Kullanabileceğiniz birçok msn nickleri burda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu evin içine yaLnızLık girdiginden beri ...

Her odası darmadagın tıpkı ruhum qibi..

Ya aşk bitti ya zaman..

Gözlerimde Bir Şairin Cesetler Üzerine Yazdığı Şiirler Asılı
Kafiyesi İntihar Olan Mısralar Arasında Yok Oldum
Sonra Seni Kaybettim Devrik Cümlelerde.
Sesime Ses Değse
İçimde Küfür Oluyor

Birisi hakeder kimisi kahreder birisi mahveder "günleri."

Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemişiz .
Sabaha çıkmayacak sözler vermişiz meğer .

Bir hayal kuşunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meğer .
Şimdi arıyorum ... Bulamıyorum .
İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ...

"Hani nerde koruyucu meleklerin"

Annemler seni soruyor ?
Öldü mü diyeyim yoksa dönecek mi ?
İkiside imkansız dimi ?
Sen benim için hiç ölmezsin sen benim için hiç dönmezsin.

Çok sıkıcı bi gün dedi. - '' Neden '' Dedim...İç çekti sustu ... '' Benim yüzümden mi ?'' dedim..'' Evet '' dedi. '' Ne yaptım '' dedim ...'' Gözlerini benden bi kez kaçırdın ya yetmez mi '' dedi. Yüreğim koptu..'' Ölürsem ne olur '' dedim ..'' Hiç hayat devam eder '' dedi .. Boynumu
eğdim .... '' Ama benim için değil '' Deedi... Ürperdimm....

SisLi bir kış akşamında Kafam dumanLı yürüyordum yoLda Karşıdan yakLaşıordu tanıdık bir sima yanımdan geçdi usuLca ALLahım dedim o gaLiba kokusu biLe benziordu çünkü SANA arkadan gittim sarıLdım sıkıca sen oLmadığını anLayınca yıkıLdı birden DÜNYA öyLe çok özLedim ki seni Her geçeni sana benzetiyorum ....İNAN bana ..!

Gelin arabasının önünü kesen çocuklara verilen zarf gibi bomboş çıkıyorum sana her ne kadar plakasında mutluyuz yazsa da....

"Otopsi istiyorum bu ayrılığa aşkımız eceliyle ölmüş olamaz”

'Sadece sarılıp uyuyalım' diyen adamın yalanıyla 'Sadece mağazaları gezecem birşey almayacam' diyen kadının yalanı kıyasıya yarışır (:

Bir Allαh bir αnnem bilirdi seni ne kαdαr sevdiğimi. İstersen αnneme sor söylesin o kıskαnır hiç çekemezdi seni.. Çünkü ben terbiyesizlik edip αnnem gibi sevmiştim seni. ..

Susuyorum artık derin derin. Nasıl da konuşmak istiyorum oysa. Saatlerce susmadan konuşmak istiyorum. Tüm biriktirdiklerimi en başından başlayıp sonuna kadar anlatmak istiyorum. Anlatmak yetmez biliyorum anlaşılmak da istiyorum..

Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak... Şimdi o sokaklarda dolaşmıyorum ama kokunu her hissedişimde sen kokan herkese basıyorum küfrü..

Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen Gün gelir en sağlam yerinden kopar..Canın yanar...

Gelme! küçülüyorsun..
Öyle büyük bir acıyla gittin ki;
Bıraktığın boşluğa küçük geliyorsun!...

Artık yoksun ! Bu yokluk hiçbir varlığın karşılığı değil ! Yalnızca akıl almaz birboşluk bir tat eksikliği bir ses kopukluğu.. Kör olmak değil sonradan kör olmak gibi bir yokluk...

uLan ! Kime GönüL Bağladıysak
Hep Uzakta Bir Sevdiği Yada Unutamadığı Vardı!..

*Titreme daha fazla kalbim..
Bağışla kendini artık onu da bırak gitsin..
Bırak gitsin !
O senin ezel gününden kaderin...
Sen onu nasılsa bin kere daha Seveceksin......!

Geri