Komik Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kola soğuk soğuk içilir sanki biz kaynatarak içiyoz:D:D

seni ayakta alkışladım çünkü oturacak yer yoktuuu :D:D

NÜkleer baŞlikli kiz

KiM VuRduYa gİtTtİm.Az sOnRa GeLicEm.!

aşık olmak seniseviyorum demek değildir,seni seviyorum derken titremektir.Bende şimdi titriyorum çünkü HAVA ÇOK SOĞUK...

bu haYatın 2.kanalı yokmu yaw...??

çalışmak eğlencelidir ama şimdi eğlencenin sırası değil

sen ağlarsan bende üzülürüm sen sevinirsen bende gülerim sen kendini köprüden aşağı atarsan ben gülmeye devam ederim

Adam saçını ıslatmadan şampuanlamış neden: Çünkü:kuru saçlar için yazıyormuş xD:D:):P

ßir Çember Çiz İçine Gir Kendi Çapında Eqlen! :)

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸karnen kötü gelirse eve gelirken bi halley al.herkese bi halley olsun°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

seni hayatta 1 kere severim 2 kere asla

Bİz Ölmeyİ Çoktan gÖze aldikta yanimizda kİmlerİ gÖtÜrceĞİz onlari dÜŞÜnÜyoruz...

dört kapak versem gelirmisin cocola reklamındaki fok gibisin

Yeter Artık Yter Ya Aşkıma Karşılık Verr Ya da Peşinden Koşarken Yırtılan Ayakkabılarımın Parasını VerRrRr

Hady ßen küçükken mıknatıs yuttum ßiLinçsizce(!) Ama herkeste 1 parça demir mi yutmu$ qeLen yapı$ıo qiden yapı$ıo...

aşk bir muza benzer yersin kabuğunu yere atarsın sonra farkedmedn üzerine basıp kayarsın :p

eĞerR GERçekteN HyTTan BİR darbe Yİyip AĞlaRSan bENİde YanınA ÇağıR çünKÜ menDİL satIyORumM Bİr ALAna biR BEdava xDxD

SaKıN mAhaLLeDe SeVgİlİnLe BuLuŞmA aŞkIn GöZü KöRdÜr aMa KoMşUlArInKi AsLa

ask karşındakinin eşi benzeri bulunmadık hint kumaşı olduğunu sanmayla hıyarın teki olduğunu anlama arasında geçen süredir:)

Geri