JD Team Açıklama

La gh movie çıkmadan önce bizle attınız Nauqht farketti speed açtığını adama ana bacı sövdün fake çağırdık dedin banladın iyi hoş dedik devam ettik hltw bile izlemedik fake dediniz diye. 3 gün sonra adamda speed gh olduğunu bile bile yine çağırmışsın adamdan çok suçlu sensin bildiğin halde yinede çağırıyorsun.

Demıstr bak sna smdı kfr etcem banlıycam caktırma :001_tt1:

Adamlar kıng Berat post kasmıyak bız.. :D

Adm Fake nıck almıs bu 1..

Hadı dıyelım o real deıl obrlerıde real deıldı saten demı...

Kartofunda hl.res ss sı yokmu ?

Herkes kımın ne oldugnu bılıyor..

Adam Üşenmemış gtmıs destan yazmıs haha :D

s1eq0q0 adamlar sizin gibi yüzsüz deil kardeş adamların playerliğine uygun deil qh movie falan ondan bu açıklamayı senin deyiminle destanı yazmış olabilir ? hadi ekmeğine bak sen kardeş -Schwarze Tod ' ~RED&BLACK

La gh movie çıkmadan önce bizle attınız Nauqht farketti speed açtığını adama ana bacı sövdün fake çağırdık dedin banladın iyi hoş dedik devam ettik hltw bile izlemedik fake dediniz diye. 3 gün sonra adamda speed gh olduğunu bile bile yine çağırmışsın adamdan çok suçlu sensin bildiğin halde yinede çağırıyorsun.
harry szin maçtakı adam kentch ss yide koydm oraya iyi bak bakalım o adamı sadece sizde caırmstım 3 gn snra fln caırmadm ...

s1eq0q0 adamlar sizin gibi yüzsüz deil kardeş adamların playerliğine uygun deil qh movie falan ondan bu açıklamayı senin deyiminle destanı yazmış olabilir ? hadi ekmeğine bak sen kardeş -Schwarze Tod ' ~RED&BLACK

Tm ekmegıme bakıyımda adm bnden cvp bklıo abii :(:(:(

Ben aÇiklamami yaptim beyler burdada kİmseye cevap vermİceĞİm İÇİn konuya yazdim sevİyelİ yorum atin dİyee ...

Peki bu speed açan adamalar ayrı ayrı mı diyorsun ? Hiç inandırıcı değil hltwli maçda ancak bir salak açar speed. 1000 de 1 çıkar böyle birşey

s1eq0q0 sende biliosun o adamın kim olduqunu reelleri olmadıqını şimdi söyle o adam reelleri deil de 2 dk delikanlı ol söle, varya senin yaptığını çorumlu yapmaz RED&BLACK

Peki bu speed açan adamalar ayrı ayrı mı diyorsun ? Hiç inandırıcı değil hltwli maçda ancak bir salak açar speed. 1000 de 1 çıkar böyle birşey
ewt krdesm ayrı ayrı dıom admlar zaten fake nıck almıs acımasız alms brının de zaten clanı fln yk forumda takılmıslıgı yk ss de sn gh sın dıom kfr edıom gluo bu adam hltv olan macta acar tabı pişkin cnku ... uğur bılıo bnların real olmadgnı sylemıo ve gh movıe yapıoo ..

Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Bildiğiniz üzere 4-5 gün önce gh moviemiz çıktı ve bu konu hakkında birşeyler söylemek istedik bu konuyuda onun için açtık..

Gh moviemiz winq boup ile atılan maçta çıktı ve movieyi yapan kişi winq boup > *** qo qo cpt (uğur) kendisi de çok iyi biliyor
maçta gh yi açan , speedi açan bizim takımımızdaki real lerden biri değil.
Burdan uğura sesleniyorum uğur birazda vicdanın varsa söylersin o adamın real olmadığını sende tanıyorsun bizim realimiz olmadığını
biliyorsun..Tamam adama movie yap ama altınada yaz JD clan ile alakası yoktur fake gelmiştir o maça die..

Zaten ben wb ile atılan maçta yoktum kimin fake alındığı hakkında da hiçbir bilgim yok sadece 3 4 el ısınma elinde oynadım
sonrada acil işim çıktı diye cs den çıktım...Yani arkadaşlar wb ile atılan maçtaki adam fakedir ve bizimle hiçbir alakası
yoktur zaten movieyi yapan *** qo qo uğrda çok iyi biliyor bizim realimiz olmadığını her konuma cevap yazan uğura söylüyorum
az da olsa inancın varsa burda söylersin o adamın bizim real olmadığını...

Diğer maç kill 4 pleasure ile atılan maçta da speed açıldı o maçta da şu an hatıladığım kadarıyla sadece KartoF ve ben real
vardık başka kimse yoktu diğerleri fake idi..
Ben kimin maça fake geldiğini bilmiyordum adamları KartoF çağırdı zaten o sırada ts den banlanmıştım konuşmalardan dahi haberim yok..
D2 de speed açıldı zaten kiil 4 lerde de şahidim adamı banladım ve burdanda söylüyorum adamın reali -Kentch~ (Cihan) adlı biridir
ve bizimle hiçbir alakası yoktur.

Ben ts de olmadığım için ömere fake adam al acil gel dedim ve 2. maptada aynı adam geldi ve benim hiçbir bilgim yok
tabikide..Nukenin sonlarına doğru ben ts girdim ve cbble açtık cbble mapındada speed fln açmaya başlayınca ben bunu
ts den attım ne yapıyosan yap zaten 2 mapıda yenildik dedimm..
Ve sizlere yemin ediyorum d2 de ve cbble da actığı speedler hakkında içim hiç rahat olmadığından adamlara karşı da
hiçbise diyemedim çünkü haklılardı ne diyilebilinirkii..

Yani arkadaşlar belki burdaki tek hatam maçlara fake adam alıp ve o adamın neci olduğunu bilmeyerek ona güvenmem oldu ..
Gh moviede Real olarak kimse yok hepsi fake dir bunlara dair işte ss ...

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/22/10613.bmp[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=...com/2011/6/22/10613.bmp[/COLOR][/SIZE][/FONT]

10613.bmp

LÜTFEN SEVİYELİ YORUMLAR FİTNE KATMADAN YORUM ATINN ...

geç bu bizim takımımızdan değil ayaklarını hep aynı numarayı yapıosn maçda SH AÇTIR GH AÇTIR anlaşılınca fake dee çocuksun daha abilerini kandırmaya çalışıosnnn noob...KOYDUK DAHA AKILLANMADIN

geç bu bizim takımımızdan değil ayaklarını hep aynı numarayı yapıosn maçda SH AÇTIR GH AÇTIR anlaşılınca fake dee çocuksun daha abilerini kandırmaya çalışıosnnn noob...KOYDUK DAHA AKILLANMADIN
he he :) :D

boşkoy yaa böle sacma sacma kendini inandırmaya çalışcana kabullen kardeş gh var dı sildik de cok mu zor bunu itiraf edersen herkes sana bi şans daha tanr bu sefer acmassın bileginle oynarsn yok o fakeydi bu fakeydi msn den fake sohbet günlükleri falan varsa vardı sildik dicen ne uzatıyon ki konunun baslıgına bakınca ben artık itiraf ettiler sanmıstm.aktaş biliyorz kendi serveriniz dışında mac atmamalar falan acıkla kurtul herkes bilio ve sizden bunu bekliyo

Le[x]por`s.# ;D

boşkoy yaa böle sacma sacma kendini inandırmaya çalışcana kabullen kardeş gh var dı sildik de cok mu zor bunu itiraf edersen herkes sana bi şans daha tanr bu sefer acmassın bileginle oynarsn yok o fakeydi bu fakeydi msn den fake sohbet günlükleri falan varsa vardı sildik dicen ne uzatıyon ki konunun baslıgına bakınca ben artık itiraf ettiler sanmıstm.aktaş biliyorz kendi serveriniz dışında mac atmamalar falan acıkla kurtul herkes bilio ve sizden bunu bekliyo

Le[x]por`s.# ;D
kardeşim açıkladık işte daha ne olsun doğrular bunlarr ..

Muratm cekemeyenLeri ~ b0ş koy ` ;)`

Geri