Mertcan Salakmısın sen kardesm o gün a2 de usp le bombayı çözüyorm kitim yok 10 sn de usp 2 şarjör boşalttı ve vuramadı. Demo'su elimde birazdaha kaşınırsa o demo'yu yaparım movie olara ve senın götüne sokarım mertcan. Çok konuşma ve yol al.
Kendını kıng sanan pasif mertcan geçen gün ts de ne olur kımseye bahsetme movie yapma dıe aglıyodn dünkü bot ben sizin gibi pasifler 1.5 de oldugu sürece 1.5 geri dönmüycem. Çünkü çocuk'sun ne olur movie yapma mert :S . O eskı cfg istedigin günleri unutma kardesm simdi qq bu konu altına bırdaha yorm atarsan söwerimBak şimdi abisi o olay başından geçmemiş cs player'i yoktur. Demosu elindeyse movie yap hiç umrumda olmaz ama o maç'ın ss'si de bende var nedense 18-5 frag atmışım ve maçda eziyoruz. İsmime kadar tanıyosunda kim oldugunu bile bilmiyorumNeyse hadi yap ama ben degilsin ve olamazsın 2 tane tk atıp movie yapan pasif
qq.
Kendını kıng sanan pasif mertcan geçen gün ts de ne olur kımseye bahsetme movie yapma dıe aglıyodn dünkü bot ben sizin gibi pasifler 1.5 de oldugu sürece 1.5 geri dönmüycem. Çünkü çocuk'sun ne olur movie yapma mert :S . O eskı cfg istedigin günleri unutma kardesm simdi qq bu konu altına bırdaha yorm atarsan söwerim