[Jwu] ` -vs- cspb` GÜLERMİSİN AĞLARMISIN ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaynak67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

kaynak67

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kaynak67
arkadaşlar temin bi ss koymuşlar aslı budur.
İlk yarı bunları 8-4 yendik sonra onlar bizi 8-4 yendi maç berabere bittive o insancıkların koydukları tek bir ss var oda 2. yarının ss'si buda benden ilk yarı ss si ilk yarı 4-12 kasan bi adam ikinci yarı 20-5 kasıyo wahiy gelmiş gibi arkadaşım siz kralsınız biz eziğiz artık akıllanın buyrun arkadaş buda bizim ss miz.
[IMG]http://a1110.hizliresim.com/q/z/86mx.jpg[/IMG]VE DAHA KONUŞACAK YÜZÜNÜZ VARSA HELAL OLSUN ARKADAŞLAR..

Adamlar kınq baba Jwu eziyo hahahah :D clanlarında ghlı yok ondan cekısıyonuz olduqu zaman 12-0 lar gelıyo :D "NUMBER ONE"sınız :D gL size ..

Adamlar kınq baba Jwu eziyo hahahah :D clanlarında ghlı yok ondan cekısıyonuz olduqu zaman 12-0 lar gelıyo :D "NUMBER ONE"sınız :D gL size ..

haha msn den abi çekip özür dileyen bebe burda artistlik yapıyo polemik yapma bilen biliyo

baba ben kufur ettıqım ıcın ozurdıledım AYIKTIN MI ? ama sende o ıncelık ve karakter olmadıqı ıcın sen bunu yapamadın ok ? bıde abi ayagını geccen Allah'ın emosu yuzun gozukmuyo lan . hala kendını bıse sanıyon o clanda ne olduqunu bı ben bılırım ghnız yok sımdı olduqu zaman yazarım bıyerlere nese rezıl olma "abi" gL dedık bıttı nokta .

baba ben kufur ettıqım ıcın ozurdıledım AYIKTIN MI ? ama sende o ıncelık ve karakter olmadıqı ıcın sen bunu yapamadın ok ? bıde abi ayagını geccen Allah'ın emosu yuzun gozukmuyo lan . hala kendını bıse sanıyon o clanda ne olduqunu bı ben bılırım ghnız yok sımdı olduqu zaman yazarım bıyerlere nese rezıl olma "abi" gL dedık bıttı nokta .
"gl" için tşrkler "kardeşim" virgül ,

virgul ? :D ahhahah lan be emosun ama musluman olduqunu war sayıyorum gecıstırıyorum tekrardan gL.

-Eyw Arkadaşlar.

Geri