Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cfg guzel de kardeşim mic çalışmıyo yani karşıdakilerin konuşma sesleri gelmiyor sorun bendemi diye baska cfg le denedim ses geliyor her sey ıyıde o bozuyo kardes maclarda mic illaki lazım bi bakarsan sevinirim
cfg guzel de kardeşim mic çalışmıyo yani karşıdakilerin konuşma sesleri gelmiyor sorun bendemi diye baska cfg le denedim ses geliyor her sey ıyıde o bozuyo kardes maclarda mic illaki lazım bi bakarsan sevinirim
kardeş sana yazdıklarında katılıyorum çok güzel bir yorumdu cfg denemedim daha yeni gördüm deneyecem güzel de olub olmadıgını bilmiyorum deneyince farkı görmek istiyorum ondan sonra sana tekrar yorum atarım. msn verebilirsen özel`den atarsan sevinirim.