-k[a]sub|[a]* Match And socL Pub Mowie 2010 Mini Mowie

0
EXE RANK

redbull62

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
redbull62
Güzel eline saglık :D

gusel kanka ben aykut :D

bu adam hıLe mermıLerın qıdıSıne bakın bır cd hack acın oynyın botlar la bır de bunun ates sıtıLıne bakın sonra bu adam kıng deyın Ok !

qwe zuha hilede olduk beyler xd

güzel koçum

eed by spawnın dediği dogru mermıler hep dumduz gıdıo hıc sekmıo %1 bile sekmıo adam hile ;) sakın kanmayın sadece en ii kanıt de_dust2 mapındaki bolumdur mermıler dumduz cross oynamıo

ezik olu ezik arda wsden kaçıyosun + kardeşim oynuyo diyon bide embesil seni ss almıcaktım ss almıyım diye 18-0 yeniyodum /quit attı bebe zuaaa:D ne eziksin arda bebe

ArkadasLar movie den doLayı cRos oynamıyor...adm kasmıs TebrikLer başarıLarının devA.mını diLerin

qwe 18 0 qwe zuha keke lele hayal görüyo gariban yazık

ezik olu ezik arda wsden kaçıyosun + kardeşim oynuyo diyon bide embesil seni ss almıcaktım ss almıyım diye 18-0 yeniyodum /quit attı bebe zuaaa:D ne eziksin arda bebe

batuhan mısın nesin fazla hayal kurma kardeşim ok3 yazık gözlerin bozulur 18 0 ben dünyada kimseye 18 0 yenilmem ok3 **** salağı

lan neden kaçtın ss almıyım diye ss alıp gösterirdim bebe senin qibi pub elemanlarına benm yanmda yer yok clan dileniyorsun dilenci anca dilenirsin botalak ;) hayatında yenilmezmiş yenilmezsin tabi ws bitmeden /quit atarsın bot

Forumda Küfürler uçuşuyor ...

senin cs nickin ne lan

batuhan senin cs nick L1F3K1SS Mİ

FazLa İyi OLmamıs

empt kardeş sen yap senied görek

Geri