kinq 0k[A`]n``ın m4a1,ak47,deagle,usb,glock.Orjinal Cfg'si Dir.Socl Geçiyor.

0
EXE RANK

kubilay616161

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kubilay616161
EweT beyLer bu adam haRbi kinq diR cfq sini deNedim süPer ve buraDa PayLasmak İstedim.

Cfgmizin Özellikleri

1-Alias Ayarları Yapılıdır.
2-Bunny,+Duck Ayarları Ekli
3-Birazcık Bilek Varsa %100 Hs
4-Heryer Aydınlık
5-Duvar Kan,mermi,bomba vs izleri Gösterir
6-Ses Kodlarımız Özenle Eklendi.(Rahatlıkla Kasarsınız Tavsiyem 0.80 Dir ! )
7-Aim Kodları Ekli
8-m4a1,ak47,usb,deagle,glock Üzerine Yapılan Bir Cfg Dir.
9-Voicerecord Ayarları Ekli K Ye Basarak Konuşabilirsiniz Milleti Rahatsız Etmek İçin Yapılmamıştır!
10-Son Olarak Beyler Önemli Socl Geçiyor Artık.Socl Özelligi Ekledim Güle Güle Kullanın

Link=http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/2o9u3747/okan.rar.html
Not ALINTIDIR
Not:Eqer sizde biLeq yksa cfq ye hic suç buLmayın!!!
salla.gif

+Rép Vé BiR Tesekkür YétéRlidiR Emege Saygı ..!

cfg nin sahıbındne izin aldın mı yayınlamak için ??

Konu kiLit pLs...!

skoyal cok fazla karısıyosun herseye o senın sorunun degıl yayınlarım yayınlamam tamam ?

skoyal cok fazla karısıyosun herseye o senın sorunun degıl yayınlarım yayınlamam tamam ?

Kardeşim burda haksızlık var adam 1.5 de paylaşmış zaten okan ne çalıyon konuyu hem yayınlarım yayınlamam die hakkın yok çünkü cfg senin DEĞİL adam ol SkoyaL lede adam gibi konuş adamın asabını bozma !

lamerzm sen kımsınkı benle bole konsuuyosun ? artist nese senle konusarak senın sevıyene ınmıcem ne yazarsan yaz

Bu forumun üyesiyim ben arkadaşım emek hırsızlığınada isyan ediyorum ! Hepimiz eşitiz burda sen benden farklımısın ? ! :@

hyR ama bende sızın ıcın paylastım ve alıntıdır diye yazdım burda emek hırsızlıgımı war ?

Yapımcısından izin almadan bir cfg yi paylaşamazsın buna emek hırsızlığı denir iştE

kubi hemserımsın eyw saol :D cfg ii

k0nu kilit pLs ..

neden konu klıt ?

saçma konu. zaten okan bunu vermıştı.

edd dogru kardeşim

beni haklı buldugun için tşkürler
Sen cfg ui izinsiz yayınlarsan skoyalın yorumu dogrudur dogru kalır tamm mı senin yaptıgın emek hırsızlıgına girer :@:sneaky2::sneaky2:

kendı bıLmıo sankı koymayı ama soal yıne xD

teşekkürLer ßu arada 0kan'ın izni varmı ?

la adamın asabını bozmaın olm spawn,herrıble vs cfq lerı yayınlarken ızın mı alıosnuz adm ora alıntıdır yazmıs tmm bıttıı !! kesın say'ı:P

TeşekkürLer . Ama İzn ALsan DAha ıyı oLrdu :D

Geri