kesinlikle ilaçlı sülfatlı şampuanlar deneme.. özellikle zetion ve ketoral hiç deneme. kepeklenecek saçın dahi kalmaz söyliyeyim![]()
buda senin gibi kepek sorunu olan bir arkadaşımızdan alıntı:
Schwarzkopf'un Bonacure serisinin kepek şampuanı ve toniği var.
tonik yaklaşık 80ytl civarında olduğu için sadece şampuanını aldım, bir kutu şampuan yaklaşık 3 ay yetiyor. ilk ayın sonunda yıllardır kurtulamadığım bütün kepeklerimden kurtuldum
adamın dediğine göre kepek sıfırlanmış denemekte fayda var derim
Sürekli tek bir şampuan kullan tavsiyem ( head & shoulders )
+ ilk bir kaç gün ( ketoral & Nizoral eczaneden alırsın ) şampuanlarından birini kullan .
Gerçekten faydası varmı bu dediğin şampuanların? + Biliyorsan ortalama fiyatı nedir ?
Gerçekten faydası varmı bu dediğin şampuanların? + Biliyorsan ortalama fiyatı nedir ?
Ergenliktendir kardeşim veya şöyle bir tavsiyem var zeytinyağlı şampuan kullan geçer![]()
Sen bu yorumların hiçbiride bakma. Ben 4-5 yıldan beri Heden Şoldırs isminde bir şampuan kullanıyorum nane özlüsünü, saç dökülmelerine karşı olanını ve erkekler için özel bakımını kullandım gerçekten memnun kaldım. Kepek sorununu kesinlikle önlüyor. Özel kepek şampuanı kullanayım diye eczanelere para dökme bu ismini verdiğim şampuanı al rahatına bak.
Kusura kalma ben şampuanın ismini okunduğu gibi yazdım istersen bide düzgün şekilde yazayım Head Shoulders.
Kral otto'nun dedigi gibi head felan kullan