-kekO*.CFG İddaa EDİORUZ NB`in EN İyi CFGSi SS KanıtLıı.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acxtion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-kekO*.CFG SCHWARZKOPF DEWAMI GELSIN MI v6.0 ?

• version 6.0 gelsın?

Oy: 252 85.1%
  • version 6.0 gelmesın ?

Oy: 46 15.5%

• Kullanılan toplam oy
    296
qL.. Teşekur ederım kardesım....

dun 14.5 de aım aım dıye aglattı Cfg ıle ama gercekten cfg aım gıbı ya attıgın hs ye kendınde ınanamıyon :)

dun 14.5 de aım aım dıye aglattı Cfg ıle ama gercekten cfg aım gıbı ya attıgın hs ye kendınde ınanamıyon :)

sende mı oRdayDıN lan herkes ban yedımı gormus .. .d

eyw yorum ıcın guLe guLe kullan .d

Moruq Cfg Fena bişi ama Aiminde Ötesi Kanka :)

Ellerine sağlık. Ama indirmiyeceğim güzel oldugundan eminim.

Teşekkürler. emeğe saygı . deneyeceğim

ewet cfg nı ındırdım ilk yorumumu yapayım dger cfg lerını arkadaslar atmıstı cfg yı denemedım ama deneyecegım denedıkten sonrada ıyı veya kotu yorumumu yapıcam cs de nıckını cok duydum dıger cfg lerın guseldı ama proda pek fark goremedım orj confıglerını paylastıgın surece msn ekleyıp cfg ıstemıcem emınım bu cfg de güzel olmustur dedıklerın dogrudur cunku nıckının cs alemınde yayıldıgına emın ol emege saygı ve bır kımse sırf cfg kotu oldugu halde cvp yazarsa senın yararına dır cunku forumlarda bu aralar benım cfg m daha ıyı senın cfg n kotu gıbısınden takılıorlar ha eger cfg kotuyse msn ekleyıp sana samımıce kotu olmus derım cs hayatında ve real hayatta basarılar bu yorumu yaptıkdan sonra helal edersın ınsallah ama cfg yı deneyınce yorum yapacagıma soz weıorum

Teşekkürler Kardeşim.Denicem..

Adam king cfgside king deneyin beyLer cfg çok sağLam :) Kimin panpası :) :) :)

eyw dede sağol

paylaşım için teşekkürler.

qzL qzL dev***** bKLıoRSz mamj xD

ewet cfg nı ındırdım ilk yorumumu yapayım dger cfg lerını arkadaslar atmıstı cfg yı denemedım ama deneyecegım denedıkten sonrada ıyı veya kotu yorumumu yapıcam cs de nıckını cok duydum dıger cfg lerın guseldı ama proda pek fark goremedım orj confıglerını paylastıgın surece msn ekleyıp cfg ıstemıcem emınım bu cfg de güzel olmustur dedıklerın dogrudur cunku nıckının cs alemınde yayıldıgına emın ol emege saygı ve bır kımse sırf cfg kotu oldugu halde cvp yazarsa senın yararına dır cunku forumlarda bu aralar benım cfg m daha ıyı senın cfg n kotu gıbısınden takılıorlar ha eger cfg kotuyse msn ekleyıp sana samımıce kotu olmus derım cs hayatında ve real hayatta basarılar bu yorumu yaptıkdan sonra helal edersın ınsallah ama cfg yı deneyınce yorum yapacagıma soz weıorum

eyw kardesım saol ... herkez benı bılsın dıe cabalamıorum sadece cs alemınde herkezın kardes oldugunu bılmek guzeldıR..

yorum ıcın ayrı teskkur eder ve umarım sende basarılar gostere bılır ve tanınırsın ...

ve cs de oldugu kadar cok arkadsım warsa real de de arkdasım o kadar coktuRR.. msn de her acktıgımda ekleyenlerı kabul etmekten bıktım ve hergun 300 den fazla onlıne gormekkk ve yazmak yazan cokk oldugndan cwp wermek de gelmıor ıcımdeN...

Geri