kA * Team Bilgilendirme..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında Buraya Yorum Atmıycaktım Ama Hanı Yazı Okuduktan Sonra Yazmaya Karar Verdim Sankı Alemin Kralı Senmişin Gibi Yazmısın Ben Onların 3D Moviesini Çıkardım Onların Hıle Olduklarını Bellı Ettım Demişin Ama Sizin Clanın Movieleri Benim Hatırlamama Göre Yaklasın 3 4 Ay Once Cıkmıstı Bide İnt Şöyle 1 Msn Konusma Resim Vardı

ghostv.png

Son Olarak Bu Sadece Bir Oyun Bu Kadar Kendiniz Bağlamayın Oyun Bugun Var Yarın Yok Onemlı Olan Real Hayat ;)

Neyse Kolay Gelsin

Belliki Olayları takip etmiyosun o resim Photo shop Al bakalım Haziran Ayı Tamamı Bakalım böyle bi konusma varmı Farkındayım Ugrasmaya devam edin siz zekisenin ben sizden zekiyim Kanıtsız hicbir iş yapmam oke bunu aklınızın bi köşesine yazın benlede ugrasmayın oke ?
Buyur 3-4 ay once actıgım konu:http://www.netbilgini.net/cs-1-5/117544-ka-clan-team-bilgilendirme.html

buda kayılatlar karsılastır

Belliki Olayları takip etmiyosun o resim Photo shop Al bakalım Haziran Ayı Tamamı Bakalım böyle bi konusma varmı Farkındayım Ugrasmaya devam edin siz zekisenin ben sizden zekiyim Kanıtsız hicbir iş yapmam oke bunu aklınızın bi köşesine yazın benlede ugrasmayın oke ?
Buyur 3-4 ay once actıgım konu:http://www.netbilgini.net/cs-1-5/117544-ka-clan-team-bilgilendirme.html

buda kayılatlar karsılastır

Tabi Benden Zekisindin Ona Ne Şüpe Resim Photoshop demişin Tamam Öyle diyorsan Öyledir Konusmaların 13:46 Bitmiş Engellemişin Ama 13:49 Burda Konusmalar Başlamış Neyse Photoshop Demiş Uzatmıycam Ne Dİyorsan Odur Son Olarak Sizle Son Kez 1 mac atmıstık o zaman ben clanınızı kesın hıle Olduguna ınandım :) Bt's Hatırlasın Belki Adamlarının Cross'unu

Tabi Benden Zekisindin Ona Ne Şüpe Resim Photoshop demişin Tamam Öyle diyorsan Öyledir Konusmaların 13:46 Bitmiş Engellemişin Ama 13:49 Burda Konusmalar Başlamış Neyse Photoshop Demiş Uzatmıycam Ne Dİyorsan Odur Son Olarak Sizle Son Kez 1 mac atmıstık o zaman ben clanınızı kesın hıle Olduguna ınandım :) Bt's Hatırlasın Belki Adamlarının Cross'unu
Bence siz oynamayı bilmiyorsunuz he bide su sohbet kayıtlarında 17 haziren Perşembe iyi bak oke ;) Sag tarafta kaydıma cubugu fln iyi bak oke ;) ne kadar incelediğin belli..

Tamam Resim Photoshop Ama Clanın Hile Hacım Ben Bundan Adım Gibi Eminim O Bizle Yaptınız Son MActa Adamlarını gorduk Ben Oyle 1 oynayıs Tarzı Gormedım Amanın Onunda Flash Patlıyor Tık Yok B Tunelden Gelıyoruz Adam Nasıl Vuruyorsa Cıkmamızla Olmemız 1 oluyor

Tamam Resim Photoshop Ama Clanın Hile Hacım Ben Bundan Adım Gibi Eminim O Bizle Yaptınız Son MActa Adamlarını gorduk Ben Oyle 1 oynayıs Tarzı Gormedım Amanın Onunda Flash Patlıyor Tık Yok B Tunelden Gelıyoruz Adam Nasıl Vuruyorsa Cıkmamızla Olmemız 1 oluyor
msnden ulaş vent ip veriyom 1 hafta bizle maclara geliyosun oke

K.bakma Ne Sizin Gibilerin Vent'i Gelirim Nede MAçına :)
Ben sana Garanti verdim korkma ztn bizde senin gibi admları ventimize yada macımıza cagırmayız ama su 3d demenden kurtulmak icin cagırdık oke İnanmıyanlar gelebilir msnden ulaşssın

Ben sana Garanti verdim korkma ztn bizde senin gibi admları ventimize yada macımıza cagırmayız ama su 3d demenden kurtulmak icin cagırdık oke İnanmıyanlar gelebilir msnden ulaşssın

Benim Allah'tan Başka Kimseden Korkum Yok Ki Senden Olsun Uzatma Tamam Yazmadım Say Kralsınız Onunuzde Eğiliyorum...

herkez kendıne yakısanı yapar bu kadar basıtt ama kA * clanıyla cok maca gırdımmmm herhangı bısey gozume carpmadııı emın olun bısey yok adamlarrdaaaa mert sızde uzatmayın sız konu actıkca ustunuze gelıolar ag sonra yok 3d dıonuz bılmem ne koy ***une gıtsın agg 3d dıolarsa mac atmazlar sızle olur bıterr

başka üyelikler açın baya bi olsn tmm mı :D adamlar kıng tmm :D qjeqwkj

Benim Allah'tan Başka Kimseden Korkum Yok Ki Senden Olsun Uzatma Tamam Yazmadım Say Kralsınız Onunuzde Eğiliyorum...

AndRew Cewap Bulamayınca Saçmasapan cewapLar weRmeye ba$Ladın ? meRt ne diyo sen ne diyn Allah'ım ya...

AndRew Cewap Bulamayınca Saçmasapan cewapLar weRmeye ba$Ladın ? meRt ne diyo sen ne diyn Allah'ım ya...

Klaymore Biz 2 Konusuyoruz 3 Kişi Ara Giriyorsun 3 Kişiye Ne Düşer Biliyorsun Demi Ama Ramazan Ayındayız Dua Et

O Benim Demek İstediğimi Anladı Sen O Kucuk Kafanı Yorma

Klaymore Biz 2 Konusuyoruz 3 Kişi Ara Giriyorsun 3 Kişiye Ne Düşer Biliyorsun Demi Ama Ramazan Ayındayız Dua Et

Konuyu saptırdın anlasılan post kasıcak yer arıyosun ztn tartışma+Teşekkürden baska bişi yaptıgın yok nyse Konuyu Kitleyin modlar sadece Görünsün yeter..

Konuyu saptırdın anlasılan post kasıcak yer arıyosun ztn tartışma+Teşekkürden baska bişi yaptıgın yok nyse Konuyu Kitleyin modlar sadece Görünsün yeter..

Ben Sizi Anlamıyorum

Su Cs'de Bir Awp Kullandan Birde kA* Clanında Nefret Ediyorum Neyse Konu Kilit

ahmet bişi diyosa hakLıdır. fazLa Laf atmayın miLLete. 2 3 kişiden görmüşsünüz bilgilendirme diye. Bizim neden yok diye açmışsınız resmen konuyu xD saçma bi konu. Bilgilendirme dediğin böyle olmaz. Yok fena olur yok bunu yaparım fln. Millete laf atıyosunuz bilgilendirme oluyo lafı. Buna biz laf arenası diyelim olsun bitsim :)

Tamam Ben 3. kisiyim ama senin sacmasapan yazılarına cewap wermek icin 3. oLdum Peki Bu khardesh botu nie 4. kisi oLuyo ? kıskanıyo mu ne ?

Geri