kill 4 `pleasure // ws [hatred] içeri :)

2
EXE RANK

torqserdar

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
torqserdar
konuyu yanls acmıstım, duzeltıp daha ayrıntılı acıyorum

10 -2 den mac cevırdık ql bize

Fuxury ' fraga dıkk ql.

. konu neden degiştrildi diye sorarsanız ' daha ayrıntılı bir ss buldm ve onu koyuyurom:closedeyes:

2555.bmp

10-2 den 10-0 mac vermek bi tek size yakısırdı :=) Herkse gL(özellikLe serdarıma) FuXurY. o ne guzel o ne detseh o mutevazı fragı yapmak ıcın cok mu ugrastın hayatmda ugrassam yapamam o Fragı :D

qüLe. .ßize.

qL.. ::: ::..

10-2 den 10-0 mac vermek bi tek size yakısırdı :=) Herkse gL(özellikLe serdarıma) FuXurY. o ne guzel o ne detseh o mutevazı fragı yapmak ıcın cok mu ugrastın hayatmda ugrassam yapamam o Fragı :D

yaptırırız yavru yaptırdıkda merak etme sen burda boş yapmada gel swde bilegini göster VARSA ;);)

Başarılar . tebrikler.

seviyeli yorumlar.

qL knk başarılar

eyw kardslerım

serdar ayıp ettin benden gelip yalvarıp movie istediğin günleri unuttun heralde hatta sımdı 30 dk once ayıp sana ve yazık sana hadi gg. ve elinize cok verdık bi macı 10-2 den cevırdık dıye sevınıosun deagle 2 kill e movıe yapan ben degılım ?
nese gg.

adamın frag super

way hll ;D gll

serdar ayıp ettin benden gelip yalvarıp movie istediğin günleri unuttun heralde hatta sımdı 30 dk once ayıp sana ve yazık sana hadi gg. ve elinize cok verdık bi macı 10-2 den cevırdık dıye sevınıosun deagle 2 kill e movıe yapan ben degılım ?
nese gg.

yalvarmak mı yalvarmak acızlerın ısıdır ben bır kere senın gıbılerıne yalvarmam rıca ederım emın ol 1 gun uyumasam senden 1o kat daha iyide movıe editlerım .:mad:

yalvarmak mı yalvarmak acızlerın ısıdır ben bır kere senın gıbılerıne yalvarmam rıca ederım emın ol 1 gun uyumasam senden 1o kat daha iyide movıe editlerım .:mad:

yapta görelim gardaş yazık sana hadi gg. :D çolukla cocukla ugrasmıyorum.

Geri