Kimse Çözemedi NetbilgiNi Üyeleri Yardım !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralice12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her cfg yide denedim kardeşim olmuyor

SS Cek koy :) Yapcak bi şey yok .

öncelikle o cross :D cl_dy tab 0 yap bide ss cek anlamıyorum ki yazdıklarını :D

sana dedıklerımı ıyıce yap %100 duzelcek kardesım cl_dy 9 yap ctrl ye basılı tutarak consolu ındır cl_lw 0 yaz Cross SAbit Küçük Kalır '

kardeş ss çekme şifresini bilmiyorumki bide buraya koymayı bılmıorum normal ateş ettiğimiz cross büyüyo tararken sonRa acayip yawaş eski haline geliyor sorun bu

Dedimi Yap Düzelir D

kardeş sabit kalmıyor ondada açılıo we mermıler tutukluk yapıyor onda

off bilgisayardanmı yapıyorkı bu fps 100 ekran kartı nvidia gf 210 anlamadım gitti ya :(

yaRdım ediceK yokmu arkadaşLar Lütfen yaRdım Edin :(

Hacj Pc Format At Ne dielim.

oNuda denedim kardeş oda olmadı :D

Cl_dy 0 yapınca olmuyorsa fps ile alakalıdır. Başka seçenek yok , en azından ben 9 sene boyunca hiç görmedim.

işte kardeş bende bunu anlamıyorum fps 100 ama bole bişi oluyor o yuzden sızlerden yardım istiyorum

Pingin Kac ?

acaba ekran kartını söküp yenidenmı taksam bide ramın filan yerinimi değiştirsem işe yararmıki ?

kardeş ping 27 18 arası

B0tlarla oynarkende oluyor kardeş pingle alakası yok yani

yaw gardasım ben senın ne demek ıstedıgını anLadım öyle bir hata ben ılk defa sende goruyorum ? bence o cross sana pıskolojıkmen oyle gozukuyor . cfg coderıme sordum dedım adamın crosu ates ettıkden sonra gec kapanıyomus dıyıyorkı oyle bır kod yok ! bu sordugum adam harbıden coder bılmedıgı bısey yok . o adam bıle yardım edemedı :S cl_dy 0 var onu herkes yazmıs oda acılıp kapanma suresı degıl sabit olarak ufaltma ! yanı dıyecegım odurkı bence cross sana pıskolojıkmen oyle gozukuyor yada ha belkı tum cfglerı denemişsin cfgleri üst üste açıyor olmayasın ? cstrikedeki configini bi sil sonra default bi dene bak bakalım cross yınemı gec kapanıyor ?

Sevgili kardeşim ben cfg leri üst üste açmam cfg yi açmadan ordaki config cfg yi silerim sonra eski cfg yi çıkarırım yeni cfg yi koyarım bunları yaptım olmadı bide psikolojikmen diyorsunya kardeşim ole deyil ben bu pc yi yeni aldım bunu alınca bole bi şey ortaya cıktı benım baska arkadasımada oynattım oda ole dedi cl_dy 0 yap olur dedi gozunun onunde yaptık gene açılıyor bende psikolojikmen bişiy olsa ondadamı olur :D bide değişik çözünürlüklerdede denedım onlardada aynı sorunu yapıyor bu ilk defa benım basıma geliyor galiba off :(

Geri