Jack* [Radion] vS `keLes.# 4away

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan himmeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen gıt ıstersen 5 ay snra getır kelesı gene ezerım rahat ol aslan senıde 15-1 ezdım senoyna gel dıyodun hatırla kanka dıyodun sımdı neler dıyo. onun ıcın post kasma.

5 ay sonra gene alırsın sen ak . şrfsz haysytsz insan seni . ! . cümle alem bilio hile oldugunu bide hala inkar ediyor . kingsn ama hile kingi .. diger türlü botsun ! Keles away kardesm yenildin sayma bunu adam yerine koyup !

bayramda geldi bu dallama anasının babasının elini öper gider pttye :D
fatih o ttutuqun mausu o x zoneye qırıs yaptıqın elleri seveyim birader.

Kullanıyordu deil hala kullanıyor akın Jack MKA

rets bugun necoya 9-6 yenıldım wsde sız ne kadar botsunuz la bole ? harbıden ılk defa bole btolar gordum keles away ws sondu onuda ezdım artık yeter seco bu arada gel cs bırakmasına senoyna ws atabılıyosan hakemlerıde getır twde vereyım wsnın ortasında sımdı post kasma *** q0 pLs

Lan fatih botu sen kımsınde sana kanka dıcem lan babayın adı nadir kekilli anayın adı sibel kekilli alahın ezigi sen gh siz bir hıcsın bunu cumle alem bılıyor senın gıbılerı yuzunde cs 1 5 den kacıo mıllet allahsız fatih sen adam olmasssın ...

J.s.P[4]RK* <66>

fatih ghnın onde gıdenı nereye yorum atıonuz kardes anca fake ss ceker yedıremez /delete ac yardır gg. yuzsuz cocuk BB

ağla batu ağla herkese ağlıyon.

adamı amma cekemeyen varmıs olaya bak :D

Aynen batuhan ezer karşılık tw verin bkaim Fatihle Sonuc ne cıkcak bide şu moviedeki 1.02 saniyeye bakın cross nasıl duvara kayıyıo İnkar Etme ARtık batuhan [peerag`e] Batuhan Ezer Gh Movıe | SK Gamingeter Artık Batuhannn

aglıyanlara benden ql :D ogrenceksınız kocum bu oyunu

tartışma yüzünden konu kapatılacaktır birdahakine uyarmam demedi demeyin :)

iyi forumlar.

tartısma cıkartanları kapat ıbo konuyu degıl oke ?

Başarılar Fatihim.

Geri