Kullanabileceğiniz birçok msn nickleri burda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
`Bεиi Sεиsiz Đüşüимε´

Gözlerine baktığımda kayboluşumun nedeni gözlerindir sanma..
Her insan kendini kaybolmus hisseder boşluğa bakınca !..

...ve yine Bitti...!

Seninle
Gülüşünle ;
Tebessümünle ;
Kaşlarını Çatışınla ;
Gözlerini Kırpmanla ;
Haylaz Haylaz Bakman İle Mutluyum Ben..

... Kendimce ...

♥ Hiçle başlayan, hiçle biter.

Yapraklar sararıp dökülürken yere, yaşlı gözlerini çevirip göklere, her gün istemem yılda bir kere, adımı anmayı sakın unutma!

Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi. dünyanın değerini sordum; beş para etmez dedi .

♥ Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz

♥ Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

♥ Düsünceniz ne ise yasaminizda odur, yasaminizin gidisini degistirmek istiyorsaniz düsüncelerinizi degistiriniz.

♥ Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin, Seni gördüğüm günden beri, Şarkılarda seni düşündüm,
Gecelerimin parlayan yıldızı oldun..

♥ Nokta kadar aşk için virgül gibi eğilme

Boş bir sinema salonunda oynuyor
Tek başına çektiğim siyah beyaz sessiz son film...

Ne kuşları seyreden kedi kadar heyecanlıyım artık
...Ne de o kuşlar kadar kendine hakim.
Kamera stop !... Yalnızlığıma kapalı gişeyim...

"Bir adam var ki; yokluğu bitişlerin tanımı.
Öyle ki aldığı her nefes bir parça ömür ekliyor soframa!"

Küçük bir yaradaki büyük bir kabuk gibi
büyük bir yaradaki küçük bir kabuk gibi
kanar gibi
kanatır gibi
birlikte kanar gibi beni d ü ş ü n m ü ş s ü n !

Annemler seni soruyor ?
Öldü mü diyeyim, yoksa dönecek mi ?
İkiside imkansız dimi ?
Sen benim için hiç ölmezsin, sen benim için hiç dönmezsin.

Çok sıkıcı bi gün dedi. - '' Neden '' Dedim...İç çekti sustu ... '' Benim yüzümden mi ?'' dedim..'' Evet '' dedi. '' Ne yaptım '' dedim ...'' Gözlerini benden bi kez kaçırdın ya yetmez mi '' dedi. Yüreğim koptu..'' Ölürsem ne olur '' dedim ..'' Hiç hayat devam eder '' dedi .. Boynumu
eğdim .... '' Ama benim için değil '' Deedi... Ürperdimm....

Gelin arabasının önünü kesen çocuklara verilen zarf gibi bomboş çıkıyorum sana, her ne kadar plakasında mutluyuz yazsa da....

"Otopsi istiyorum bu ayrılığa, aşkımız eceliyle ölmüş olamaz”

Sadece sarılıp uyuyalım' diyen adamın yalanıyla 'Sadece mağazaları gezecem birşey almayacam' diyen kadının yalanı kıyasıya yarışır (:

Bir Allαh bir αnnem bilirdi seni ne kαdαr sevdiğimi. İstersen αnneme sor söylesin o kıskαnır hiç çekemezdi seni.. Çünkü ben terbiyesizlik edip αnnem gibi sevmiştim seni. ..

Geri