Kastro DoubleWallbang Movie

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KKASTROO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

KKASTROO

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
KKASTROO
[video=youtube]

bu wallbangdan daha iyisini Gösterirmisinz bana ?

Varmıki knk ? ;)

v1.6 mı ql knk

Başarılar.

Teşekkürler Beyler :)

başarılar.

Başarılar....

Herkese çok teşekkür ederim

Müzigin ismi ne?

Ben olsam bunu Headshot olduğu için Wallbang'tan bile saymazdım ama sen daha iyisini gösterin demişsin :D neyse sen ben degilsin ve olamazsın :) yinede gl

Edit ..... Argo Kufur Yasaktır aksi Taktirde Ceza alırsınız ( Reiz ? )

Mertcan Salakmısın sen kardesm o gün a2 de usp le bombayı çözüyorm kitim yok 10 sn de usp 2 şarjör boşalttı ve vuramadı. Demo'su elimde birazdaha kaşınırsa o demo'yu yaparım movie olara ve senın götüne sokarım mertcan. Çok konuşma ve yol al.

Bak şimdi abisi o olay başından geçmemiş cs player'i yoktur. Demosu elindeyse movie yap hiç umrumda olmaz ama o maç'ın ss'si de bende var nedense 18-5 frag atmışım ve maçda eziyoruz. İsmime kadar tanıyosunda kim oldugunu bile bilmiyorum :D Neyse hadi yap ama ben degilsin ve olamazsın 2 tane tk atıp movie yapan pasif :D qq.

Bak şimdi abisi o olay başından geçmemiş cs player'i yoktur. Demosu elindeyse movie yap hiç umrumda olmaz ama o maç'ın ss'si de bende var nedense 18-5 frag atmışım ve maçda eziyoruz. İsmime kadar tanıyosunda kim oldugunu bile bilmiyorum :D Neyse hadi yap ama ben degilsin ve olamazsın 2 tane tk atıp movie yapan pasif :D qq.
Kendını kıng sanan pasif mertcan geçen gün ts de ne olur kımseye bahsetme movie yapma dıe aglıyodn dünkü bot ben sizin gibi pasifler 1.5 de oldugu sürece 1.5 geri dönmüycem. Çünkü çocuk'sun ne olur movie yapma mert :S . O eskı cfg istedigin günleri unutma kardesm simdi qq bu konu altına bırdaha yorm atarsan söwerim

Kendını kıng sanan pasif mertcan geçen gün ts de ne olur kımseye bahsetme movie yapma dıe aglıyodn dünkü bot ben sizin gibi pasifler 1.5 de oldugu sürece 1.5 geri dönmüycem. Çünkü çocuk'sun ne olur movie yapma mert :S . O eskı cfg istedigin günleri unutma kardesm simdi qq bu konu altına bırdaha yorm atarsan söwerim

Abi herşeye tamam da ben senden ne zaman cfg istedim gözünü seveyim biraz doğru konuş ya

Geri