Katjmondo eX clanda kasarsa bu olur :) (Frag dal içeri)

suLo benm knkm cfg var oo :D

Ezik la bunlar abimi kıskanıyorlar :D daha cok bUnun qibi fraqlar bide cfg dileniomuş diyor qweqwe koptuk yaa

Adam Ghost King Bırakında Kassın :)

cfg dilendiğin qunleri ne cabun unuttun walla herkez bılıo cfg dılendıqını

hhahahaha ghost king seni :D:D kac aylık aldın sulo ? nese benı alakadar etmez Cs Boş İş ;)

Bayağı güzel olmuş kardeşim tebrikler ?

Ama şaşırdım şahsen o fragı yaptığına değilde o fragı yapıncaya kadar nasıl BANNED atmadılar ?

Daha dün kastım orda 28-3 yaptım sonrası belli BANNED !

Ezik suLo ahjahahahah :D

Paylaşım İçin Teşekkürler.~*

burç doğru soyluyolar ama sülo bu nickdeyken ex clandan banlanmas :) adminleri vuruyosa cok o ayrı xD ama adminlerle bir gün kanka ol 1oo-o yap ban yemessin :)

adamsın lan ibo msn e bi ara qel rc mi paylas amk real Rc :F

:) cfg ghos7 ya bana yasın kac diye sormustun bu arada 2o! ikincisi de sana anlattığımı haıtrla cok ısyıyosan gel yineede atarım ocfgyi merak etme bilek milek değil diyin siz hala :D ahaha bilek değilse so dan niye ban yiyoruz habire ? bn artık senoyna girmiyorum neden? anlayın sunu kastığımda direk cfg aim demeyin wall demeyin :S Ben sni överdim millete ezonun teki sni doldurmus geliyosun bana laf sayıyosun?

herkesde senoyna'dan ban yiyor ama bi göremedık asklj Senoyna banlistte adın yok gülüm ?

:) cfg ghos7 ya bana yasın kac diye sormustun bu arada 2o! ikincisi de sana anlattığımı haıtrla cok ısyıyosan gel yineede atarım ocfgyi merak etme bilek milek değil diyin siz hala :D ahaha bilek değilse so dan niye ban yiyoruz habire ? bn artık senoyna girmiyorum neden? anlayın sunu kastığımda direk cfg aim demeyin wall demeyin :S Ben sni överdim millete ezonun teki sni doldurmus geliyosun bana laf sayıyosun?

uasdhuasd senoynadan habire ban yiyoruz diyorsun da Harun'un dediği gibi banlist'de niye yoksun :D .. Der şimdi banlist ne demek asdhusauh o zaman koparım bak :D

lan siz cs mi bilionuz da suloyla iboya artistlik yapıonuz ezolar kaldırttı banları ayrıca so ban değil sxe ban dio adam görmüomusunuz!!!

Geri