Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asker
Adamın biri askere gitmiş gidiş o gidiş.

Eş Aranıyor
Adam gazeteye 'Eş aranıyor' ilanı vermiş.Ertesi gün yüzlerce mektup almış."benimkini alabili...

Adam gazeteye 'Eş aranıyor' ilanı vermiş.

Ertesi gün yüzlerce mektup almış.

"benimkini alabilirsin!

Çeşitli Fıkralar
Sayfalar:1 11 25 39 53 67 75 80 81 85 90 93 94 [95] 96 97 100 105 109 110 115 123 132

6-0
6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak icin yaşlı bir adam kı...

6-0 biten galatasaray fenerbahçe maçından sonra gs li arif tanınmamak icin yaşlı bir adam kılığına girer ve bır cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -"naber Arif" der.

bunun uzerıne arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır arifin yanına yine -"naber arif" der.

3.gün arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine -"naber arif" der. Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.
Yaşlı teyze : -"olum ben bülent len" der.

Asker
Adamın biri askere gitmiş gidiş o gidiş...

Adamın biri askere gitmiş gidiş o gidiş

Eş Aranıyor
Adam gazeteye 'Eş aranıyor' ilanı vermiş.Ertesi gün yüzlerce mektup almış."benimkini alabili...

Adam gazeteye 'Eş aranıyor' ilanı vermiş.

Ertesi gün yüzlerce mektup almış.

"benimkini alabilirsin!"

Bi Sürü Adamın Biri
Adamın biri...Adamın biri ata binmeye bayılırmış, binince de bayılmış.Adamın biri işi ba

Adamın biri...

Adamın biri ata binmeye bayılırmış, binince de bayılmış.

Adamın biri işi başından atmış, ayağına düşmüş.

Adamın biri kazık yemiş ama tadını beğenmemiş.

Adamın biri kazık yemiş ama doymamış.

Adamın biri mahkemeye düşmüş, ayağı kırılmış.

Adamın biri köpürmüş, karısı da çamaşır yıkamış.

Adamın birinin tabağındaki yemek bitmiş, tenceredeki pire.

Adamın biri çene çalmış, karakola ***ürmüşler.

Adamın birini karakola g.türmüşler, karaCOLA nın tadını beğenmemiş.

Adamın biri kızmış ama ispat edememiş.

Adamın birinin gözleri dolarmış, kulakları mark.

Adamın ayakları kokmuş, elleri linyit.

Adamın gözü dalmış, burnu yaprak.

Adamın inadı tutmuş, bir türlü bırakmamış.

Adamın evi yanmış, odaları düz.

Adamın canı çıkmış, bi daha yerine takamamışlar.

Adamın canı sıkılmış, gevşetememişler.

Adamın o lafa karnı tokmuş, gözü aç.

Adamın saçı kırmış, sakalı çayır.

Adam düşmüş, karısı gerçek.

Adam gülmüş, karısı lale.

Adam yatmış, karısı tekne.

Adam sinirliymiş, karısı kemikli.

Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler.

Adam karısının yüzüne bakmamış, doksan dokuzuna bakmış.

Adam saat kaç demiş, saat de kaçmış.

Adam kafasını toplamış, burnunu bölmüş.

Adam bol keseden atmış, dar keseden eşşek.

Adam yazmış, karısı kış.

Adam donmuş, karısı fanila.

Adam şişmiş, karısı tığ.

Adam almış, karısı mor.

Adam yaymış, karısı halter.

Adam basmış, karısı soprano.

Adam kazmış, karısı ördek.

Adam kurmuş, karısı döviz.

Adam bezmiş, karısı kumaş.

Adam çekmiş, karısı senet.

Adamın kahvesi taşmış, çayı kaya.

Adam kartmış, karısı mektup.

Adam satmış, karısı RTL.

Adamın birinin gözleri yaşlıymış , kulakları genç.

Adamın biri güneşte yandı , ayda düz.

Adamın biri yolda elli lira bulmuş ama ayaklı lira bulamamış.

Adamın birinin uykusu gelmiş içeri almamış.

Adamın birinin beli tutulmuş eli kaçmış.

Adamın birinin gözü şişti, burnu tığ.

Adamın biri televizyona çıkmış birdaha indirememişler.

Adamın biri tuvalete yapmış karısıda baloya gidememiş.

Adamın biri hakkını aramış meşkul çıkmış.

Adamın birinin kafası kızmış vücudu erkek.

Adamın birini bi gün salıvermişler; pazartesi almışlar!!

Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler!!

Medya Etkisi
Temel bir gun hamama gider Herkezin uzerinde pestemal vardir ama temelin uzerinde bir gazete kagidi ...

Temel bir gun hamama gider Herkezin uzerinde pestemal vardir ama temelin

uzerinde bir gazete kagidi sarilidir .... Temel e sorarlar

- Temel hayirdir niye pestemal degilde gazete kagidi

Temel cevap verir:

-Oglum medya herseyi buyutuyor..

Baba Parası
Oglu, Kayserili babasindan para ister: -"Baba 500 bin lira verir misin?" Baba :-"400 bin mi? Naapcan...

Oglu, Kayserili babasindan para ister:

-"Baba 500 bin lira verir misin?"

Baba :

-"400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor.. Al sana 100 bin yeter." der ve cikartip 50 bin lira verir.

Oglu piskin piskin guldu:

"Bana zaten 50 bin lira lazimdi " der.

Baba'nin yaniti :

-"Bak kerataya, sahte para vermesem kaziklayacakti beni..."

Pardon?
bir zamanlar uzaklarda bir ulkede cok yakisikli bir prens yasarmis. ancak prens daha kucukken ulkede...

bir zamanlar uzaklarda bir ulkede cok yakisikli bir prens yasarmis. ancak prens daha kucukken ulkedeki kotu kalpli cadinin lanetine ugramis, ve uzerindeki bu lanet yuzunden her yil sadece 1 kelime konusabiliyormus.

Mesela prens 2 kelime soyliycegi zaman bir yil boyunca susuyor, boylece ertesi yil da 2 kelime soyleme hakki oluyormus. bir gun bu yakisikli ama talihsiz prens dere kenarinda otururken, bir de bakmis karsida kucuk bir kulube, ve kulubenin bahcesinde muhtesem bir kiz.

Saclari altindan daha sari, gozleri gokyuzunden daha mavi, dudaklari kirazdan daha kirmiziymis. Prens bu guzelligi gorunce akli basindan gitmis, o anda vurulmus.. ve 2 yil boyunca konusmamaya karar vermis, 2 yil sonunda kiza "cok guzelsiniz" diyebilmek icin.

ama 2 yilin doldugu gun prensin icindeki bu ates daha da buyumus ve kiza "size asik oldum" demek icin yanip tutusur olmus...

Boylece COK+GUZELSINIZ+sizE+AsIK+OLDUM=toplam 5 kelimeyi soyleyebilmek icin, gecen 2 yilin ardindan 3 yil daha konusmamayi goze almis....

ve 5 yilin sonunda prens konusmak icin hazir oldugu sirada, birden Bu muhtesem guzel ve zarif kizla evlenmeyi, onu sarayinin prensesi yapmayi ne kadar istedigini farketmis.

Boylece COK+GUZELSINIZ+sizE+AsIK+OLDUM+benIMLE+EVLENIR MISINIZ= toplam 7 kelime soyleyebilmek icin 5 yilin ardindan 2 yil daha sabretmeye karar vermis.

ve prens bu platonik duygularla 7 koskoca yili tamamladigi gun, artik dunyanin en heyecanli ve en mutlu erkegi olarak kizin yasadigi kulubeye kosmus. Kiz yine kulubenin bahcesinde oturuyormus ve bir kitap okuyormus.

Prens elindeki bir tek kirmizi gulu kiza uzatmis ve sormus:

- "COK GUZELSINIZ, sizE AsIK OLDUM, benIMLE EVLENIR MISINIZ?"

Kiz basini kaldirip prense bakmis......

Kulaklarini orten altin sarisi saclarini geriye atmis ve prense soyle demis:

-"PARDON?"

Önemli Biri
Papa çok önemli bir is icin Amerika`ya gider. Uçak rötar yapinca karsilamaya gelenlerin hepsi g...

Papa çok önemli bir is icin Amerika`ya gider. Uçak rötar yapinca karsilamaya gelenlerin hepsi gitmek zorunda kalir. Papa indiginde kimseyi bulamaz. Disari çikar ve oradan geçen ilk taksiyi durdurur.

-"Oglum beni tanimissindir herhalde, benim acilen bir toplantiya yetismem gerekiyor, beni ***ürür müsün?"

-"Tabi seve seve..."

Yolda giderlerken papa adamin acemi olmasindan ve taksiyi yavas kullanmasindan tedirgin olur. Taksiyi durdurur ve soförü arka koltuga geçirtip arabayi kendi kullanmaya baslar.

Tabi bu arada da toplantiya yetismek icin fazla hizli gider. İleride bir trafik polisi arabayi durdurur. Bakar ki arabayi kullanan papa:

-"Neden bu kadar hizli gidiyorsunuz?"

-"Çok acele bir toplantiya yetismemiz gerekiyor evladim."

-"siz hiç merak etmeyin papa hazretleri, ben simdi hallederim. Merkez!!! Merkez!!!!.."

-"Alo merkez dinlemede..."

-"Buraya çok acil 50 kisilik bir eskort gönderin... tamam!!!!"

-"Neden? tamam!!!"

-"Sehrimizde çok önemli biri var... tamam!!!"

-"Kimmis bu önemli kisi... tamam!!!"

-"Tanimiyorum... tamam!!"

-"Tanimiyorsan nerden biliyorsun önemli kisi oldugunu? tamam!!.

-"Soförlügünü papa yaptigina göre mutlaka önemli biridir... Tamam!!..."

Çevirme
Adamin birinin evi yaniyomus. Adam içeri girip karisini çikarmis sonra kizini, oglunu, kedisini ve...

Adamin birinin evi yaniyomus. Adam içeri girip karisini çikarmis sonra kizini, oglunu, kedisini ve kusunu çikarmis. Daha sonra bir kaç kere daha eve girip çikmis. Komsular ;

-"Herkesi çikarttin, hala niye eve giriyosun?"

Adam:

-"Içerde kaynanam var, arada bir girip çeviriyorum."

Papaz Ve Nam-ı Kemal
Nammık Kemal hrıstıyanların ulkesıne gıder. Orada papazı arar ve bulur papaza sıkısme tekl

Nammık Kemal hrıstıyanların ulkesıne gıder. Orada papazı arar ve bulur papaza sıkısme teklıf eder papaz uyanık once ben der Namık Kemal hayır ben der

papaz once ben yoksa sıkısmem der. tamam der bızimkı ama 3 hakkın var der.
papaz sıkını cıkartır tam sokarken Namık Yaaa Isa der papaz hemen toparlanır gene tam sorken yıne Yaaa Isa der Namık papaz sınırlenır bır daha Isa dersen senı bırak ananı bıle sıkerım der papaz gene sokacak bu sefer Namık Yaaa Meryem der papazın hakkı bıter

sıra gelır Nam ı Kemal'e sıkını cıkartır sokmak ıcın hazırlar papaz ne desem de sokmasa der Namık tam sokarken papaz Allahu Ekber der Namık Kemal de semıallahulımenhamıde der ve dalar

Devenin Merakı
Genç deve annesine sormus -"Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük?"Anne cevap vermis:-"Çöl...

Genç deve annesine sormus

-"Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük?"

Anne cevap vermis:

-"Çölde kuma batmamak icin."

Genç deve tekrar sormus:

-"Peki kipiklerimiz niye bu kadar gür.

Anne tekrar cevap vermis:

-"Çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye."

Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus:

-"bizim niye hörgüçlerimiz var."

Anne deve sabirla yanitlamis :

-"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilme icin suyu hörgüçlerimizde depolariz."

Sonunda dayanamayan genç deve sormus :

-"Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz??"

Ikinci Gece
Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sık sık birbirlerini iğnelermiş.Bernard Shaw, bir ...

Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sık sık birbirlerini iğnelermiş.
Bernard Shaw, bir oyununun ilk gecesine, Churchill'i davet etmiş ve davetiyeye de bir pusula iliştirmiş:

- "size iki kişilik davetiye gönderiyorum. bir dostunuzu alıp gelebilirsiniz. Tabii dostunuz varsa."

Churchill, hemen cevap göndermiş:

- "Maalesef o gece başka bir yere söz verdiğim icin oyununuzu seyretmeye gelemeyeceğim. İkinci gece gelebilirim, tabii oyununuz ikinci gece de oynarsa."

Sağanak
Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş. bir gün eşi Sokrates'e verip veriştirmiş, a

Sokrates ve eşi bir türlü iyi geçinemezlermiş. bir gün eşi Sokrates'e verip veriştirmiş, ağzına geleni söylemiş. Bakmış kocası hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alıp başından aşağı boşaltmış.

Sokrat, gayet sakin:
- "Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir sağanak zaten bekliyordum" demiş.

Kahve
Churchill, avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e kı...

Churchill, avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill' e kızgın kızgın şöyle seslenir:

- "Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin icine zehir karıştırırdım."

Churchill, oldukça sakin kadına döner ve lafı yapıştırır:

- "Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız, o kahveyi seve seve içerdim.

Bankalar
Çok zengin adam çok lüks bir restauranta gider garsona siparis olarak kirmizi et, beyaz sarap ve ...

Çok zengin adam çok lüks bir restauranta gider garsona siparis olarak kirmizi et, beyaz sarap ve salata istiyorum der. tam o sirada çok güzel bir kadin gelir ve adamin ön masasina oturur ve adamin verdigi siparisin aynisindan ismarlar.

Adam yemegi yedikten sonra hesabi ister. 7,5 milyon hesap gelir. Adam 2,5 milyon da bahsis olarak toplam 10 milyon birakir.

ayni hesap kadina da gelmistir. fakat kadin 7,5 milyon bahsis birakir.Bunu gören adam kadina yanasir,

-"Hanimefendi, afedersiniz bir sey sormak istiyorum. benim fabrikalarimin sayisini, paramin hesabini bilemezken 2.5 milyon bahsis birakiyorum. siz kim oluyorsunuz da 7,5 milyon bahsis birakabiliyorsunuz"

Kadin adama gülümser ve, -"benim bankalarim var..." der

Adam,

-"Öylemi, ben bütün banka sahiplerini ve müdürlerini tanirim, ama sizi hatirlayamadim" der. Kadim tekrarlar,

-"benim bankalarim var,bakin size anlatiyim",

Kadin dudaklarini oksayarak :

-"Bunlar var ya bunlar, Sekerbank..."

Ellerini gögüslerine koyarak :

-"Bunlar Pamukbank"

Elini eteginin önüne tutarak:

-"Burasi Is Bankasi", der

Adam, Ya bu bankalar iflas ederse, diye sorar.

Kadin : -"Arkada Garanti Bankasi var.."

Sultanin Gogusleri..
Ahmet sarayın hizmetkarlarından biri.. Yıllardır Kraliçeyi görür ve onun gögüslerine hayra...

Ahmet sarayın hizmetkarlarından biri.. Yıllardır Kraliçeyi görür ve onun gögüslerine hayran olurmuş..

Artık bir saplantı halini almış Kraliçenin gögüslerine dokunmak.. Tüm cesaretini toplayıp harem ağasına açılmış..

- "Bana sultanın göğüslerini koklat. Ömur boyu biriktirdiğim bin altın senin" demiş.

Harem ağasının aklı yatmış bu karlı işe. Kenar mahallelerde tanıdığı bir simyaci - büyücü karışımı bir kadın varmış. Ona gidip bir losyon hazırlatmış ve bu losyonu, sultanın o gün banyodan sonra giyeceği
korseye iyice sürmüş.

Sultan çıplak tenine korseyi takınca, losyon etkisini hemen göstermiş. Göğüsleri yangın yeri gibi yanmaya başlamiş. Saray doktorları merhemlerle, ilaçlarla çare bulamamışlar.

Sultan acıdan, kaşıntıdan, yanmadan ölecek. Harem ağası ortaya çıkmış ve padişaha "Saray hizmetkarlarından Ahmet, derdinize derman olabilir. Onun salyası, herşeye iyi geliyor. tek care, Ahmed'in dili.

Kralicemizi ancak o kurtarır, eğer siz izin verirseniz" demiş. Padişah çaresiz çağırmış Ahmet'i hareme. Ahmet bir saate yakın sultanla yalnız kalıp muradına ermiş.

Ne var ki söz verdiği halde 1000 altını harem ağasına vermeye yanaşmamış. "Bu olayı açıklarsan ikimizin de kellesi gider. Bunu göze
alamazsın. Hadi bakalım, çek arabanı" demiş, harem ağasına.

Çok kızmış harem ağası.. Öyle kızmış ki.. Ertesi gün aynı yakıcı losyonu padişahın, banyodan sonra giyeceği donuna iki kat sürmüş...

Beni Tanıyormusunuz?
bir mahkeme salonu dusunun...bir davada taniklik etmesi icin kursuye yasli bir teyzeyi cagirirlar.. ...

bir mahkeme salonu dusunun...bir davada taniklik etmesi icin kursuye yasli bir teyzeyi cagirirlar.. Kadin yerine oturur ve davalinin avukati kadina yaklasir...

-"Bayan Jones.. beni taniyor musunuz?"

Yasli teyze cevap verir:

-"Ah evet Bay Williams sizi cocuklugunuzdan beri taniyorum..siz taa o zamanlar bile aileniz icin tam bir basbelasiydiniz..surekli yalan soyluyorsunuz,karinizi komsunuzla aldatiyorsunuz, en yakinim dediginiz insanlarin arkasindan konusuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak icin herkesi satarsiniz..."

Davalinin avukati basta olmak uzere butun salon sok olur.. Adam ne yapacagini bilemez bir halde kadina tekrar sorar:

-"Peki Bayan Williams, ya karsi tarafin avukatini taniyor musunuz?"

Kadin yine cevaplar:

-"Elbette taniyorum..Çocuklugunda ona dadilik yapmistim. Tembel, ödlek ve alkolik adamin tekidir.. Etrafinda bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altina kacirdigini soyluyor.."

Yine herkes sokta.. Butun salonu bir ugultu kaplar. Hakim kursuye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafin avukatini da kursuye cagirir..ve ikisine de egilmelerini soylerek kulaklarina sunu fisildar...

-"Eger bu kadina beni taniyip tanimadigini sorarsaniz ikinizi de yakarim.

Bizimki!
Kari koca yemek yiyorlarmis..O sirada masaya yaklasan heykel gibi güzel bir esmer hatun, adami sela...

Kari koca yemek yiyorlarmis..O sirada masaya yaklasan heykel gibi güzel bir esmer hatun, adami selamlayip geçiyor.Adamin karisi soruyor:

- Kim bu afet?

Adam:

- Eger mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim

Kadin:

- bir de bu kadar pervasizca söylüyorsun. Bosaniyorum senden!

Adam:

- Yani Etiler'deki apartmani, Kandilli'deki yaliyi, Göçek'teki tekneyi ve Nice'deki saleyi birakiyorsun.

Uzun bir sessizlik olur.Çift yemegini çatallarken kadin birden sorar:

- Su arkada oturan Fuat degil mi?Yanindaki kadin kim?

Adam:

- Fuat'in metresi.

Kadin:

- ayy bizimki çok daha güzel!

temel Atma Töreni
Adamin biri bir gün Karadeniz Bölgesi'nde gezmeye gider. Arabasiyla ilerlerken bakar bir uçurumun...

Adamin biri bir gün Karadeniz Bölgesi'nde gezmeye gider.

Arabasiyla ilerlerken bakar bir uçurumun kenarinda muhtesem bir manzara ve de bir grup yöreli davul zurna kemençe horon tepiyorlar.

Çeker arabasini ve baslar seyretmeye, ama o da ne...

Adamlar bir tur atip geliyorlar uçurumun basina ve halayin basindakini atiyorlar asagiya... Sonra bi tur daha ve yine bi adam asagiya...

Turist dayanamaz yaklasir yanlarina ve sorar:

-Kardesim ne diye atiyosunuz adamlari asagiya?

Içlerinden biri cevap verir:

-Haçan biz burada Temel atma töreni yapayruk.......

Kanıtlamak
Tatile cikmis bir grup kiz arkadas, bes yildizli bir otelin onunden gecerken bir an duraklarlar. Ote...

Tatile cikmis bir grup kiz arkadas, bes yildizli bir otelin onunden gecerken bir an duraklarlar. Otelin kapisinda;

"Yalnizca bayanlar icin..." yazan bir afis asilidir. Yanlarinda esleri ya da erkek arkadaslari olmadigi icin, bu otelde konaklamaya karar verirler. Resepsiyondaki akillara ziyan derecede yakisikli genc, bayanlara otelin "usulleri"uzerine kucuk bir brifing verir:

-"Otelimiz bes katlidir. teker teker katlari cikin. Arzunuza hitap eden katta kalabilirsiniz. Hangi katta ne oldugunu aciklayan kucuktabelalar size yardimci olacaktir.Yalniz dikkat edin, bir kez ust kata ciktiniz mi, bir daha bir alt kata inemezsiniz.

Mukemmel adamin pesinde, bizimkilerin icini bir heyecan kaplar.

Bu epey ilginc bir tatil olacaga benziyordur. Hemen merdivenlere davranirlar.birinci kattaki tabelada;

-"Bu kattaki erkeklerin hepsi kisa boylu ve vasat tiplidir," yazmaktadir. Hep birlikte burun kivirip, ikinci kata dogru hamle ederler.

Buradaki tabela da cok parlak seyler vaad etmez:

-"Bu kattaki erkeklerin hepsi kisa boylu ve yakisiklidir." Kadinlar elbette ki buna da bir omuz silkerler. Ucuncu kata geldiklerinde gozlerine uzerinde;

-"Bu kattaki erkeklerin hepsi uzun boylu ve vasat gorunumludur," yazan tabela carpar... Dogal olarak dorduncu katta sanslarini dememeye karar verirler. Nihayet karsilarina;

-"Bu kattaki erkeklerin hepsi uzun boylu ve yakisiklidir," yazan ilan cikar. Kadinlar, hormonlari bedenine dar gelen ergen kizlarin coskusuyla bagirisir ve birbirlerine sarilirlar. fakat yine de o galeyan icinde, hala yukarida bir kat daha kalmis oldugunu hatirlarlar..

Kisa ama yogun bir istisare sonucu, son katta sanslarini denemeye karar verirler. Oyle ya, sonucta her ciktiklari kat, bir oncekinden daha iyi bir "cesit" vaad etmektedir.Heyecanla besinci ve sonuncu kata tirmanirlar. Zirve'deki tabelada yazanlari dehset icinde okurlar:

-"Burada erkek falan yok. Bu kat, yalnizca kadinlari memnun etmenin bir yolu olmadigini kanitlamak amaciyla insa edilmistir..

Gençliginde "büyük" bir yazar olmak isteyen bir adam vardi. Ona "büyük" kelimesinin tanimi soru...

Gençliginde "büyük" bir yazar olmak isteyen bir adam vardi. Ona "büyük" kelimesinin tanimi soruldugunda

-"Dünyanin heryerinde okunacak ve okuyan insanlarin gerçek heyecanlar duyacaklari, çiglik atip, aglayacaklari, feryat edecekleri, aci icinde inleyecekleri, gözlerinin dönüp, öfke duyacaklari seyler yazmak istiyorum" demisti.

Simdi Microsoft Hata Mesajlarini yaziyor...

Geri