`keLes.# 4away. Cs BırakTı Orji Rc Paylaşma zamanı Geldi !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan f1raTo6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
önemli değil !

demek cs bıraktın haa kardesım snı bn bılıom her qun bn ızlıom sızde amq ne hılesıyms xD

gardaş beni bilen iliyoda bilmeyende ileri qeri konusuyo her allahın gunu bizdesin yasin daha bi hile kullandımı gördünmü gelde bunu adamlara anlat . millet diyo ghosttunun lisansı bittide cs bıraktı diyo neler düşünüyo millet qelde canını sıkma işte .

yha iki kurusluk adamlar ıcın cs bırakılmaz sensız cs olmaz bırak sunları yha senı bılen bılıo saten onları bosver cfg ıcınde saoL ama sana tavsıyem bosver salla gec he ben hıleyım de gec oqe uzme kendını gusel kardesım

salla onlar kendini bilmeyen ufacık tefecik cocuklar bnaa sorarsan dewam ed derim eglence icin oynuorz ztn su oyunu ;)firat moralını bozma !

Link Mefta cS de bRkmasaydn yHaws

yok gardaş bıraktık ! Fakeler Fink Atıyomus Zaten Benim Dünden beri

Paylaşım için tesekkurler reaLde başarılar..

paylaşım için ty. ke$ke bırakmasaydın kardeşim ...
ama sen bilrsin ne diim ...

eywllh krdsm cFg gzl dg muazzam ;) bi elde 6 adam dg ile :D

kardeş bi yardımcı olun siteden cfgyı indiremiyorum

başka yere uplaod eder mısın kardesım sana zahmet

lınk yenılermısn ?

Paylasım İçin Tesekürler ... Yanlız Link Ölmüş Kardeşim..

Kardesım donmenede qerek y0k senın qıbı wall cılar zaten oynmsn cs Cs10.kingofcs.org'da milleti oyundan soğuttun doğar doqmaz 5-1 alıp taryn neyse qq

link kırık :@@@@

Linkleri baska bı yere upload edsek nası oLur xD hacı indiremiom ya ugrastım oLmuor xD

Ben bLow` > DE$PER@DQ [C]
Kardeş 3 tane 5 Tane Bot için Cs bırakılmaz Ben Teamım Yüzünden Cs bıracaktm ama baktm değmiyo Ben hangi Sw girsem BnLanıyorum Herkez qH dio pc me günlük giren adamın hatli hesabı yok bosver adam akıllı oyun oyna takma bnları ben kardeşlerimi buldm 3 senedir beraberiz istrsen gLrsn aramıza görürsün herşeyi cs tadını GDR clanını Yeniyodk ama Teamımdaki adamın 8000 parası var kit almamıs eli verdik macı kaybettik o eli alsak macıda alacaktk ama kaybettik ben cok sinirliyim bende bırakırım ama değmez bosver

Geri