Jabbawockeez [WS] JACKUE ..

1
EXE RANK

SANCHEZZZ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SANCHEZZZ
İşte ss

SSyi Görmek İçin Üstüne Tıklayınız..

Seviyeli Yorumlar...

Sırf susturmak için bu ss koyuyorum seviyeli yorumlar. lütfen beyler. ne kadar bana sinir olsanızda seviyeli yorumlar.

qh ciye Karşı MücadeLe Timi.. Olsun bu sefer silen aime karşı oynadın .

Tartışma çıkarcak konular atmayınız gl atın geçin

:) sana sadece acıyorum ben normalde vsde yenıldıgım zaman cok uzulurum ayar olurum ama sana uzulmuorum bıle adam bana ozelden yazıo adamın cross tıtrıo bosuna oynama dıe ben genede macımı attım eyvallah tv veremedın o snn karaktersızlıgın ss yı bıle kndın cekememıssın baksana neyse gl :)))

Adamın 20 eli demı hs gıder neymısın sen bea oktay . Tw ver dıyence yok veremem cart curt bıraz delıkanlı olaydında Tv vereydın kendın almaya bıle usenıyorsun kendın neden almaıyorsun hılen gozukecek .yazıklar olsun

elimde ss'var atayım mı ? anıl msn'den almak ıstemedı.

kingsin bilegin cok gelişmiş 2 ay önce snde hıle war sn aımsın ghsın dıe aglıodun wsde yendıgımde sımdı ws de 20 el aldın 20 hs attın bayagı kingleşmissin neyse bay

len lavuk hayatında bi kere yendin ağlattım seni. hahah anca boyle ağla.

qlllllllllllll

elım vs ss'i var ben çektım anıl almak ıstemedı msn'den dur onuda koyuyorum buğra bıraz adam olun ne oldu team'dan adam ezılınce biyerlerınızı yırtıyonuz.

len lavuk hayatında bi kere yendin ağlattım seni. hahah anca boyle ağla.

Sen ağlatmaya gelebildin mi la artık o seviyeye :D Sus harry sus senin ne olduğunu biliyoruz gh al öyle kas anca hatırladınmı bi yerden ? Bide nolur şu resmini değiştir la artık gördükce sçasım geliyor tuvaletten çıkamıyorum :sleep:

Nb'den değiştirmeyi bilmiyor o tuvaletine annene armağan ediyorum temizlesin. kadına iş çıkarma qh'le dedinya senin pc'de qh buldu arkadaş pc reslemişin sen böyle bi karatersizsin hahahaha hadi bunuda yalanla harry mısın ne kureksen.

Oy oy oyy jabbavOÇkez konuştu dağılın :D Gh bulmuşmuş yeni bahanede bu artık :D Benim pc'de bitane hile bulduğunun kanıtını göster şuanda cs bırakcam senin gibi ezikleri artık ağlatmıcam bitane sadece :D Haa bide o resim değişmiyorsa ben senin yerinde olsam üyeliği sonsuza kadaar bırakırdım. Şu tipe bak Evlat olsan sevilmezsin :D:D Şu anda bile senle muhattap olduğum için tiskiniyorum kendimden :D

ben girmediğim için gösteremem arkadaşım senin kadar karaktersizsiz değil. bu 1 2.'side zaten sen beni değil ben seni ağlatım. yalçına tv'mi verdim maç sonu nuke'yi hatırlarsın kım hatırlamaski buda 3 haha yalçın sana gerekli cevabı vermiştir inşallah.

7/24 tw açıktır benim ve takım arkadaşlarımın isteyene saniyesinde tık veriyoruz :D Ama nedense GDR ve bu eziklerden isteyince ban yiyoruz maç sonu verelim demelerine rağmen hayret birşey neden acaba ki ? :soru Galiba sakladıkları birşeyler oluyor pclerinde :001_rolleyes:

ben verdim yalçına. maç sonu ben gdr' clanındayım ama formaliteden bana bok atma hakkın yok çünkü oyun alttayken adamın gırdı pc'yi aradı çıktı ve gitti. açıklayıcı oldum mu ? ql at kardeşim bende teşekkür edeyim kapatalım uzamasın.

Geri