JACKUEE vs FELIX SONUC ORTADA??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre_uuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi kişiyi tanımadan onun adamlıgını sorgulamanız ne saçma .. adamlık konusunda emre azminin yanından geçemez .
vs ler önemlidir ama gerçek oyunculuk maçta cıkar ortaya . Azmi en iyi team oyuncularındandır. bu konudada azminin tırnagı olamaz .. bu vs lerle avutsun emre kendini . Bi adam bi gün iyi kasabiliyorsa hergün iyi kascak die bi şart yoktur.
Azmii adamsın sen kardeşmm ..

Sen ılk once adam ol o laflarına sadece gulup gecıorum . Delıkanlı adam sozunu tutar herkezın ıcınde bana dedı benı yenemessın cart curt sonuc ortada yenılen cs qq ts qq yapıcaktı ama delıkanlı deıl sozunde durmuo ısım olmaz bb

daha dün attınız vs nerden biliosun adamın cs bırakıp bırakmadıgını . yenildigin zaman wik wik ötüoun . şu azmiyle on kere vs atın 9 unda azmi yener la . :D

Emre cidden çok yükseklerdesin kardeşim çook. biraz aşağı in bence

daha dün attınız vs nerden biliosun adamın cs bırakıp bırakmadıgını . yenildigin zaman wik wik ötüoun . şu azmiyle on kere vs atın 9 unda azmi yener la . :D
belllı Bellı adam hala tsde bıde artız artız gelmıs ana bacı yapıo delıkanlı olsa bole demez zaten

belllı Bellı adam hala tsde bıde artız artız gelmıs ana bacı yapıo delıkanlı olsa bole demez zaten
Bu arada azmimidir nazmimidir neyse onla 10 vs deıl 100 vsde atsak hesınıde yenecegımden emın olabılırsın . O Cok buyuttugun adam suan tsde bana Gh dıe Aglıor tmm mı hadı bay

Gl . Başarılar.

Emre okadar izleyici kimi izliyor lan ? senimi :) Eski felix olsa nolurdu sana ? 3D nimi dinlerdi no recoilinimi maL adam sen kimsin de 2 yıl once baslamıs cs ye etiket yaptı yendide lan olm BAK KAŞINMA 1 ay evden çıkmaz cs kasarım 20-0 yenerim en adi o.. yum bıraktırırım sana cs kaybol velet !!! Hey allahım ya oynarken elim titriyor amk yaslı kurtuz anlayın lan iste :D

baly0z denilen salagı gh liyken bile karşımda top diye oynadım senkimsin sen ?

Ben felix bu arada :)

Emre okadar izleyici kimi izliyor lan ? senimi :) Eski felix olsa nolurdu sana ? 3D nimi dinlerdi no recoilinimi maL adam sen kimsin de 2 yıl once baslamıs cs ye etiket yaptı yendide lan olm BAK KAŞINMA 1 ay evden çıkmaz cs kasarım 20-0 yenerim en adi o.. yum bıraktırırım sana cs kaybol velet !!! Hey allahım ya oynarken elim titriyor amk yaslı kurtuz anlayın lan iste :D

baly0z denilen salagı gh liyken bile karşımda top diye oynadım senkimsin sen ?

Ben felix bu arada :)

Flood yapmaktan vazgecin ve tartışmayı bırakın konu sahibi özellikle sen tartışmalı yorumlara tartışma icerikli cümleler kurma aksi taktirde konuyu kitlemek zorunda kalıcam.

Geri