kLg > Ws

6
EXE RANK

LegendsNeverDie

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LegendsNeverDie
Teşekkürler :)

yenınce buraya koyunca ne olur merak edıorum tamm yendınız tebrikler sadece yendık dıe koy ne bu kacıor felan :D bıraz cocukca kardes.. büyüyün ;)^^

Çocukca felan değil onların yaptığı ayıp bir şey söylemeden kaçıyolar :S

Öncelikle selamın aleyküm netbilgini ahalisi,
ben tural , namıdiğer strakchz
evet maç yapıyorduk ve bizden 1 adam kavga çıktığı için çıktı çıkan tuncaydı (unrivalled) tuncay dışında hiç birini tanımıyordum o çıkınca bende cıktım.
1.si siz kimsiniz len ? ulan şaka gibi :D kingofta kastıgınz fragları buraya koyun siz.
2.si kaçmadık kavga çıktı dövüştüler çıktılar.
3.sü team real değildi.
4.sü birazcık erkekseniz rol e de bekleriz. ;)

Sakin ol tural ataberk ben kaldırıyım istersen :(

tabiki olm sıtrak ezer biliyon esat :D
hani eğer bizi rezil etme gibi bi çabanız varsa socl sw var gelin vs dicemde cok pasiflik olur

Bu server socl değilmiydi ? :D

bilmiyom dikkat etmedim oyunalemi genellikle socl olur gerçi

4-4'ken kaçacak bi team sanmıyorum :D

başarılar karşı takım ingilizceyi iyi mahfetmiş kill4live nedir ya life olucak o :)

başarılar karşı takım ingilizceyi iyi mahfetmiş kill4live nedir ya life olucak o :)
kendini çok bilmiş sanan birader.

life hayat live yaşam demek o yüzden konusma.
kill to live
yaşamak için öldür. demektir bu yukarıda izmirli gençin ingilizce kapasitesinide görmüş oluyoruz.
kill4live to yerine 4 (for) kullandık
BYE ! ;)

kendini çok bilmiş sanan birader.

life hayat live yaşam demek o yüzden konusma.
kill to live
yaşamak için öldür. demektir bu yukarıda izmirli gençin ingilizce kapasitesinide görmüş oluyoruz.
kill4live to yerine 4 (for) kullandık
BYE ! ;)

live'nin ilk anlamı ve genellikle kullanılanı canlı demek, çaplarınla takıl uğraştırma Tural beni, herşeyi üstüne alınma sana garezim yok, zaten olabilecek seviyedede değilsin, bide utanmadan gelmiş msj atıyor cevap at diye :001_rolleyes:

live'nin ilk anlamı ve genellikle kullanılanı canlı demek, çaplarınla takıl uğraştırma Tural beni, herşeyi üstüne alınma sana garezim yok, zaten olabilecek seviyedede değilsin, bide utanmadan gelmiş msj atıyor cevap at diye :001_rolleyes:
asdfchgvjbknl yav sus ingilizce biliyorum diye konuşuyon sözlükten bak la madem bilmiyon rezil etme kendini seviyeme inmen değil çıkman için yeterli kapasiteye sahip olsaydın bana bulaşıp meshur olmaya calışmazdın

Geri