0
EXE RANK
- LOWEME *
Fexe Kullanıcısı
Gele mal 

Saol panpagl . !
Saolasın kardesımtebrikler.
Saolasın akrdesım
Saol la ... ama demıcemGele mal![]()
belllı Bellı adam hala tsde bıde artız artız gelmıs ana bacı yapıo delıkanlı olsa bole demez zatendaha dün attınız vs nerden biliosun adamın cs bırakıp bırakmadıgını . yenildigin zaman wik wik ötüoun . şu azmiyle on kere vs atın 9 unda azmi yener la .![]()
anıl kardesım sanada yazık valla , adam tsde ana bacı yapıo yukseklerde olan benmı oluorumEmre cidden çok yükseklerdesin kardeşim çook. biraz aşağı in bence
Bu arada azmimidir nazmimidir neyse onla 10 vs deıl 100 vsde atsak hesınıde yenecegımden emın olabılırsın . O Cok buyuttugun adam suan tsde bana Gh dıe Aglıor tmm mı hadı baybelllı Bellı adam hala tsde bıde artız artız gelmıs ana bacı yapıo delıkanlı olsa bole demez zaten
tesekkurlerGl . Başarılar.
Emre okadar izleyici kimi izliyor lan ? senimiEski felix olsa nolurdu sana ? 3D nimi dinlerdi no recoilinimi maL adam sen kimsin de 2 yıl once baslamıs cs ye etiket yaptı yendide lan olm BAK KAŞINMA 1 ay evden çıkmaz cs kasarım 20-0 yenerim en adi o.. yum bıraktırırım sana cs kaybol velet !!! Hey allahım ya oynarken elim titriyor amk yaslı kurtuz anlayın lan iste
![]()
baly0z denilen salagı gh liyken bile karşımda top diye oynadım senkimsin sen ?
Ben felix bu arada![]()