Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sex Problemleri
Kadin seks hayatindaki problemlerden dolayi ruh doktoruna gitmis... Uzun seanslar boyunca çözüm i...

Kadin seks hayatindaki problemlerden dolayi ruh doktoruna gitmis... Uzun seanslar boyunca çözüm icin net bir sey yakalayamayan doktor bir ara :
- Sevisirken hiç kocanizin yüzüne baktiniz mi?
- Evet!..
- Nasildi?
- Cok kizgindi!
Doktor gerçekten önemli bir yere yaklastigini hissetmis, detaya girmek istemis.
- Kocanizin suratini bir kere gördügünüzü ve kizgin oldugunu soylediniz, neden
ona bakmak ihtiyaci hissetiniz?
- Çünkü, o da bahçe penceresinden bana bakiyordu...

Şartmı Idu
Temel ameliyatla kadın olmuş.Arkadaşı İdris ile günün birinde karşılaşmış.İdris- Ula te...

Temel ameliyatla kadın olmuş.
Arkadaşı İdris ile günün birinde karşılaşmış.

İdris- Ula temel ne güzel karı olmuşun versene bir kere

Temel- Olmaz uşağum ben lezbienim yanlızca kadınlarlar ile yatayrum.

İdris- Ula manyak uşağım haçen karilar ile yatacağdun niye avrat oldun ki

Temel -Ula desene boşi boşine pipudan olduk.

Çok Kalabalık
Doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara ...

Doktorlar delileri test etmek istiyorlarmış ve kim akıllandıysa, onu bırakacaklarmış. Duvara kocaman bir otobüs resmi çizerek delilere atlayın otobüse demişler. Herkez otobüs resmine çarpmaya başlamış ama bir tanesi hariç. Doktorlar deliye sen niye binmiyorsun demiş
DELİ: ÇOK KALABALIK TAKSİYLE GİDİCEM DEMİŞ

Eve Itme Zamanı
bir isadami tavernaya girer, bara oturur ve bir dublemartini siparis eder.Ickisini bitirdikten sonra...

bir isadami tavernaya girer, bara oturur ve bir duble
martini siparis eder.Ickisini bitirdikten sonra, gomleginin cebine bir goz
atar, ardindan barmene bir duble martini daha hazirlamasini soyler.

Bunu da bitirince, yine gomleginin cebine bir goz atar, sonra barmene donup bir duble daha martini siparisi verir.

Barmen;"Bakin bayim, size butun bir gece boyunca martini getirebilirim. fakat, bardagi her doldurmami istemenizden once nicin gomleginizin cebine baktiginizi soylemek zorundasiniz."deyince adam cevap verir;

"Karimin fotografina bakiyorum.Ne zaman gozume guzel gozukecek, iste o zaman eve gitme zamani gelmis olacak."

Deli Hali
bir delilerhastanesindeki onlarca delilerin yıllardır tüm gün dışarı bakıyormuş.Hastaneye y...

bir delilerhastanesindeki onlarca delilerin yıllardır tüm gün dışarı bakıyormuş.Hastaneye yeni gelen doktor.
doktor:
hemşire hanım neden bunlar hep dışarı bakıyolar
hemşire:
bilmiyorum efendim ben baktım bişi yoktu..
doktor delilerin baktığı pencereye doğru gider ve dışarı bakar..
doktor:
eee burda bişey yokki..
deliler hep birlikte:
lan amına koduğumun salağı biz yıllardır bakıyoz bişi göremedik sen bi bakıştamı görcen....

AMCAM
bir GUN SINIFTA OGRETMEN Aile KONUSUNU ISLERKEN SINIFA SORMUS COCUKLAR AMCANIZIN HERISTEGINI YERINE...

bir GUN SINIFTA OGRETMEN Aile KONUSUNU ISLERKEN SINIFA SORMUS COCUKLAR AMCANIZIN HERISTEGINI YERINE GETIRIRMISINIZ TUM SINIF EveT DEMIS birKIZ OGRENCI HARIC,

OGRETMEN SASIRARAK SORMUS sen YAPMAZMISIN KIZIM?
KIZ CEVAPveRMIS GETIRIRIM ama SEVISIRKEN HARIC..........

Nihayet!
KarI koca, evliliklerinin 40.yıl dönümünde sert bir ağız dalaşına girerler. Adam der ki; "Se...

KarI koca, evliliklerinin 40.yıl dönümünde sert bir ağız dalaşına girerler. Adam der ki; "sen öldüğünde, mezar taşına şöyle yazdıracağım;
"- Burada benim karım yatıyor
- Her zaman ki gibi soğuk"
"Yaa??" der kadın; "sen öldüğün zaman da ben senin mezar taşına şöyle yazdıracağım;
" - Burada benim kocam yatıyor.
- Nihayet sertleşti."

Çıkarırım
size tam üç tane soru arkadaşlar ama üç sorunun da cevabı aynı bilin bakalım ..Tavadaki bal...

size tam üç tane soru arkadaşlar ama üç sorunun da cevabı aynı bilin bakalım ..

Tavadaki balığın yanmaması icin,
Boğulan birini kurtarmak icin,
bir kadını hamile bırakmamak icin ne yaparsınız..
Neyse uğraşmayın fazla...

cevap çok kolay : ÇIKARIRIM :)))....

Çıkmak İstiyorum
Osman adında bir adamın bir meyhanesi varmış. Osman meyhanesi saat 18 ile gece 24 e kadar çalı...

Osman adında bir adamın bir meyhanesi varmış. Osman meyhanesi saat 18 ile gece 24 e kadar çalıştırırmış.

Osman bir gun meyhayi kapatıp evinin yolunu tutmuş. evine geldiginde yorgunluktan hemen yatmış.

Aradan kısa bir sure sonra telefon çalmış. Osman bu saatde ne var diye hayıflanarak telefonu açmak icin kalmış ve salonun yolunu tutmuş. telefonu açmış karşısında bir sarhoş...

-- meyhaneci meyhaneci meyhani saat kaçta açacaksın?...
--Ya kardeşim yeni kapattım ne açması ya....

kızgın bir şekilde yatmaya giden meyhaneci uyuduktan kısa bir sure sonra tekrar telefonla uyandırılır. telefonu açar aynı sarhoş aynı muhabbet. Meyhaneci bu duruma çok kızar artık çok sinirli bir şekilde yatmaya başlar. meyahaneci tam uyuyacak yine telefon çalar. çok sinirli bir şekilde gider telefonu açar.

--Aloooooooo
-ALOOO MEYHANECİİİ !
--Ne var ne arıyorsun?
-Meyhanecii meyhanecii
-- neeeeee
-meyhneyii ne zaaman acacaıksınnn
--Sanane lan sanane ne zaman acarsam acarım sanane be
-meyhneyii ne zaaman acacaıksınnn
--Ulan açsamda seni içeriye almayacam arama atrık
-meyhaneccii ben içerii degill dıışarı çııkmakk istiyormmm...

Adamın
Adamın biri bitmiş karısıda pire ha ha ha ha ha ha ha...

İHANET
Çok dindar bır kamyon şoförü ölür ve tabi ki cennete gider. Orada bir iki ay takıldıkt...

Çok dindar bır kamyon şoförü ölür ve tabi ki cennete gider.

Orada bir iki ay takıldıktan sonra sıkılır ve görevli hurilere ceheneme gitmek istediğini söyler. teklifi kabul edilir ve kısa bir ziyaret icin cehennem zebanilerine teslim edilir ve gezinti başlar.........

İlk odaya gelince sehbada bir kadın onun başında bir zebani , zebaninin elinde bacak büyüklüğnde bir iğne 20 dk. bir kadına sokup çıkartıyor. Kadın feryatlar icinde bağırıyor....

Şoför sorar; nedir bunun günahı::

Cevap : bu diğer tarafta eşini her yirmi dakikada bir aldatmış ve cezasıda bu ...

Şoför : Ahlaksız kadın haketmiş gebersin
bir kat aşağı inerler

Orada bir bakar ki ""kendi karısı"" 5 dk bir iğneyi sokup çıkarıyorlar...

Şoför : aman alahım ahlaksız kadın geber ben senın ıçın çalışayım sen beni her 5 dk bir boynuzla hemi.....
Diye bağırırken...

Yanındaki zebani omzuna hafif dokunarak
Ohooo hemşerim bu neki..? Aşağıda ananı dikiş makinasına bağladık o iğne sokup çıkarıyor.....

Mantar Ziyafeti
Temel idama mahkum olmuş. Son arzusu doya doya mantar yemekmiş.-Ne biçim son arzudur bu?-Zehirlid...

Temel idama mahkum olmuş. Son arzusu doya doya mantar yemekmiş.

-Ne biçim son arzudur bu?

-Zehirlidur tiye tiye pağa yedurmetiler. Şimti ağuz taduyla rahat rahat bir mantar ziyafeti çekeceğum.

Ben Buralı Deilim
Adamın biri zilzurna içkiliymiş.Yolda yalpalıya yalpalıya ilerlerken birden yanından geçen ad...

Adamın biri zilzurna içkiliymiş.Yolda yalpalıya yalpalıya ilerlerken birden yanından geçen adama demiş ki :

-Kardeş şu yukardaki güneş mi ay mı?

Adam demiş ki :

-Bilmiyom kardeşim ben buralı değilim.

Boş Kağıt
Babası önündeki boş resim kağıdına bakan Selin`e sordu:-Kızım ne resmi yapıyorsun?-Babacı...

Babası önündeki boş resim kağıdına bakan Selin`e sordu:
-Kızım ne resmi yapıyorsun?
-Babacığım,çimenlikte bir keçi resmi yapıyorum.
-Nerede o çimen? ben göremiyorum.
-Hepsini keçi yedi.
-Eee!Keçiyide göremiyorum.
-Yiyecek birşey bulamayınca oda gitti.

Artık Sen Bilirsin
Adam karısını yatakta başka biriyle yakalar, tabancayı çeker,adamı aletinden yakalayıp, sür...

Adam karısını yatakta başka biriyle yakalar, tabancayı çeker,
adamı aletinden yakalayıp, sürükleyerek doğru garajdaki
çalışma tezgahına kadar ***urur...

Uzvunu iyice mengeneye sıkıştırır, mengenenin kolunu söker.
bir testere bulmak icin giderken öteki bağırmaya baslar...

- Yapma etme, oldu bir hata , kesme ne olur..!

-Yok, yok, kesmeyeceğim, garajı ateşe vereceğim sadece.
Testereyi de yanına bırakacam...

Bellek
Üç yasli dost, gazinoda eski günleri anarak söylesiyorlardi.içlerinden biri :- Uzagi göremiyor...

Üç yasli dost, gazinoda eski günleri anarak söylesiyorlardi.
içlerinden biri :

- Uzagi göremiyorum artik, diye dertlendi. Dans eden su güzelleri
seçemiyorum.

Ikincisi :
- ben de müzigi isitemiyorum, dedi. Oysa ne çok severdim...

En yaslilari atildi :
- bir de bana sorun yasliligi... Geçenlerde yirmi yasindaki metresimi sevip oksadiktan sonra yataga ***ürmeye çalistim. Ne dese begenirsiniz? Daha yarim saat önce sevismedik mi, bunak sevgilim, deyiverdi. Bellek bunakligi hepsinden beter canim...

En Şanslısı
En şanslı ce hangi ce dir?"AMBULANCE"...

En şanslı ce hangi ce dir?

"AMBULANCE"

Hayl Kirikligi
Seksi ev kadini TV tamircisini eve cagirmis, tamir sirasinca genç delikanlininbakislari düsmemis

Seksi ev kadini TV tamircisini eve cagirmis, tamir sirasinca genç delikanlinin
bakislari düsmemis üzerinden. tamir bitince seksi kadin yaklasmis ve
delikanlinin boynuna dogru fisildamaya baslamis :
- Siradisi bir istek... Nasil soyleyecegimi de bilemiyorum!..
- Evet bayan evet, demis tamirci heyecanla...
- Bana çok sikinti veriyor söylemek ama... Kocam biraz yasli, fiziksel zayifliklari
var... Bazi seyleri artik yapamiyor... ben genç bir kadinim bazi isteklerimin
olmasidogal... sen de genç bir erkek!..
- Evet... Evet!..
- Inan kapidan girdigin andan beri bunu düsünüyorum!..
- Evet... Hadi söyleyin dayanamiyorum...
- Su buzdolabini birlikte karsi duvara itebilirmiyiz

Bir Soru Bir Cevap:)
Hafif meşref kadına sormuşlar:- sevişirken eşinizle konuşur musunuz? diyekadın cevap vermiş:...

Hafif meşref kadına sormuşlar:
- sevişirken eşinizle konuşur musunuz? diye
kadın cevap vermiş:
-ararsa niye konuşmim...

Tüccar Oğlu
Kayseri ilköğretimine yeni tayin olan öğretmen sınıftaki çocuklara basit sorular sorup çocuk...

Kayseri ilköğretimine yeni tayin olan öğretmen sınıftaki çocuklara basit sorular sorup çocuklara ısınmaya çalışıyormuş.
birkaç öğrenciye sorduktan sonra babası tüccar olan birisine sıra gelmiş .
söyle baalım mustafa ;iki kere iki kaç edrer,
mustafa düşünmüş ,düşünmüş, tamam demiş.
öğretmenim bunu; alaceez mi? yoksa satacaz mı?

Geri