0
EXE RANK
KitMoree^;-STİEN-
Fexe Kullanıcısı
Öncelikle Selamun aleyküm arkadaşlar konuma giripte zamanınızı bana ayırdığınız için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar cfgmi 2 hafta önce bir arkadaşa yaptırdım kodlardan anlayan bir arkadaştır kendisi.Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi bazı tanınmayan insanlar saçma sapan cfgler paylaşmışlar bende size muhteşem bir cfg sunuyorum.Arkadaşlar cfg yüzde yüz kendimindir çalıntı yapılmamıştır.Bildiğiniz gibi ben forumumuza güzel cfgler koyuyorum forumu sürekli takip eden arkadaşlar biliyordur.Arkadaşlar cfgde etkili olan silahları söylemek istiyorum ; keleş iyi damage atıyor mermileri 3,4 sekme halinde atarsanız daha etkili olursunuz.Colt sağlamdır ben gerçek söylemek gerekirse coltta sekme halinde atmıyorum direk tarıyorum ben
, arkadaşlar doğruyu söylemek gerekirse deagle uzaktan pek fazla etkili değil ama yakından affetmez ! , Mp5 ile rahatça tarayabilirsiniz
Evet kısacası bu kadar ama Caunter oynayan arkadaşlara bir tavsiye benden karşınızda bir rakip varken kesinlikle EĞİLMEYİN ! Çok kolay hs yiyorsunuz.Cfg'yi deneyen arkadaşlar eminim çok memnun kalacaklar
Evet şimdi KitMorêê^'nin orjinal cfgsi ...