Karizma Msn Nickleri ..

Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölgeİçinize KorkuMezarınıza Konu Olurum

Sana açıLan kaLbim istéRdi a$kı ve sévgiyi sén sevmediN oNu o gebeRdii

Her Şey Üstüne GeliyorsaBelki De Sen Ters Yönde Gidiyorsundur

Leş Kargalarını Seferber GördümKimini Yer Kimini Bakar GördümŞerefsiz Ellerden Şerefsiz Dillerden Şerefe msn nickleri Kalkan Nice Kadehler Gördüm

Sevmeyi SenDen iyi Bilirim ama…BiR KalemDe De SiLeBiLiRim..

bosWer KaLBim BosWer..! BirDaha BöyLesine sewiLeceKmiSin??BöyLesine DeLiSacMacaSebePsizCe.

€fAsIzLaRa KalDıYsA ßu YüReK İ$i ZoR OlsA g€r€k

-Bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında,beni arasan ya ordayım yada tam karşısında !!

-Ben silah şarjöründe taşınan kurşun gibi,aynı bedene sıkılan iki soğuk mermi gibi sevdim seni sevdim !!

Dinle !! Sosyete Kızı Dinle !! Sanmaki Serseri Ağlamaz !! Serseri Bir Ağlarsa Kimseler Susturamaz !!

Bu arada ben zaten öleceğim Bırakta uğrunda öleyim !!

Hiç kalmadı esrarımız çakal kaynar etrafımız hep bağlandı yollarımız baharımız kışa döndü

Nefes nefes çekilen ,Duman duman üflenen esrara değil be güzelim sana müftelayım sana

Tane tane yutulan,Çay içinde patlayan Haplara değil be güzelim sana müftelayım sana

Bir çift zarla oynanan atıpta göğsüne vurulan kumara değil be güzelim sana müftalayım sana

Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!

• ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!

"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."

KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!

SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!

Geri