Kingofun En iyi Serverı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tru_ozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kingofcs'nin En iyi Serverı

• Kullanılan toplam oy
    101
anladığım kadarıyla Puno`de Hierro'yla Ehli Keyf en sevilen iki server

cs1.kingofcs.com xD x D ....

bizi seçen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim... okuduğum hatalarımızdan da ders almaya çalışacağız. saygılar

Ehlikeyfi tek gecerim :D

ztN hepsi fuLL cekio Ne farKar ki ?

Puno`de Hierro cLan Server Bence ..

ehli ***ürüyor

ARmy koyman hata

serverleri gibi adminleride lamer

Anketteki clanlara diyorum buğracım o clanların her oyuncuları Alayi Lamer aciLar gerçektir.

Bence Ehli Keyf AdamLAr PRo

recovery çok mu boksun sen ? ne sanıyorsun iki kuruşluk admken senin 1000 katından değerli adamlara laf etme. Bu böyle bilinsin

recovery çok mu boksun sen ? ne sanıyorsun iki kuruşluk admken senin 1000 katından değerli adamlara laf etme. Bu böyle bilinsin

lan serverinize geliorz ağlıonz reco 3d die dünkü boka bak admınlerınız mal olsa gereksız ban atmazlar uza.

lan serverinize geliorz ağlıonz reco 3d die dünkü boka bak admınlerınız mal olmasa gereksız ban atmazlar uza.

ben adminlerime emin verdim recovery sw gelirse banlayın diye sana da gıcığım almıyom ondan sw ye var mı ? Git kum da arkadaşlarınla oyna benden de çevremden de uzak dur kaza çıkarmayım bi ilkokul çocuğu için

Lan bot düne kadar cfq dileniodnz zaten kingofcs kasmıyorum SENOYNA kasıyorum bilmem sen kasabiliomusun git kas bakalım lamer emir vermiş kimsin emir vericen bot

ya açmayım ağzımı diyorum da da ulan bebe dün boktun bugün koktun sen kimsin ki senden cfg dilencem lan ben bunu kanıtla ben de en adi ... 'umdur !!! Bunun dışında kingof senoyna farketmez erkeksen gel buluşalım kızılayda gidelim internet cafeye orda paylaşalım kozumuzu? Senoyna nemiş ya amma büyüttünüz gel orda da aynı kasarım da sen cafede aynı kasabilecen mi sorun orada? Küfür de edemiyorum içim içimi yiyor ama sen karşıma çıkma benim, bebe katili etme beni

YA onu bunu BOS VERDE Recovery sen turnuva macında GHOST acıosun. BIDE yaptıgın yoruma bak.....:Q

Geri