*Ker']['enKeLe 'ws' Jadeñ~ Sonc ortAda ;)

ya socl swde yapın bari için gitmesin harbi ezikmisinz nesiniz be biladerim =) gidin kinq gibi socl sw atın açıynuz kinq cfqleri ws de yenince kinqmi zannediyonuz jaden snde video koymussun bilader oldugu gibi tarıyosun yani hep tarıyon eminimki %75 cfq sayesinde almıssındır

Adam vura vura ezmiş tebrkleR.

bu Jaden De Wall WaR wideolarindan gorum... Gercekten

....................

bu jaden kasmayı blmıol a geccen swde rastladım galıba nadırden para karsılıgında wal aldın ? cunkı sen oynamayı blmıodun kardes..

eqweqweq yenen adama wall :D:D: qweqwq

bu jaden kasmayı blmıol a geccen swde rastladım galıba nadırden para karsılıgında wal aldın ? cunkı sen oynamayı blmıodun kardes..
Fake diye bir şey var ? Ben kasınca anlarsınız zaten ;) nadir madir diyon sen çok biliyon galiba , yenen adam olunca (tanınmış bir kişiyi) direk wall + demo editlersiniz 3d yaparsınız ... Yalan söylemicem KİMSEDE OLMAYAN CFG'M VAR YALANIM YOK !

kertenkele keske cfg ile girseymiş maça atık bizle socl kasıyo kertenkele birde bizim swda yapın maçı ? korumalı sw daha iyidir

Bravo 2 Oyuncuyuda Tebrık Edıorum.

tebrikler mustafaya yazık olmuş :( :D

Ahahaha Kaan yaptıqımız ws yi koymmmu ??????????? :D:D:D:D

Mustafa da da cfg var sonuçta iyi olan almış... bize 2 oyuncuyu tebrik etmek kalır sadece..

La muıstafa buna el vermes ya yol alsın. daha dun oynamayı ogrendi

hahahah bunu yenen yokmuymuş wqeqwewqeqw auhqudwhuqdu koptm Laaaaa zuhahahahhahahah daha qülüyom hahaha kıngofcs nın cfg cı botlarından biridir buda :D

ben o videoyu sendeki görüntü olarak koymadım resmen izliyosun onu anlatmaya çalıştım ezmenin kralısın oğLum ne dyim nadir babana selam söyle. ghostun süresi bitince ne yapcan acaba çok merak ediyorm (:

Lütfen flood yapmayın, konu gereğinden fazla şaşmaya devam ederse konu kilit.

mustafa yenildin aglama tebrikler kardeşiM

Mustafanın nezaman agladıgını gördünüz ? sadece haksızlıga dayanamıyo

Geri