JD Team Açıklama

1
EXE RANK

-AktAş.`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-AktAş.`
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Bildiğiniz üzere 4-5 gün önce gh moviemiz çıktı ve bu konu hakkında birşeyler söylemek istedik bu konuyuda onun için açtık..

Gh moviemiz winq boup ile atılan maçta çıktı ve movieyi yapan kişi winq boup > *** qo qo cpt (uğur) kendisi de çok iyi biliyor
maçta gh yi açan , speedi açan bizim takımımızdaki real lerden biri değil.
Burdan uğura sesleniyorum uğur birazda vicdanın varsa söylersin o adamın real olmadığını sende tanıyorsun bizim realimiz olmadığını
biliyorsun..Tamam adama movie yap ama altınada yaz JD clan ile alakası yoktur fake gelmiştir o maça die..

Zaten ben wb ile atılan maçta yoktum kimin fake alındığı hakkında da hiçbir bilgim yok sadece 3 4 el ısınma elinde oynadım
sonrada acil işim çıktı diye cs den çıktım...Yani arkadaşlar wb ile atılan maçtaki adam fakedir ve bizimle hiçbir alakası
yoktur zaten movieyi yapan *** qo qo uğrda çok iyi biliyor bizim realimiz olmadığını her konuma cevap yazan uğura söylüyorum
az da olsa inancın varsa burda söylersin o adamın bizim real olmadığını...

Diğer maç kill 4 pleasure ile atılan maçta da speed açıldı o maçta da şu an hatıladığım kadarıyla sadece KartoF ve ben real
vardık başka kimse yoktu diğerleri fake idi..
Ben kimin maça fake geldiğini bilmiyordum adamları KartoF çağırdı zaten o sırada ts den banlanmıştım konuşmalardan dahi haberim yok..
D2 de speed açıldı zaten kiil 4 lerde de şahidim adamı banladım ve burdanda söylüyorum adamın reali -Kentch~ (Cihan) adlı biridir
ve bizimle hiçbir alakası yoktur.

Ben ts de olmadığım için ömere fake adam al acil gel dedim ve 2. maptada aynı adam geldi ve benim hiçbir bilgim yok
tabikide..Nukenin sonlarına doğru ben ts girdim ve cbble açtık cbble mapındada speed fln açmaya başlayınca ben bunu
ts den attım ne yapıyosan yap zaten 2 mapıda yenildik dedimm..
Ve sizlere yemin ediyorum d2 de ve cbble da actığı speedler hakkında içim hiç rahat olmadığından adamlara karşı da
hiçbise diyemedim çünkü haklılardı ne diyilebilinirkii..

Yani arkadaşlar belki burdaki tek hatam maçlara fake adam alıp ve o adamın neci olduğunu bilmeyerek ona güvenmem oldu ..
Gh moviede Real olarak kimse yok hepsi fake dir bunlara dair işte ss ...

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/22/10613.bmp[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=...com/2011/6/22/10613.bmp[/COLOR][/SIZE][/FONT]

10613.bmp

LÜTFEN SEVİYELİ YORUMLAR FİTNE KATMADAN YORUM ATINN ...

Yanlız şu kısmı beni ilgilendiriyor o Takımınızın Adı olan JD benim Cs 1.6'daki nickim ?? 2007'den beridir kullanıyorum ve benim adıma açılan bir clan ilk defa gördüm lütfen isminizi değiştirin çıkacak sorunlardan yoksa ben mesul olmam haberiniz olsun

Yanlız şu kısmı beni ilgilendiriyor o Takımınızın Adı olan JD benim Cs 1.6'daki nickim ?? 2007'den beridir kullanıyorum ve benim adıma açılan bir clan ilk defa gördüm lütfen isminizi değiştirin çıkacak sorunlardan yoksa ben mesul olmam haberiniz olsun
JD clan isminin kısaltılmışı krdesm normali Jack DanieLs | ...

qL kardeş ben inanmıyodum zaten.

Eğer dediklerin doğruysa onlar sizin teamdan değilse anladığım kadarıyla fake caırmıssınız belli zaten ortaya çıkar kimin ne olduğu.

Açılımı beni ilgilendirmez Her ne kadar açılımı olsada Benim Nickimdir buna basmaya pişklinlik derlen yaptığının farkındasındır umarım çalıntı oluyor yanlız

Gardaş o zaman adamlarına söyliyecen maça GH'li adam almayacaklar :)

evet-> dogru soyluyor ben bu clanda 3 aydaan beri jd clanindaydim ve zaten hepsİnİ onceden daniyorum onlarin gh moviesini cikartan biride sİeego kendisi jd clani cekmior bu yuzden bunlari yapior eger orda real olsaydi hepsİ haklisin derdim ***go ama 1 ksii real ve sunu soyleyim belki adamlar hud kasti soyledi dur tara die yani o kartoffun wurdunla gh nİn hİcbİr alakasi yokk muratt. Sna katilioyrum knk. Herzaman yanindayim . Cekemiyene anten..... :)

O zaman bildik bir kişiye adam gibi verirsiniz Team VieweR her şey ortaya çıkar. 0k Bye. :)

Açılımı beni ilgilendirmez Her ne kadar açılımı olsada Benim Nickimdir buna basmaya pişklinlik derlen yaptığının farkındasındır umarım çalıntı oluyor yanlız
ya krdesm bnm derdıme bk snn derdıne bk ..

O zaman bildik bir kişiye adam gibi verirsiniz Team VieweR her şey ortaya çıkar. 0k Bye. :)
verdim krdesm gnde kac ksı grıordu pc ye hattı hesabı yk ymn edıorm sıze hc brı knsmuor ..

TeamWiever falan bunlar boş işler beyLer bizim 2 maçımızdada böle sorunlar çıktı ama adamlar fakeydi ve aktaş murat küfür ederek banladı adamları...muratım sizi bilen bilio kardeşim boşver ne dediklerini sen açıklamanı yaptın üzerine düşeni qL her türlü yanınızdayım

-Schwarze Tod ' ~RED&BLACK [C]

Adm Fake nıck almıs bu 1..

Hadı dıyelım o real deıl obrlerıde real deıldı saten demı...

Kartofunda hl.res ss sı yokmu ?

Herkes kımın ne oldugnu bılıyor..

Adam Üşenmemış gtmıs destan yazmıs haha :D

Peki kardes Ama AcıMasız sızın clanda ızLıyodu her real de vardı her mac ss sınde

Adm Fake nıck almıs bu 1..

Hadı dıyelım o real deıl obrlerıde real deıldı saten demı...

Kartofunda hl.res ss sı yokmu ?

Herkes kımın ne oldugnu bılıyor..

adamlar king :D açıklama yapmışar

La gh movie çıkmadan önce bizle attınız Nauqht farketti speed açtığını adama ana bacı sövdün fake çağırdık dedin banladın iyi hoş dedik devam ettik hltw bile izlemedik fake dediniz diye. 3 gün sonra adamda speed gh olduğunu bile bile yine çağırmışsın adamdan çok suçlu sensin bildiğin halde yinede çağırıyorsun.

Geri