19
EXE RANK
By BuRç-X #
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 22 Şub 2009
- Mesajlar
- 19,798
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 37
Açıklama
Bulguru suyla beraber orta boy bir kabın içine koyun. 15 dakika ya da suyu eminceye kadar bekletin. Maydanozun kart saplarını ayıklayın. Diğer baharlı otlarla birlikte iyice yıkayıp kurulayın. Malzemeler
3/4 su bardağı bulgur
3/4 su bardağı su
150 gr taze maydanoz
30 gr taze soğan
2,5 su bardağı taze fesleğen yaprağı
1,5 su bardağı taze nane yaprağı
4 taze soğan, ince doğranmış
3 orta boy domates, doğranmış
1/3 su bardağı limon suyu
1/4 su bardağı zeytinyağı
tuz
Tarifi
Bulguru suyla beraber orta boy bir kabın içine koyun. 15 dakika ya da suyu eminceye kadar bekletin. Maydanozun kart saplarını ayıklayın. Diğer baharlı otlarla birlikte iyice yıkayıp kurulayın. Malzemeler
3/4 su bardağı bulgur
3/4 su bardağı su
150 gr taze maydanoz
30 gr taze soğan
2,5 su bardağı taze fesleğen yaprağı
1,5 su bardağı taze nane yaprağı
4 taze soğan, ince doğranmış
3 orta boy domates, doğranmış
1/3 su bardağı limon suyu
1/4 su bardağı zeytinyağı
tuz
Tarifi
- Bulguru suyla beraber orta boy bir kabın içine koyun. 15 dakika ya da suyu eminceye kadar bekletin.
- Maydanozun kart saplarını ayıklayın. Diğer baharlı otlarla birlikte iyice yıkayıp kurulayın. Büyük ve keskin bir bıçakla ya da mutfak robotunda ince doğrayın.
- Bulgur, maydanoz, taze soğan, nane, fesleğen, domates, limon suyu ve zeytinyağını servis tabağına koyup iyice karıştırın. İhtiyaç duyduğunuz ölçüde buzdolabında soğumaya bırakın.