kAAn & maoN [ws] Guti.HEERRNNANDEZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan qoqokaos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

qoqokaos

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
qoqokaos
AİM DİYE AGLATTIM :D
OGUZHAN KARDEŞİMİZ BASTA KELES AWAYLA ATTI
BN IZLIODM OGUZHAN KARDESİMM NO RECOIL AKIOR

SİZE BURDA BN SÖYLÜYORUM DAHA BU ARKADASLA WS FELAN ATMAM
100%100 FAKE YAPIP NB KOYCAM :D
BAKIN WE GÖRÜN
[ONA BUNA ABİSİ DEMEYİ BİLİYORSUN ONLA BUNLADA FAKE WS ATIP BURAYA KOYMAYI BİLİİYORSUN ŞİMDİ BN SANA DİYORUM
ABİSİ ÖYRENDE GEL ;)
1. WS

2. WS
[URL=http://img841.imageshack.us/i/guti.png/]

Qqqeeeleeeee .

Tebriklerr.

Tebrikler.
Tartışma istemiyorum polemiğe girmeyiniz.

serverda 6 kişi var aim acacam he :D cok mantıklı adam aim dior

qL Kaan :) bişe sorcam senin nickin lean mean mı ? bu nick kullanıyor musun ? kullanmıyosan fake'n var :)

oğuzhan kim ya ??? daha dünkü bebek.

Hehehe lan bebe 5-1 yenerken sakına cıkma ****** cocugu pcne gircem hltvde atcan dıyen kımdı aglama bebeqım 20 olmadan cıktın konusma sımdı :) Fragın 20 ama biri girdi onu vurdun bende banladım. sımdı aglayıp durma wsden kacana ne derler :):)

La veled sahidin nerde o 2. ss fake degilmi oglum ne kadar gurursuz bebelersiniz ya :D:D

fake :D öyledir

oguzHan BeBe Seni Farka göMer HLL Kaan Kardes

[quote="~ By.']qL Kaan :) bişe sorcam senin nickin lean mean mı ? bu nick kullanıyor musun ? kullanmıyosan fake'n var :)

oğuzhan kim ya ??? daha dünkü bebek.[/QUOTE]

MERİÇ BAZI ARKADASLAR GH KULLANANLAR MAON´NA FAKE GH MOVİE YAPCAZ DEMİŞLER BUNU BANA KENDİ ADAMLARI SÖYLEDİ SOYLEYENDE COK SEVDIYIM BİR KARDESİM ISIM VERMIORMM SAYET ÖYLE BİŞİ CIKARSA SS LERİ NB DE YAYINLCAM BANA DELİKANLI GİBİ GH YAPSNLAR FAKE DEİL HI EYER YAPCAKLARSA ELİMDE 50 HLTV VAR GELSNLER TEK TEK ATAYM YAPSINLAR ATMAZSAM ADAM DEİLİM GARDAŞ . YETERKİ GELİP DESNLER SNN GH MOVIE YAPCAM BNDE HLTV ATCAM :D BAKALM ANCAK FAKEMİ YAPARLAR KARDES KİNGOF CS DE FAKEM VAR kaan maon 3|d MASTER PUB GİRMM AYDA YILDA BİR GİRERİM ÇEKEMEYENLER KARDEŞİMMM

[quote="~ By.']qL Kaan :) bişe sorcam senin nickin lean mean mı ? bu nick kullanıyor musun ? kullanmıyosan fake'n var :)

oğuzhan kim ya ??? daha dünkü bebek.[/QUOTE]

Sende Cd hack aç aç yardır aşkım :)

vs yapın k0 s0 cs0 her türlü akar gider laf atmadan önce düşüncen hani :D

Kaan ESSG vs S|k Maçının hLtv war bize bi 3d movie yapacakdın nerde kaldı ? maçın ortasında ana bacı küfür etmeler :D size bi qh movie şart fLn oLm yap Lan izLeyeLm Lütfen :D noLursun yap Şu mOviemizi booooot :D

sonra sanada hL.res der qweqeqewqeq :D

La saLLa qutı :D

Yendımde maonu aqLadı aım 3d dıe :D:D:D.d

qL..

bir argo içerikli mesaj daha gelsin konu yoruma kapatılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri