Kukla |Tk|# yalan oldu :D

lan olm yuru yaşıtlarınla uğraş :)

Adam söylemiş .dll ile bağlanamazsın ki.

lan işte konuşuo bırak he de geç ya.

Adam söylemiş .dll ile bağlanamazsın ki.

Mücahit bu işlerden anlamadığını biliyorum Dll dosyası sorun değil o rarın icindeki herhangi bir dosyadada olabilir

.dll dosyasının icinede sıkıştırmış olabilir Arkadaşın korumaya calısıyosun ama o şuanda nasıl kurtulsam diye ugrasıyor nyse daha fazla kişinin canı yanmadan onun sabitlediği konuyu Kaldırırsınız artık ?

Ben anlamam karışmıyorum yapın istediğinizi :D

Lan z1rt sen cokmu anlıon :)

git EXE yi okut bakıyım 2.bi exe cıkıcakmı ıcınden :)

yabancı forumlardan ındır virustotal dan tarat bakıyım Aynı virusler cıkıcakmı cıkmıcakmı :)

Lan z1rt sen cokmu anlıon :)

git EXE yi okut bakıyım 2.bi exe cıkıcakmı ıcınden :)

yabancı forumlardan ındır virustotal dan tarat bakıyım Aynı virusler cıkıcakmı cıkmıcakmı :)
Yabancı forum yabancı forum basımın etini yedin yabancı forumlar bizi ilgilendirmez.

exeyi okut demişin Skıştırılmış exe görülmez ama Sadece birkaç program harici virüs total 1.exe icinde 2.exeyi görmez 2.exe 1exe olarak görür ;)

Jocker gereğini yazdı.

Yabancı forum yabancı forum basımın etini yedin yabancı forumlar bizi ilgilendirmez.

exeyi okut demişin Skıştırılmış exe görülmez ama Sadece birkaç program harici virüs total 1.exe icinde 2.exeyi görmez 2.exe 1exe olarak görür ;)

kardeş konuyu deıstırıp durma gıt yabancı forumlardan ındır :) vırutotaldan tarat :)

Konuyu daha fazla kırletmeyın...

Adamlar yarısı İnexinferis.dll kullanıyor cs1.5 ss leri hepsi..

maxhokdll sadece cs1.6 calısıo sadece onda exe var ;)

coast akıo gene adam harbi hacker cıktı :D

Yalan Yanlis Niye Konusuorsunuz Lan :@ BAKİN BEYLER {{ KUklA yani omer abi 3d deiL oLmaaz ..! ]] CÜNKÜ SW MİZDE 21.4 de HER SWDE ********da >>>! KORUNMALI SW LER BUNLAR :@ Bu Hatayi Kim Yaptiysa Düzeltsin Yoksa Kötü Olur Aykut Ben Burak Beni Biliyorsun Sil Su KONUYU yoksa Ben Seni Silicem ! Kim Yaptiysa KİNİYORUM YALAN KUKLA HACK DEIL !!!!!!!!!!!!! {{ CFG YUZUNDEN ADAMA IFTIRA ATIYORSUNUZ }}

Yalan Yanlis Niye Konusuorsunuz Lan :@ BAKİN BEYLER {{ KUklA yani omer abi 3d deiL oLmaaz ..! ]] CÜNKÜ SW MİZDE 21.4 de HER SWDE ********da >>>! KORUNMALI SW LER BUNLAR :@ Bu Hatayi Kim Yaptiysa Düzeltsin Yoksa Kötü Olur Aykut Ben Burak Beni Biliyorsun Sil Su KONUYU yoksa Ben Seni Silicem ! Kim Yaptiysa KİNİYORUM YALAN KUKLA HACK DEIL !!!!!!!!!!!!! {{ CFG YUZUNDEN ADAMA IFTIRA ATIYORSUNUZ }}
bu kişi KukLa Tk# dır beyler Gerızekalı ya 3 tane ss koydum pw nı namenıde koydum akıllanmıcak weled :)

la coast sende hıc allah korkusu yoqmu mılletın pc sıne baglanıyorsun sende hıc dını bılqı yoqmu nıckının sonunada + ısaretı koymus hrıstıyanmısın senla nesın

kardeş buraya cfg falan koyuodunya hıle deılm dıodun ondan gırdım :D
12313 tane uyelık acmısın helal olsun sana :D

coast ben sana naptım allah rızası cın soruoyrum naptım hem cfg da satmıuyorum ıstıyolardı bende 100 tl dıyodum almasınlar dıye he ben sana naptım onu anlamadımda bı acıkla

coast bana kendı capında ders werdın afarım param bosa qıttı obur tarafta alcam senden bunları serefsız

hakkını yedıgın ınsanlar nolcak ? :) uza kardesım

Geri