kA * Team Bilgilendirme..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zırt kardeşim bak fazla uğraşma artık, koyduğum movielerde gerek Counter Stiker oyunun gerekse Türkiye'nin ismini yeterince batırmışsın.

İzliyorum koyduğun movie'leri resmen crossun Asena gibi sağa sola kıvırtıyor.

Geçenki video'nda 59. saniyede adamı görmeden duvar arkası avladın bir değil iki değil...

Uğraşma artık bırak şu oyunu artık. Lanet olası hevesinde kirletme Türkiye'nin ismini !

NOT: BEN KOLAY KOLAY HERKEZE HİLE DEMEM FAKAT SİZDE BARİZ BİR ŞEKİLDE Bİ KAÇ VİDEO'DA RESMEN VAR. 1-2 TANE KOYMUŞ OLABİLİRSİNİZ FAKAT TEBRİHİM DEĞİLDİR.
wqewqewqewq

kardsm wtL kLanının 3d moviesi demişin onLar sizi 12-0 yendi ondan sonra 2-3 kişi onLarn 3d moviesi die movie koydu hicibirinde kimse duwar izLemiyor.

kA * team 3d sınız movıenızı ızledım namlunun ucunda cdhack crosu var 59.saniede cros nasıl kayıo duvar arkasındakı adama acaba :PPP bide kalkmıslar hala temızız dıolar

gh0s7 PCNİZE Girseler bile anlasılmaz.. XoneReactoR ' u silersin Sonra Sitesinden gerii ındırısın

bu gh0st pc ye gırınce anlasılmaz ss cekersen anlasılmaz record cekersen anlasılmaz ANCA adam bellı edıcek kendını ordan anlarsın .:) sız bellı etmısınız ezugler =)

kA * team 3d sınız movıenızı ızledım namlunun ucunda cdhack crosu var 59.saniede cros nasıl kayıo duvar arkasındakı adama acaba :PPP bide kalkmıslar hala temızız dıolar

gh0s7 PCNİZE Girseler bile anlasılmaz.. XoneReactoR ' u silersin Sonra Sitesinden gerii ındırısın

bu gh0st pc ye gırınce anlasılmaz ss cekersen anlasılmaz record cekersen anlasılmaz ANCA adam bellı edıcek kendını ordan anlarsın .:) sız bellı etmısınız ezugler =)
Gerizekalı arkadasım Malmısın lan sen yeter artık cekemiyosan anten tak hatta gel ben sana takıcam 9.99 digitürk(harundan caldım :D) Cok biliyosun bu ghostu XoneReactoR sil felan sizden duyuyorum böyle şeyleri ghost hakkında bilgim oldu sağolun ;)
Ben sizin gibi Paralı kingleri cok gördüm seninde ne bok oldugun belli sıktır git şimdi canımı sıkma yeter artık

Sayın modlar cok özür dilerim ama kendimi tutamadım ne yaparsanız yapın artık bunun gibi ipneler yüzünden csden soğudum artık yeter iyilik yap kötülük gör artık yeter tekrar özür dilerim...

Dinime küfür eden müslüman olsa, adamın imzaya bakarmısın ya.. Daha halen konuşabiliyosun bide :)

İnexinferis Revolition Hack #
Serialleri Elimde #
200 tL ye 1 yıLLık Lisans Verilir #

Dinime küfür eden müslüman olsa, adamın imzaya bakarmısın ya.. Daha halen konuşabiliyosun bide :)

Serialleri Elimde #
haha aynen işte bunlar yüzünden cs oynanmıyo

Serialleri Elimde #

ben sana 3d kulanmıom dedımmı cıkarsa kullanırım elbet :)
hıc deılse ınkar etmıoz :)

tipsiz

Gerizekalı arkadasım Malmısın lan sen yeter artık cekemiyosan anten tak hatta gel ben sana takıcam 9.99 digitürk(harundan caldım :D) Cok biliyosun bu ghostu XoneReactoR sil felan sizden duyuyorum böyle şeyleri ghost hakkında bilgim oldu sağolun ;)
Ben sizin gibi Paralı kingleri cok gördüm seninde ne bok oldugun belli sıktır git şimdi canımı sıkma yeter artık

Sayın modlar cok özür dilerim ama kendimi tutamadım ne yaparsanız yapın artık bunun gibi ipneler yüzünden csden soğudum artık yeter iyilik yap kötülük gör artık yeter tekrar özür dilerim...

Lan gerısekalı 59 Saniede CROS kaymıomu sımdı ? beyınsız Tipsiz Apaci seni :D

Lan gerısekalı 59 Saniede CROS kaymıomu sımdı ? beyınsız Tipsiz Apaci seni :D
Botsun işte
noldu imzandaki wall hack satılır damgasına ezik asıl sen wall kullanıyosun milleti sucluyosun kaybol simdi Lamer

hakikaten bende izledim movieyi 59. saniede kayıo zum ..

sizden daha tecrubelı olduqum ıcın soluorum dunqu boklar :)

ben sana 3d kulanmıom dedımmı cıkarsa kullanırım elbet :)
hıc deılse ınkar etmıoz :)

tipsiz

tipsiz...

muhaaha pauajhajk askjfsakjdklas pqweuasjkfaskl muahasdkas qyajkasdklkflasşldaslkdsam askdsadiasdşasişdiqwşisdşiafsaşdisa off :D :D :D

video yu izleyince wall gibi duruyor.ama kimsenin günahını almayım.

belkide ses kasıp duvar atıyor müzik olmasa daha iyi movie olurmuş :D

Geri