Karpuzcu

1
EXE RANK

-SquiятLє*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-SquiятLє*
Bir gün padişahın biri bir emir vermiş;
- ''çevreden geçen tüm seyyar satıcıları bana getirin'' demiş. vezirleri dışarı çıkmış bir bakmışlar erik satıcısı geliyo hemen yakalayıp padişahın yanına götürmüşler.
padişah;
- ''bütün eriklerin *ötüne sokulmasını'' emretmiş.
onlarda yapmış bu arada adamda can acısından ağlayıp duruyormuş arkadan elmacı gelmiş onada aynısını yapmışlar o dahada fazla ağlamış ondan sonra da ayvacı padişah yine aynı emri vermiş ama bu sefer ayvalar girdikçe ayvacı gülüyormuş bu padişahın dikkatini çekmiş;
- ''bundan önce gelenlere daha küçüğünü sokturdum ama onlar ağladı sen niye gülüyorsun'' diye sormuş.
ayvacı;
- ''ben arkadan gelen karpuzcuyu düşünüyorum'' demiş...

Yaa işe bak :D:D::D:D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

koptum Ya $ağoL xD

Yardı bni Fıkra xD

canım sıkkındı güldüm biraz saol x]

Brand New Wilson K Factor KSix Two RacquetsTech Note:A favorite for all court players of all skill levels.Incredibly versatile, powerful and easy to play with,this racket is truly an all-around solution to help any player [K]ontrol their opponent and raise their game to the next level.Features:Head Size: 100 sq. in. / 645 sq. cm.Length: 27 inches/69cmStrung Weight: 298gBalance: 2pts Head LightSwing weight: 310Stiffness: 68Beam Width: 21-26-23 Tapered BeamCross Section:25.0mmGrip Sizes:0-5Composition: [K]arophite BlackPower Level: Low-MediumSwing Speed: Medium-FastGrip Type: [K]ontrol GripString Pattern:16 Mains / 19 CrossesMains skip: 7T,9T,7H,9HOne PieceNo shared holesString Tension: 53-63 pounds

zaa q0ptm karpuz nası qırck xDé

Geri