kA * Team Bilgilendirme..!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Öncelikle Selamun aleykum merhaba arkadaşlarbu konuyu acma sebebim Son zamanlardaki olaylardan sonra 2-3 kendini bilmez gerek msn gerek web sitemizden bana yapılan tuzaklar simdi ben 3d kullanan kişilerin movielerini cıkartıyorum ya onların ne olduklarını koyuyorum ya onlarda benim acıgımı bulmak yada bişiler yapmak icin cooook caba gösteriyolar sagolsunlar ama siz zekiyseniz ben sizden zekiyim benimle ugrasmayın fena olur cs alemine cıkamassınız oke uzun lafın kısası 2-3 cok zeki arkadasımız neyin peşindesiniz biliyorum hic ugrasmayın bana ve clanıma hic bir şekilde hic birşey yapamassınız

kA * Team olarak Pub kasmaya ara vermiş bulunuyoruz...

kA * Team Yönetim.#

fena olur yazmışsın fena olur derken ghost movie çıkartmak mı ? bu mu fena olmak? ka yönetim miş pff :) ok by

fena olur yazmışsın fena olur derken ghost movie çıkartmak mı ? bu mu fena olmak? ka yönetim miş pff :) ok by
Fena olur nasıl anlıyosan kardeşim oke ;) Bu sabahki msnkonuslarını koymamı istermisin bana yazılanları

:D koy kardeşim gülelim biraz :) Millet hile kullanıyor.Kendi hile değilmiş gibi başkasına bulaşıyor...

Valla bizim kafamız rahat Ghots'u babası zengin ******lar kendilerini tatmin etmek için satın alır .. Bilegimizin Hakkıyla oynuoz ama duyum alıorum banada ghost diorlarmış..
arkamdan benm nickmle ghost yapacak adamın ... bendede hltv kayıtları var bende yayarım kA* Team yazdıklarımı üstünüze almayın bu msj başkasınaydı ..

Valla bizim kafamız rahat Ghots'u babası zengin ******lar kendilerini tatmin etmek için satın alır .. Bilegimizin Hakkıyla oynuoz ama duyum alıorum banada ghost diorlarmış..
arkamdan benm nickmle ghost yapacak adamın ... bendede hltv kayıtları var bende yayarım kA* Team yazdıklarımı üstünüze almayın bu msj başkasınaydı ..
Bekliyoruz işte bakalım bizde napıcaklarsa abi kardeş :D :D

Zırt kardeşim bak fazla uğraşma artık, koyduğum movielerde gerek Counter Stiker oyunun gerekse Türkiye'nin ismini yeterince batırmışsın.

İzliyorum koyduğun movie'leri resmen crossun Asena gibi sağa sola kıvırtıyor.

Geçenki video'nda 59. saniyede adamı görmeden duvar arkası avladın bir değil iki değil...

Uğraşma artık bırak şu oyunu artık. Lanet olası hevesinde kirletme Türkiye'nin ismini !

NOT: BEN KOLAY KOLAY HERKEZE HİLE DEMEM FAKAT SİZDE BARİZ BİR ŞEKİLDE Bİ KAÇ VİDEO'DA RESMEN VAR. 1-2 TANE KOYMUŞ OLABİLİRSİNİZ FAKAT TEBRİHİM DEĞİLDİR.

Sadece Gülerim bu dediklerine Msn gel Hepimizin pc lerine gir olmadı 1-2 hafa bizle takıl maclara gel baklaım cok gördüm senin gibileri öyle ama sonradan gelenleride gördüm Başta -wtL clan gidin sorun bakalım onlara sonra şu movielere gelelim bende o kadar cok hile kullananların kanıtları varki buraya koysam olay cıkar bu cocuguda koymazdım ama abisi mi ne varmıs bizim ghost olmadıgım halde tek vuruslu müzikli ghost video cekip bizim clanı kötüye cıkardı tabi cs aleminde Balık cok ne koysalar yiyolar nyse egerki cs den anlıyosan videoları adam akıllı izle olmadı hala bize yada bana ghost diyosan gel vente gel 1 hafta bizLE TAKIL bakalım sanada ghost demiyolarmı görürsün Hadi gel 1 hafta bizimle takıl sonra 3d ghost de ha inanmadın baktın adam duvar atıyo anında hemen alt tab yapıp pc ye gircen eger bizde ghost 3d bulamassan diceksinki bu clan temiz ?

Hayır yanlış anladın sen ben size ghost demiyorum. Şansta olabilir fakat bazı movie'lerinizde hile demeden tutamıyorum. Bu yaşıma geldim çok süper oynayanları gördüm. Fakat geçtiğimiz gün izlediğim size ait bir movie'de aklım yattı hile olduğuna çünkü kayma vardı. Ama şunuda diyorum bendede çok oldu şans faktörüyse bilemem...

Ve ben bu zamana kadarda bu oyunu % 100 iyi oynayan görmedim % 1'lik bir şans faktörü hepimizde var. Bazılarında çok ama olsun.

Tekrar söylüyorum ben sizin team'e ghost demiyorum sadece bir kaç moive'nizde hile izlenimleri yaratacak şekilde vuruşlar var.

adam açıklamasını ve garantisini vermiş ayrıca vent le sölüyolar yerlerini duwar atmak normal artık.Ama 2-3 kişiye aynı anda hs atmak pek normal bişe deil gibi.

Burc-x bey gelin bizimle 2 gün vent'de takıLmanızı tawsiye ederim.Sonra sizede hiLe diye iftira atarlar.Bizi bilen biliyor zaten.2 - 3 çapulcuya pabuç bırakıcak değiliz.Burc-x sakın üstüne alınma bu laflarımı.Onlar kendilerini biliyorlar.

Kim ne derse desin ~ ch0kda <FF>

Çekemeyenler uydu alsınlar :001_tongue:

Tamam burcx ama bize o kadar kişi ghost hile vb şeyleri diyolarki artık benimde oynayasım kalmadı artık bende bıktım izle bizim ghost movieyi izle Tek vurus + müzik ya Ne kadar Balık insanlar var ya sinir oldum ana avrat kayıyo ya kasmayınca ezik oluyoruz bebelerin agızına sakız kasınca ghost napalım oynamayalımmmı ya artık 1.5 ten soguduk ya 1.6 basladık sırf bu yüzden ka tagı ile hangi sw girersek girelim ban yeter ya artık cidden cok sinirlendim ya 2 günlük adamlar neler neler diyo biz 2 movie yapınca ortalık ayaga kalkıyor acaba arşivi koysam nolucak cok merak ediyorum :q bu kadar da olmaz
Tekrar Söylüyorum bakın Bize Hala 3d ghost Felan diyorsanız gelin bizle taklın 1 hafta Şüphelendiniz anda alt+tab yapıp pc gir bu kadar sonunda ghost olmadıgına kanaat getiriyorsan dersinki bu adamlar temizmiş özür dilersin yoluna devam ederisin bu lafım bize hile diyenlere..!

ghost sunuz işde konusma

adamları tanıyorum ghost değiller ! en azından öyle biliyorum onları, bende 3d kullanıyorum milletin umrunda değil en iyisi ağa :D merttede demolar var isterse yayınlar görürsünüz bu kadar basit. herkes ghost oldu ya

haLa qh0stunz diyo Allah'ım kaFayı yiyecem ya bu kadaR ezik oLunmaz ya aRtık Pub sw hanqisine qirersek ban bu ne abi ya Fake nick qiriyoz artık napaLım 3D diyen team waRsa mac ataLım mactan 30 sn sonrA aLt tab yapaLım pcLerimize qirin bak1n warmı qh0st ok ?

seviyeli yorum at !

adam akıllı konuş ezik

haRbiden ezik bu beRk ya :D:D

Aslında Buraya Yorum Atmıycaktım Ama Hanı Yazı Okuduktan Sonra Yazmaya Karar Verdim Sankı Alemin Kralı Senmişin Gibi Yazmısın Ben Onların 3D Moviesini Çıkardım Onların Hıle Olduklarını Bellı Ettım Demişin Ama Sizin Clanın Movieleri Benim Hatırlamama Göre Yaklasın 3 4 Ay Once Cıkmıstı Bide İnt Şöyle 1 Msn Konusma Resim Vardı

ghostv.png

Son Olarak Bu Sadece Bir Oyun Bu Kadar Kendiniz Bağlamayın Oyun Bugun Var Yarın Yok Onemlı Olan Real Hayat ;)

Neyse Kolay Gelsin

Geri