaller verdiğimi düşünüyorum” sözleriyle dile getirdi."Biz küfrettikçe o gol attı"Taraftarların, 3 gole imza atan Bienvenu ile ilgili olarak twitter’da yaptığı yorumlar çarpıcıydı.İşte o twitter mesajlarından bazıları;¦ Biz kendisine küfrettikçe Bienvenu gol attı.¦ Bienvenu ancak Konya Torku’ya atar. Neyse olumsuz konuşmayalım. İnşallah bundan sonra iyi olur.¦ Bienvenu hat-trick yaptı şok oldum.¦ Durmak yok, gole devam!¦ Bienvenu hat-trick yapmış olabilir ama ben yine de gitmesi taraftarıyım.¦ Bienvenu bu maçtan sonra küme düşelim diye dua etmezse adam değilim.

Geri