Kumlucalı Fenerbahçeliler'den gala yemeği..

1
EXE RANK

sc]-[aßeL `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sc]-[aßeL `
Kumluca Fenerbahçeliler Derneği tarafından, Fenerbahçe yöneticiler ve eski futbolcuların da katıldığı gala yemeği düzenlendi.

Gala yemeğine Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Yenigün, kulüp yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, Fenerbahçeli eski futbolcu Turhan Sofuoğlu, Kumluca Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Yemekte konuşan Mithat Yenigün, Kumluca'da çok güzel insanlar tanıdığını, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak burada derneğin açılmış olmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kumluca Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Çetin de Antalya'nın Kumluca ilçesinde dernek kurulması aşamasında kendilerine her kesimden destek geldiğini söyledi. Çetin, ''Dernek kurmamızdaki amacımız sadece Fenerbahçe taraftarlarını bir araya getirmek değil, tüm sporseverleri kucaklamaktı. Faaliyete geçtiğimiz günden bu yana bunu başardığımıza inanıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sportif, sosyal ve kültürel her türlü etkinlikte Kumlucalılarla, sporseverlerle bir arada olacağız'' dedi.

Konuşmaların ardından Fenerbahçeli futbolcular tarafından imzalanmış forma açık artırmayla satışa sunuldu. Açık artırmada formayı 7 bin TL'ye komisyoncu Hüsamettin Atasoy satın aldı. Forma satışından elde edilen gelirin engelliler için tekerlekli sandalye alımında kullanılacağı açıklandı. Gecede ayrıca, Kumluca Fenerbahçeliler Derneğine katkı sağlayanlara, geceye katılan Fenerbahçeli yöneticilere ve eski futbolculara plaket verildi.

Mithat Yenigün de Kumluca Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Çetin'e altın işlemeli 100. yıl hatıra pulu hediye etti.

Geri