Jeanny Kimdir

fotoyu niye koydun ki? zaten bişey belli değil :) koy bi vesikalık bakalım:D

:D:D:D Tamam Dur Orj Koyım

Oğuz bune lan korktum artık senden :)

Dur Knk Orj Koycam

Bak bu daha güzel diğerinde aşırı shopa kaçmışsın :)

=) saol kanka m.o :D:D

Bende m.o soyadın ne öyle yabancımısın olum seeeen daslkdas :D

Arkadaş bizim forumda da bütün kıl kıl her tipten insan var, senin de anan var belki kız kardeşin bile vardır. Laf atsalar olur mu ? Zaten sana bu tipte bakan olmaz. Git şu saçını başını bi kestir. Sigara kızların en nefret ettiği şey onu bi bırak. Bi haraket çekerdim şimdi ama. N.. tavlarsın bu tiple kız.

Kendine gel biraz. Hayır haksızsam haksızsın de...
heLaL Burçum doru söLüyon. gerçi artk mode bu saçlar yav yani kızlar artk bölelerinden hoşLanıyo...

Kmn ne oldunu sımdı anlıorm herkeze yorum ıcın tşkler tartısmıcam sozum war

saç stiline saygım var sevebilirsin ama benim görüşüm yakısmamıs :)

Kardesım Bole Deseler Eyw senın zewkın dıcem cıns cıns konusuolar neyse
canın saolsun yazdan sonra kestırıcem zaten =)

Enteresan bir stilin var.. Saygı duyuyorum ; Fakat yakışmamış bence.. Kızlar akıllı erkek , karizmalı erkeklerden hoşlanır bu bir kural zaten :) ama karizma saç sakal giyinme v.b ile değil zeka ilede yapılabilir ;) Bence bu zeka sende var... Kendine çeki düzen verebilirsin kanımca... Saygılarla..

HaKLı Birader Adam Size Sordumu Nasılım Die Kendini Tanıtmıs bunda ne var Size kalan tanısmak istiyosanız söyleyin isminizi memnun oldum deyin geçin sigara konusuna gelince adam bırakamaz bagımlılık yapıyo benim babam 30 yıldır içiyo bırakamadı bırakamaz istiyodur belki sizene adam isteröleolur ister böle olur ister çok afedersiniz top olur sizene kendi seçimi tarzın güzel oğuz birader bozma devam et şeklinyeter

bu tıp ne ya karı mı kız mı bellı degıl neyse m . o :D

bencede kestir bide onları dik sonra şahane olursun tipte var ztn ben bu tür saçlardan nefret ederim ama bu senin kararın, kısa daha çok yakışıcak bence kısa saçlı halini de koy bakalım bi daha bi şahane olur :D

Burç konuşmuş (:

Aynen.
Adam Apaçi :D

Arkadaş bizim forumda da bütün kıl kıl her tipten insan var, senin de anan var belki kız kardeşin bile vardır. Laf atsalar olur mu ? Zaten sana bu tipte bakan olmaz. Git şu saçını başını bi kestir. Sigara kızların en nefret ettiği şey onu bi bırak. Bi haraket çekerdim şimdi ama. N.. tavlarsın bu tiple kız.

Kendine gel biraz. Hayır haksızsam haksızsın de...
Zuhahaha:D hakLısın burçum :D ama biliyonmu şmdiki kızlar böylelerine bakıyo :D

herkezin istedigi gibi giyinme sac kestirme hakkı wardır kımse kımsenın tipine karışamaz burası laik bi ülkeyse laik davranalım İSter bakarlar tipine ister bakmazlar o kızların tercihi..

Geri