0
EXE RANK
-jOmiiesto*
Fexe Kullanıcısı
ağlıcak demiyelimde üzüntü var kardeşim 

ahahaallahım laflara bak
sözünün adamı olsaydın bunları yazmazdın lil'wa fake üyelikle gelip post kasıyor.moderatörlerde gerekeni yapsın artık!
ya kes allah ıcın bıktım la sızden yenılınce yenılmesını yenınce yenmesını bılmıyosunuz 10 fark atsaydı yıne bıse derdın sen beko ama bı gercek war 97 lılerın zekaları sızden daha ıı 1 fark bıle olsa yendı adam nasıl sen yenınce basarı harıcı post atma yazıyoduysan sımdıde post kasma anlıyabılıyosan kulagını cekmek gerekmesın ?ahahagüldürdün kanka
![]()
ya kes allah ıcın bıktım la sızden yenılınce yenılmesını yenınce yenmesını bılmıyosunuz 10 fark atsaydı yıne bıse derdın sen beko ama bı gercek war 97 lılerın zekaları sızden daha ıı 1 fark bıle olsa yendı adam nasıl sen yenınce basarı harıcı post atma yazıyoduysan sımdıde post kasma anlıyabılıyosan kulagını cekmek gerekmesın ?![]()
ya kes allah ıcın bıktım la sızden yenılınce yenılmesını yenınce yenmesını bılmıyosunuz 10 fark atsaydı yıne bıse derdın sen beko ama bı gercek war 97 lılerın zekaları sızden daha ıı 1 fark bıle olsa yendı adam nasıl sen yenınce basarı harıcı post atma yazıyoduysan sımdıde post kasma anlıyabılıyosan kulagını cekmek gerekmesın ?![]()