-jOmiesto* VS ~exceptioN*

ağlıcak demiyelimde üzüntü var kardeşim :)

rovanş atak eve qelince bu akşam bakalım kim aglıyacak

Sakin ol şampiyon

vay buda adam olmuş la

qL başarılar yenmısmı yenmıs paşali katılıyorum berkay anten tak ok. yenılmıs ısde daha neyın 1 farkı dıosun o yenseydıde 1fark olsaydı ama yenememıs yazık.

o zaman fazla üzüntü bu :D

aynen kardeşim :)

la bide gidiyo bizi yenenler var ya şu fake adamlar ile çıktıgımız sslere yorum atıyo :D ben bu kadar ağlak bi adam görmedim ya :D eski konuları güncelliyo :D sana da yakıştıramadım onur , seviyeni düşürmüşsün şu salakla muhattap olmuşsun :D

lan ghci 2 ay once adam vuramıyodun al yardır tabi kingsin

ahaha :D güldürdün kanka :(
ya kes allah ıcın bıktım la sızden yenılınce yenılmesını yenınce yenmesını bılmıyosunuz 10 fark atsaydı yıne bıse derdın sen beko ama bı gercek war 97 lılerın zekaları sızden daha ıı 1 fark bıle olsa yendı adam nasıl sen yenınce basarı harıcı post atma yazıyoduysan sımdıde post kasma anlıyabılıyosan kulagını cekmek gerekmesın ? :)

ya kes allah ıcın bıktım la sızden yenılınce yenılmesını yenınce yenmesını bılmıyosunuz 10 fark atsaydı yıne bıse derdın sen beko ama bı gercek war 97 lılerın zekaları sızden daha ıı 1 fark bıle olsa yendı adam nasıl sen yenınce basarı harıcı post atma yazıyoduysan sımdıde post kasma anlıyabılıyosan kulagını cekmek gerekmesın ? :)

kulak çekiyormuş güldürdün. Ama böyle klavyeden yazmayla olmuyor bu işler dimi ? :001_huh:

tartışma yok tamam :D

La Art`z mi kaldı da siz bu konuya hala yorum atıyosunuz ?
Tartıştığınıza değmez , adam yenmişse yenmiş gl atıp geçin ne uzatıyosunuz.

Gele canım.

- 2 gun oncede biz attık kac fark vardı ss koymadım unutma . ;)

kafana göre takıl sen benim her konuya atıcak bir postum vardır o kafanı yorma sen :)

benim bilgisayarım tertemiz sen rahat ol :) ben senin için aynı şeyleri söyleyemem , çnkü sen hep bottun ve bot kalıcaksın karaktersiz.

Her 10 dk da bi tsye gelip berkay kankacığım nasılsın kardeşim? nasıl gidiyor çeken velet değilmisin la sen sonra maçtayız lan sus deyip azar yiyince böyle olmuşsun 97'yi 96'yı realde görmek isteriz konuya lafım yok ama senin bile laf çarpman garibime gitti berkaya kardeşm kanka diyen "velet" ertesi gün arkamızdan konuşur olmuş birazcık adam olun birazcık.

Geri