JuMb0t* Quad ~> Elite Edition v1.7 {MasteR}

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan West
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış anlama ama
Her hile programında virüs vardır :) bu virüslerin zararsız olması virüsün türüne bağlıdır

Benim için n.p paralı nod32 var :)

TY PAYLASIM

Değerli kardeşim paralı nod32 diye bişey yok onu sil kafandan. Orjinal sitesinden zaten bunu indirme imkanı veriyor nod32 herkeze. Yani paralıymış kaçakmış böyle konular tartışılmaz.
Sen nod32 programına para vermiyorsun. Onu çalıştırmak için kullandığın key'e para veriyorsun bilmem anlatabildimmi.

[B]www.nod32.com.tr[/B] gir indirme bölümünden lisanslı kullancılar için indirmeye tıkla sana verilen yani parayla aldığın lisansı oraya yaz indir bu kadar :)

Yalnız dikkat et paralı nod32 dediğin programdan çok virüs geçirdik biz onuda söyliyeyim. Bendede 59 $ aldığım Kaspersky Internet Securıty 11 var. En iyiside o zaten :)

En iyi antıvirus programı avira dır .. sonra avast :) sonra kaysperks pure olablR :]

değerli kardeşim paralı nod32 diye bişey yok onu sil kafandan. Orjinal sitesinden zaten bunu indirme imkanı veriyor nod32 herkeze. Yani paralıymış kaçakmış böyle konular tartışılmaz.
sen nod32 programına para vermiyorsun. Onu çalıştırmak için kullandığın key'e para veriyorsun bilmem anlatabildimmi.

[B]www.nod32.com.tr[/B] gir indirme bölümünden lisanslı kullancılar için indirmeye tıkla sana verilen yani parayla aldığın lisansı oraya yaz indir bu kadar :)

yalnız dikkat et paralı nod32 dediğin programdan çok virüs geçirdik biz onuda söyliyeyim. Bendede 59 $ aldığım kaspersky ınternet securıty 11 var. En iyiside o zaten :)

en iyi antıvirus programı avira dır .. Sonra avast :) sonra kaysperks pure olablr :]

Teknosaya gittim paketi aldım oke ?:)
Herşeyi bil sonra konuş arkadaşım .

Teknosaya gittim paketi aldım oke ?:)
Herşeyi bil sonra konuş arkadaşım .

Tamam içinde CD olan paket işte. Aynı ha sitesinden indirmişsin ha cd almışsın. Arasında hiçbir fark yok.

http://shop.nod32.com.tr/asp/index.asp bak nod32 sipariş sitesi bu. Burdan sipariş verirsin banka işlemleri tamamlandıktan sonra sana key gönderirler ve orjinal sitesinden indirirsin.

Hafiften uzun ince bir kutu senin bahsettiğinin aynısı bende de var :)

Tamam ben cahilim:)

14 gün sonra bitiyor zaten süresi :D direk çakma yüklicem.

Tartışma Bölümüne Döndü Burası Güzel Konuyu Kirletmeyin!

cfg harbi mastermiş :D

arkadaşlar sakin :D hiçbir antivirüse güven yoktur unutmayın ister para yığın şirketlere ister demo kullanın aynısı bi farkı yok . hee güncelleme yapıyor benimkisi diyosan daha üstününü bulamazsın o antivirüsden başka .. ben 5 yıldır makineme forat atmayan bi vatandaşım sağolsun deepfreeze ben deepfreezeyi güncel tutrım hep şuanki en son versiyonum 7 . makinemde o kadar çok tehlikeli virüs arşivi var ki tek 1 tanesini deepfreeze olmadan kurun bakın formattan sonra ayakta durucakmı bilgisayar. deepfreeze ile test etmediğim tehlike yok hiçbir şekilde banamısı demiyor. virüsleri aynı anda açıyorum makinemin halini gören acır para verir bana :D bir reset kardeş yahu bir reset :d ya ben anlamıyorum antivirüse güveniyolar yok deepfreeze zormuş yok bilmem ben ugrasmama öyle .. ya kardeş ben koskoca siteyle ugrasıyorum yazılar resimelr flashlar niye bende bi sorun olmuyor acaba ??? 1 flash bellek işimi görüyor. bu deep kapanmazmı yoo kapanır bigün kapatırım deepi atarım flashtakileri bişey yok . hiç deilse kuzenim veya çoluk çocuk geldiğinde bilgisayarımı gönül rahatlıgı ile emanet ediyorum istediğini yap makineyi parçalamada :D naabıyosan yap diyorum :D 1 reset sonra bokunu yesen ne yaptıgını bilemezsin :D yani resetten sonra yüklediği dosyayı geri getirme (kurtarma) şansın %0 değil %-0 :D silinen dosyalarıda göremezsin bozulan ayarları winamp ses ayarımı dersin msn nickimi dersin masaüstü arkaplanımı dersin masaüstü kısayollarının yer değiştirmesimi dersin :D a-dan w-ye :D z den sonrası bile normale dönüyoken :D hem bu şekilde emanettesiniz ! hem zaten lamer kayunadı artık şu devirde wallın içine trojan gömmeyen delikalı göster kral belliyim onu . ee şimdi birinie sinir oldun cs de wall açıyo :D sende açmak istiyosun küfür ediyosun fln yetmiyo inat değilmi bende bulucam diyosun pat !! denk geliyosun biladerin trojanına açsammı açmasammı vrüs var deniliyor neymiş efendim hack programıymışda falan filan :D ne züürtler var aq warya :D hem züürt hem kürt :D kürt derken inananlara diyorum :D neyse açıyosun sinirden aaa kardeş çalışmadı .. ee ne oldu bakıyosun mesajalra belki yapamadıgım bişey vardır diye bi yazıyolar kardeş bu turkojan virüsü die hoppala at formatı uğraş driver driver... ne gerek var ben anasının nikahındaki dosyayı ne idüğü belirsiz dosyayı açıyorum . dosyanın cürmü neolursa olsun deepfreeezeyi geçen bi virüs görmedim gördüğüm anda yeminim var kaldırıcam .. 5 yıldır görmedim bundan sonrada zaten yalan olur .. DEEPFREEZE'DEN ŞAŞMIYACAKSIN !

ben şimdi hemen şuan bi crypter üretsem ki videosu var bende yparım basit .. kralını getirantivirüsün şuanda yaptıgım crypteri virüs algılayamaz ! her crypter aşamasında yeni bir algoritma üretiliyor algoritma derken öyle baştan aşaa kafadan yazmıyosun basit taktikleri var . Yaptığın Crypter Antivirüs Şirketlerinin eline Geçince Bu Algoritmayı Çözüyolar ve Güncelleme Kodu Gönderiyor Siteye .. Sende Anca Güncelliceksinde Öyle Yani Başka Türlü yok . Antivirüs Terminatör Değil Beyin Değil Program Sadece .. Nod32 dünyanın een kolay (antilerden) kaçırabilinen bi antivirüs sistemi een zoru avira antivir .. Tr/Dropper.Gen diye hep mesaj verir . een zor kaçırılan antivirüstür. kaspersky avast NOD32 bunlardan kaçırma riskin %80 antivirde kaçırma riskin %5 ... %5 de anca bu işlerin ***i olucaksın ki kaçırasın .. ama antivir kadarda dandik bi antivirüs sistemi yok virüs bulaşmış makineye antivir kur ***ünü yırt o virüsü temizleyemez . çok savunmasız bu konuda .. ativirüslere güven olmaz kardeşler .. daha bugün akrabamın makinesidne avast kurmuştum deepfreezeyi çakmıyolardı . bi fake antivirüs virüsü girmiş ya avast kendini oto güncelliyo ee nasıl virüs görmüyo .. GÖRMÜYOR abicim işte çok mu zor .. ama deepfreeze nin üstüne girseydi anca reset atana kadar elini sallardı sonra biz ona el sallardık özlicez seni diye :D

ben kralmıyım ? HAYIR . Hackermiyim ? ŞEREFSİZE ŞEREFSİZ ŞEREFLİYE BAŞ ÜSTÜ ..

13 Yıldır Bilgisayarla Uğraıyorum . Ne VirüslerGördüm NE Virüslerle Mücadele Ettim . Çünkü Kanımız Kaynıyodu Her Boku İndiriyoduk Afedersiniz. EE Haliyle Virüs Bulaşıyodu . Temizlemekten Ben Bıkmadım Bulaşmaktan Virüs Bıkmadı :D E Zamanla Abi Bu İşin İçersindeyim Zaten Hangi Virüsün Ne Gibi Bir zararı Olur Farkına Vardım . Bir İnsan 13 Yıl İnşaatta Çalışsa Usta Olur Başka Bir Uzmanlık Alanında Çalışsa Yine Usta Olur Uzman Olur .. Bende Bu İşlerden Hiç Bıkmadan Usanmadan Hem Yaşadım Hem Mücadele Verdim . Övünmüyorum Sadece Yol Gösteriyorum Sizlere .. Yani Şöyle Düşüneniz Var Way ***ün Kalktı 2 Virüs Gördün Diye Eywallah O Senin Düşüncen Ama Benim İçerisinde Olduğum Bir Konuyla İlgili Diyorum Size .. Emin Olun Ben CS'den Anlamam Bana Gel VS. Yapın Deyin Yemin Ediyorum Yenersiniz .. Niye Her Günümü CS ile Geçirmedim . Arada 1 Ksarım Sadece Fake .. Clanımda Olmadı SW'emde .. hee Bu İşlerde Olsaydım En Kral SW'dede Olurdum En Kral Klanın Kaptanıda Olurdum . Ama Şunuda Belirtmek İstiyorum CS Size Birşey Kazandırmaz Sadece Vakitini Harcar Günaha Sokar Hem Fuzuli Hem Küfür Hem Real Arkadaşlarınızdan Soğutur Hem Okulu Asmanıza Ders Yapmamanıza Yardımcı Olur Epeyi Bi Zararı Vardır ..

Herşeyin Bir Sınırı Vardır . Tıpkı Tuz Su Yemek İçmek Olduğu Gibi !

Neyse Arkadaşlar Uzattım :D CFG'den Nerelere Gittik Yahu :D

Teşekkürler..

Virüsü üreten zaten virüs programlarını çıkaran kişiler

Belli bir döngü içinde dönüyor bu işler :)

Enes aktı gene xp deepden sasmayınız.. :]

Geri