Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bı sorsana mal bot herıf mustafaya 2 defa ben aldım 1 defa o sorsana ınkar edıyormu lamer ? izine geldıgındede aim ak colt oynadık yine aldım sizin gibi cocuk değilim sıteye vereyım yıenım
bı sorsana mal bot herıf mustafaya 2 defa ben aldım 1 defa o sorsana ınkar edıyormu lamer ? izine geldıgındede aim ak colt oynadık yine aldım sizin gibi cocuk değilim sıteye vereyım yıenım
qweqweqwe neler yazmış lamer balyoz Lan Mustafa uğraşmıyo bile sizin qibi b0tlarla parçaladı lan bu çapulcuyu balyoz kimmiş lan Kertenkeleylemi karşılaştırıyonuz qwewqe
sağolun bu vs mustoyu sevmedıgım zamanlarda koymusduk . sımdı aramız ten number gardasız zaten dedıgım gıbı oyuncu olarak gordugum bı mustafa var forumda gerisi poscu oyunda lamerler