Kertenkele vs BaLyoZ sonuc ıcerde dal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan actiko35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mesaj edit.
sebep : qh movie linki vermiş adam olmakda hevesi yok

edit . qibvaLscaLy``.

bı sorsana mal bot herıf mustafaya 2 defa ben aldım 1 defa o sorsana ınkar edıyormu lamer ? izine geldıgındede aim ak colt oynadık yine aldım sizin gibi cocuk değilim sıteye vereyım yıenım ;)

Mustafayı 1 kez yenmis SS Koymus ne oLsun ? Sevinsin cocuk :)

ulan bebe mustafa ınkar etmıyo 3 defa yenıldıgını sen ne sacmalıosun bot :D

bı sorsana mal bot herıf mustafaya 2 defa ben aldım 1 defa o sorsana ınkar edıyormu lamer ? izine geldıgındede aim ak colt oynadık yine aldım sizin gibi cocuk değilim sıteye vereyım yıenım ;)

Oyy koptum vallahi :lol: Sizin gibi çocuk değilim koymam diyor ss alıyor başkasına veriyo ona koydurtuyor. Sonra gelmiş ne diyor oy oy oy :D :D :D

qweqweqwe :D neler yazmış lamer balyoz :D :D :D Lan Mustafa uğraşmıyo bile sizin qibi b0tlarla parçaladı lan bu çapulcuyu balyoz kimmiş lan Kertenkeleylemi karşılaştırıyonuz qwewqe :D :D :D

qL ßaşarılar Dilerim...

hLL AyKuT qL

ßaşarılar.

link kırık *Ker']-['enKeLe* Mustiyi Tek gecerm adam def oynuor lan gamede izledem Fena demicem Askerden qelsın qorun.. :) smdıkı qenclık acıp yardırıo Cfg.fln filan iste NEYSE GL

bu cocuk kıng

link duzeltildi

heLaL yakı$ır :)

Adam BaLyoZ qL :D

sağolun bu vs mustoyu sevmedıgım zamanlarda koymusduk . sımdı aramız ten number gardasız :) zaten dedıgım gıbı oyuncu olarak gordugum bı mustafa var forumda gerisi poscu oyunda lamerler :)

Geri