King DeadRooM`m Acı Sonu `keLes.# 4away. Elinden Olucakmış :)

0
EXE RANK

selcuk_celik

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
selcuk_celik
qL şekLine kurban cano .D

-ciqaRa * &. - hüseyiN aydıN`
iLetişim;; hsyn.o6@hotmail.com

hahah :d pingimi bide fpsmi yapaLm o zmn ataLm ) fpsn 100 ping 25 snn oh benm attıgım mermiLer dagLara qidiordu
fps 30

bu Arada kLavye deLikanLısı dıorsn Ankara Kecıorende bkLerim hani yerse ?

bu Arada kLavye deLikanLısı dıorsn Ankara Kecıorende bkLerim hani yerse ?

Al sana Delikanlı Adres Veriyo ;) Fps 30 pıngım cok o zamn nıe başta demedın 6-0 yenerken zırlamaya başladın ? Okuma Yazmanmı Yok qL hariçi Post KAsma Yazıyo Floodda Atma Kocum ;)

1. olarak fps düşük ping yüksekse vs atma . attıysan konuşma kabul et sonucu.
2. olarak ss ni nb de görürsün nasıl çocukca bi laftır ? bu işleri ne zaman bırakıcaksın. merak ediyorum... geçen de sövüp duruyomuşun oraya buraya.

1. olarak fps düşük ping yüksekse vs atma . attıysan konuşma kabul et sonucu.
2. olarak ss ni nb de görürsün nasıl çocukca bi laftır ? bu işleri ne zaman bırakıcaksın. merak ediyorum... geçen de sövüp duruyomuşun oraya buraya.

Zorunamı Gidiyo ? Sen Gene Hangi Telden Çalıyon SAğdan Soldan Duydugun lafları gelip söyleme eger benim agzımdan söwdümü duyarsan gel ;)

Zorunamı Gidiyo ? Sen Gene Hangi Telden Çalıyon SAğdan Soldan Duydugun lafları gelip söyleme eger benim agzımdan söwdümü duyarsan gel ;)

ne zoruma gitcek lan botlarla vs atıyosun geliyon bi de millete laf yapıyosun :sleep: 50 de 1 im değilsin ...

Aynen Botlarla Ws Atip Kaydeşim e Artizlik Yapma :)

Yok ben bana hava yapmaya çalışan 2 gün önce maus tutmaya başlamışlara çok güzel şeyler söylerim.
Hiçbir arkadaşıma artistlik yapmadım . Yapmam da. Fakat beni tanımayıp bana laf atmaya çalışanlar kendileri kaşınıyorlar :)

Buranın havası bozuldu! Biri ışığı açsın, fotosentez zamanı!

Tebrikler Fıratım.

qeyLe keko'm basarılar :D sana xD

fırat botu herkezi ezmişin bi beni m ezemedin:D

Gl Basarılar

Geri