3
EXE RANK
`~DeathGate~`
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 23 Ağu 2012
- Mesajlar
- 3,549
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 31
[attachment=o2289]
Çiçek çiçek ayrılan karnıbaharlar tuzlu suda haşlanmaya bırakılır. 5-6 dakika kaynadıktan sonra tencereden alınır süzülür ve soğuması beklenir. Diğer tarafta yumurtalar ve un çırpılır. Soğuyan karnıbaharlar bu sosa bulanır ve bol kızgın yağda kızartılır. Dileyen limonla dileyen yoğurtla servis edebilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2291]

- 1 orta boy karnıbahar
- 4-5 yumurta
- 1 tatlı kaşığı un
- Tuz

Çiçek çiçek ayrılan karnıbaharlar tuzlu suda haşlanmaya bırakılır. 5-6 dakika kaynadıktan sonra tencereden alınır süzülür ve soğuması beklenir. Diğer tarafta yumurtalar ve un çırpılır. Soğuyan karnıbaharlar bu sosa bulanır ve bol kızgın yağda kızartılır. Dileyen limonla dileyen yoğurtla servis edebilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2291]