~ j i '][' a N ` 4EZER; EZDİ :))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByJiTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
qL berat`ım :)

Koçum senin ne b*k olduğunu biliyoruz kasma sen kendini (: sxe yenilendikten sonra tekrar atalım. ;)

gL Citan Sex :D

Başarılar birader hayrOla alıntı tagdır . 2009 da dağılmıştır.
hayr0la dagıtılıp w.lawson kurdular . Erdy Eren ayrılıp tekrar hayr0Layı kurmustur bılındıgı uzerede cok eskı bir clandır ....Kardeşligimiz Yeter....
hayr0La.Erdy hayr0La.Osman hayr0La.Resılınq hayr0La.Eren hayr0La.Aydın Nidya

Aynen Dediğim gibi sXe çıkıncada böyle kasacam, her maçta oyun içi tw weriyorum kimse bşey bulamadı sorun yok yani, yorumun için teşekkürler

Oyun içi tw veriyorum diyorsunda ben istedigimde oyundan çıkmıştın hatırlatırım. Sizin clandakilerden birisi oyunu alta aldı dedi biriside düstü dedi :) Sonra çevirmeye çalıştılar bişeyler.. Zaten geçen haftalarda inex ss'n çıkmıştı nb'de . Sxe cıksın ilk ben gelip mac istiycem senden :) Neyse basarılar ..

Oyun içi tw veriyorum diyorsunda ben istedigimde oyundan çıkmıştın hatırlatırım. Sizin clandakilerden birisi oyunu alta aldı dedi biriside düstü dedi :) Sonra çevirmeye çalıştılar bişeyler.. Zaten geçen haftalarda inex ss'n çıkmıştı nb'de . Sxe cıksın ilk ben gelip mac istiycem senden :) Neyse basarılar ..

gh war kanka bende XDE

GL BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

lan ss'yi kendin çeksen çok zor bişeymi temiz kassan bile işte millet konuşuyo ss'yi kendin çekmedin diye

[quote="~Death']lan ss'yi kendin çeksen çok zor bişeymi temiz kassan bile işte millet konuşuyo ss'yi kendin çekmedin diye[/quote]
aynen. yorum için teşekkürler , cfg sonuna kodu ekledim işlem tamamdır ;D

hocam o deilde hava nasıl siyah? eger modelsdense atabılırımısın?

Paylaşım için sağol.

Geri