Karnıbahar Kızartması

3
EXE RANK

`~DeathGate~`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
23 Ağu 2012
Mesajlar
3,549
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
`~DeathGate~`
[attachment=o2289]

yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg

  • 1 orta boy karnıbahar
  • 4-5 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı un
  • Tuz
Kızartmak için bol sıvı yağ
yemek_tarifi_hazirlanisi.png

Çiçek çiçek ayrılan karnıbaharlar tuzlu suda haşlanmaya bırakılır. 5-6 dakika kaynadıktan sonra tencereden alınır süzülür ve soğuması beklenir. Diğer tarafta yumurtalar ve un çırpılır. Soğuyan karnıbaharlar bu sosa bulanır ve bol kızgın yağda kızartılır. Dileyen limonla dileyen yoğurtla servis edebilir. Afiyet olsun.
[attachment=o2291]
 
Geri
Üst