Khatlow -Sercan- Kimdir Dal içeri ögren hobilerini fobilerini :)

0
EXE RANK

Khatlow <WL>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Khatlow <WL>
Selamı aleyküm beyler cümleten hepinizin geçmiş bayramını kutlayarak konuya giriş yapayımismim Sercan yaşim 16 ( 17 giricez bklm ) realim khatlow kısaca kardeşlerimin tabiriyle Khatlow Varsa MAC GGclanım 6 aydır Wılliam Lawson`s ~ Ailesine Mensubum ben ölmedigim sürecede bu clan bozulmaz kimsenin bozmasına izin vermem neyse devam edelim
KAYNATMAYA BAYILIRIM ÖZELLİKLE Vokkiş Baba Varsa
Ankarada yaşıyorum dogma büyüme ankaralıyım.Aslen çorumluyum.Küfür'den hoşlanmam ama Frousherz Alinin küfürlerine bayılırım kardeşime selamlar burdan.
Cs Hayatım yaklaşık 6 sene diye hatırlayıp biliyorum başladıgımda 62.68.202.101 diye serverler vardı siberoyuncu felan o zamanlar cfg&3d olmadıgından SK gaming ide bilmiyorduk
SK SpawN ın cfg sini kullanırdık con color'u yeşil olan ben spawN ın cfg siyle yaklaşık 2 sene oynadım daha sonra ********'da qR0tesque clanda oynamaya başladım hep grotesgue clandakilere özendim cs ye girerken hep Movie izlerdim gaza gelirdim yine ölür yine ölürdüm neyse bir zaman iceworld 3d si vardı duvardan görüyorduk onu kullandım bilakis hayatımda 1 kez ghost hax kullanmadım fakat bir arkadaşımın bilgisayarında ghost tespit ettim onda nasıl çaliştigini görmüştüm devam edelim Beni cs hayatına sürükleyen bir yandan qRotesque clan oldu o zamanlar [Nightbird diger reali ile LiqhTnjng deniz qRotestue deydi jjuunnioor ile] onlar qRotesque den çıkınca LeqeNd's ~ clanı 3 ümüz kurduk ve LeqeNd's ~ Clanda Tanındım o zamanlar Gh0s7 H4x çok olmadıgından 100/1 gibi bir ihtimal vardı maçlarda Cs 1.5 i En çok oyun olarak orada zevk aldım.LeqeNd's ~ bozuldukdan sonra -4Rmy``ZONE ~ yle devam ettim.Oda Bozulunca gioVinco khardesh in clanı rd`j ~ de bir süre oynadım orada nickim ~ seRC|`a idi ondan Sonra Fast > Clanın devamı olan [dp's] ile socl hayatım başladı güzel anılarım oldu ama [dp's] dende çıktım ve 1 Sene Free durdum daha sonra ~Jun![0]`r* -seCo- adaşımla görüştüm w.Lawson`s ~ a alındım ve hayatımda bu ortamı hiç bi clanda bulamam
Hepinizi Seviyorum w.Lawson`s ~ Ailesi
Bu Arada foruma 2009 üyesiyim fakat reklamdan diger üyeliklerim ban yedi şifresini unuttum şimdide bu üyelikle devam :)

Ben buyum sizleride tanımak isterim

bende seni seviyom ganga :$

kaynat bakaLm nereye kadar :D

Sırf senin için hepsini okudum sercan :D

Ben kolay kolay kimseyi sevmem ama sen sevilenler arasındasın :)

katlow milletin tiipyle çok dalwga geçtin resminide koysaydın görseydik mankendin herhalde

Adaşım çok sexsi bir tarihçen var iksD

yazsan roman olurmuş lan seco :lol:

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm <3

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm <3
okudugun için sağol mahooo <3

yazsan roman olurmuş lan seco :lol:
seco kanka yazıcaktımda şimdi nb nin harf sınırı kaç bilmedigim için yazınca emegime yazık olmasın diye yazmadım yoksa yazacak bunun gibi çok şey var

Adaşım çok sexsi bir tarihçen var iksD
eyv kardeşim...

katlow milletin tiipyle çok dalwga geçtin resminide koysaydın görseydik mankendin herhalde
yok kardeş arkadaşlarım benim kalçamın çıkık oldugunu söylerler öyle yürüyormuşum benim tepkim BalyoZ un yanında takılanlaraydı sen ayrıldın şimdi senlede tanışabiliriz.

Sırf senin için hepsini okudum sercan :D

Ben kolay kolay kimseyi sevmem ama sen sevilenler arasındasın :)
teşekkürler abi bende kolay kolay kimseye abi demem clanıma sorabilirsin
ama sen gerçek bi ağabeysin :blush:

Eyvallah sercan varlığın yeter :)

:cool:
otto reyiz kafamızı maraş dondurması bıçagıyla keseriz :D

maraş dondurmasını bıçak kesmiyo sercannn :D

balta kullanıyorlar genelde :D

maraş dondurmasını bıçak kesmiyo sercannn :D

balta kullanıyorlar genelde :D

abi bize gelen evde küçük oldugu için biz bıçak tarzı şeylerle kesiyoruz 1 kez baltayla kestik oda evde 40 kişiye yetecek kadar dondurma vardı

:D afiyet olsun sercan bu sıcakta dondurma gitmezde , gelirsen beklerim maraşın tüm dondurmaları feda sana :)

:D afiyet olsun sercan bu sıcakta dondurma gitmezde , gelirsen beklerim maraşın tüm dondurmaları feda sana :)

inşallah abi :) bekoyu felan toplayıp gelicem yanına şu bizim w.Lawson`s ~ da buluşalım bi

Sana seviyom gangaaaaa :blush:

Geri